تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: لپ تاپ تا سقف یک نیم میلیون تومن.

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز
    یه لپ تاپ می خام خرکار تا سقف یک و نیم. برا اینترنت فوتوشاپ و تایپ.
    چون می خام ترجمه کنم دوس دارم مانیتورش به اندازهای باشه که بتونم دو برنامه ی آدوب اکروبات ریدر و وورد رو همزمان باز کنم. می خام وزنش هم بالا نباشه تا بشه راحت حملش کرد. فک کنم 15 اینچ خوب باشه. usb3 هم داشته باشه.
    نظر خودم رو asus n53sv بود ولی چون کیبوردش برا تایپ خوب نیس مردد شدم. دوستان راهنمایی و انتخابای جدیدی پیشنهاد کنید.
    حامد

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز
    چون می خام ترجمه کنم دوس دارم مانیتورش به اندازهای باشه که بتونم دو برنامه ی آدوب اکروبات ریدر و وورد رو همزمان باز کنم. می خام وزنش هم بالا نباشه تا بشه راحت حملش کرد. فک کنم 15 اینچ خوب باشه. usb3 هم داشته باشه.
    نظر خودم رو asus n53sv بود ولی چون کیبوردش برا تایپ خوب نیس مردد شدم. دوستان راهنمایی و انتخابای جدیدی پیشنهاد کنید.
    حامد
    انتخاب که خیلی زیاده بودجتون هم خیلی خوبه
    با کیبورد 53 تایپ کردید؟
    اگه مشکلی با صفحه نمایش اچ پی نداری میتونی یه 6050 بخری خیلی هم عالیه بقیه پولتو هم ذخیره کردی
    نخواستی
    6070 هم هست ولی فک نکنم دیگه گیر بیاری باید از سری 6100 خرید کنی که به نظرم پول اضافه دادنه ولی چاره ای نداری
    از لنوو هم مدل زیاده
    چقدر با فتوشاپ کار میکنید؟ یعنی تا چه اندازه حرفه ای؟
    سونی هم میتونید انتخاب کنید ولی با کانفیگ ضعیفتر
    یه خورده اگه بیشتر اطلاعات بدید ها بهتر میشه روش فکر کرد
    موفق باشید

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

دوستان عزیز
    حامد
    .
    .
    .
    کیبوردش اذیتت میکنه .....میتونی Lenovo Y570 برداری یا از HP مدل HP DV6 - 6177ee ...هردو این مدل ها خوب هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

HP Pavilion DV6-6177
    IBM Lenovo IdeaPad Y560p-A
    Dell Latitude E6410
    Sony VAIO CB17FX
    SAMSUNG SF411-A01

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزیز
    حامد
    به خاطر کیبرد قید n53 نزن اگه خودت کار کردی خوشت نیومده که هیچ ولی اگه از حرفای دیگران به این نیجه رسیدی برو کیبردشو خودت حتما یه امتحانی بکن ضرر نمی کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم کیبورد n53sv رو امتحان نکردم. فقط شنیدم خوب نیست. چون می خام همزمان ترجمه و تایپ کنم چشمم ترسید. کیبوردشو امتحان می کنم ببینم چطوره؟ تو فروشگاه لپ تاپ امتحان کنم کافیه؟ کارم با فوتوشاپ در حد ادیت عکسه. راستی تو سایت ایسوس زده بود n53sv تیونر آنالوگ و دیجیتال داره؟ این تیونر چیه؟ یعنی STB داره؟
    حامد

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خودم کیبورد n53sv رو امتحان نکردم. فقط شنیدم خوب نیست. چون می خام همزمان ترجمه و تایپ کنم چشمم ترسید. کیبوردشو امتحان می کنم ببینم چطوره؟ تو فروشگاه لپ تاپ امتحان کنم کافیه؟ کارم با فوتوشاپ در حد ادیت عکسه. راستی تو سایت ایسوس زده بود n53sv تیونر آنالوگ و دیجیتال داره؟ این تیونر چیه؟ یعنی STB داره؟
    حامد
    حتما برو تست کن اگه تهرانی تو پاساژ پارسیان هنوز اسوس هست برو چند دقیقه با هاش تایپ کن ببین خوشت میاد
    TV tuner هم مربوط به گیرنده امواج تلویزیون که تو اسوس هایی که تو ایرانه نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض تشکر از اساتید عزیزی که من رو در خرید لپ تاپ کمک کردند.
    باید به عرض برسونم بالاخره بعد از یک سال تحقیق لپ تاپ خریدم. رفتم پاساژ پارسان طبقه ی هم کف نمایندگی ایسوس. قیمتاش 10 تومن از بقیه گرون تر بود ولی چون تنوع محصول داشت و خوش اخلاق بود از اون گرفتم.
    جالبه که اصلاً هم تخفیف نداد. میگفت سودش 5 تومنه. می دونم خالی بندیه. دوستانی که تو کار فروش لپ تاپ هستند بگن سود فروش هر لپ تاپ چقدره؟ تا تو تخفیف گرفتن حساب کار دست خریدار باشه.
    شک داشتم تو 14 اینچ یا 15. ولی 15 ورداشتم یعنی یه n53sv با 640 هارد بدون بلوری سی پی یو سندی بریج i7 با 4 گیگ رم و 1 مگ کارت گرافیک، usb3. به یک میلیون صد و شصت هزار تومن. (توصیه ی همه اینه که سی پی یو حتماً سندی بریج باشه)
    ولی وقتی اووردم خونه سایز بزرگش (15.6) و وزن زیادش (2.7 کیلو گرم) تو ذوقم زد. تماس گرفتم برای تعویض با 14 اینچ. فروشنده بنده خدا قبول کرد. (اقا فقط کسایی که لپ تاپ جایگزین کامپیوتر رو میزی میخان برن 15 به بالا بگیرن. در غیر این صورت 14.1 ایده آله. یعنی نه کمه نه زیاد.)
    فرداش رفتم یه 14 اینچ از سری ان یعنی n43sl ورداشتم. سی پی یوی سندی بریج core i7 . با 4 گیگ رم. 640 هارد بدون بلوری. 2 مگ رم کارت گرافیک. usb3. به یک میلیون و دویست و هفتاد هزار تومن.
    دوس داشتم هارد دور بالا مثلاً 500+ وردارم که موجود نبود. به توصیه ی دوستان که بلوری ممکنه تو خوندن دی وی دی اذیت کنه بدون بلور ری گرفتم.
    علی رغم اینکه کیبورد n43sl اول تو ذوق می زنه. ولی بعداً بسیار زیبا و خوش دست می شه برات. یعنی واست جا میفته. سایز (14.1) و وزنش (2.2 کیلو) کاملاً باب دلمه و خیلی راضی هستم. نمای پشت مانیتور (نقره ای) بسیار زیباست.
    کیفیت تصویر مانیتورش باب طبعم نیست. شاید به این دلیل باشه که من تنظیم کردن رنگ هاشو بلد نیستم. وقتی از زاویه ای بجز زاویه ی 90 درجه به مانیتور نگاه می کنم کیفیتش افت می کنه.
    تصویرش برای حالت بازی، دیدن فیلم، پایین اوردن مصرف باطری، انتخاب های متفاوتی داره. کلیدهای کیبورد یه کم سفته و شاید به این دلیل باشه که اولشه. ممکنه کم کم آب بندی بشه و جا بیفته. صفحه نمایشش برا کسی که بخواد تو کامپیوتر متن انگلیسی رو بخونه و همونجا به فارسی ترجمه و تایپ کنه کوچیکه. ولی به وزن و سایز کمش می ارزه.
    در اولین نگاه کیبوردش چون کلیداش مستطیلیه و به هم چسبیده مثل کیبوردهای کلید جدای سونی خوشکل نیست. ولی بعد به چشمتون قشنگ می یاد. یه خوبی که کیبورد داره اینه که اگه آشغال بیفته کنار کلیدا وارد لپ تاپ نمی شه چون یه صفحه زیر کیبورد قرار داره. لذا با جارو برقی می تونید بیرون بیارینش.
    یه مزیت دیگش اینه که تاچ پدش یه گزینه تو کنترل پنل داره که هنگام وصل شدن موس از طریق یو اس بی غیر فعال بشه. آقا نمی دونید موقع تایپ کردن این چه نعمت بزرگیه. چون انگشت بزرگه هی به تاچ پد می گیره و محل کرسرو تو تایپ دائماً جابجا می کنه.
    تا حالا نتونستم از حداکثر سرعت سی پی یو استفاده کنم. فکر کنم سی پی یوشو بیشتر از نیازم گرفتم. در هر حال ازش راضی هستم و توصیه می کنم شما هم از سری n43 بگیرید. اگه نیازی به کار گرافیکی ندارید گرافیک 1 مگ و هارد دور بالا یعنی پلاس (+) بگیرید. به توصیه بقیه ی اساتید بدون بلو ری بگیرید. چون فقط بلو ری ریدر داره و نه رایتر و احتمالا تو خوندن دی وی دی های خش دار اذیتتون کنه.
    کیف و موس با کیفیت پایین هم همراه لپ تاپ است. ولی به کیف با کیفیت نیاز پیدا می کنید. چون احتمال ضربه خوردن لپ تاپ در صورت استفاده از کیف اوریجینال همراه بالا میره. یه پیشنهاد دیگه به دوستان دارم اینه که بدون ویندوز اوریجینال بخرید. چون با ویندوزش 70 تومن گرونتر بود.
    نمی دونم گزینه ای داره که بشه با وجود نصب بودن باطری، لپ تاپ از برق استفاده کنه و اقدام به شارژ باطری نکنه؟ اگه باشه خیلی خوبه. چون مجبور نیستی برای جلوگیری از زود خراب شدن باطری به دلیل شارژ و دِ شارژ، باطری رو از لپتاپ خارج کنی.
    یه مشکل دیگه ی این لپ تاپ اینه که در صورت وصل بودن سیم برق، بدنش برق ضعیفی داره. هرچند برقش خیلی اذیت نمی کنه.
    پیشنهاد دیگه ی من هنگام خرید اینه که حتماً یکی رو مثلا همسرتون یا دوستتون رو همراه ببرید تا در مورد کیفیت لپتاپ و بزرگی و کوچکیش بهتون نظر بده. همچنین با فروشنده شرط کنید در صورتی که به دلم ننشست تعویض می کنم.
    سوالات دوستان از بنده می تونه کمک کار دیگر خریدارا بشه. لذا خوشحال می شم به سوالاتتون پاسخ بدم.
    با تشکر از نگاهتون
    حامد
    Last edited by hamed121hamed; 13-10-2011 at 12:34.

9. 2 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با عرض تشکر از اساتید عزیزی که من رو در خرید لپ تاپ کمک کردند.
    باید به عرض برسونم بالاخره بعد از یک سال تحقیق لپ تاپ خریدم. رفتم پاساژ پارسان طبقه ی هم کف نمایندگی ایسوس. قیمتاش 10 تومن از بقیه گرون تر بود ولی چون تنوع محصول داشت و خوش اخلاق بود از اون گرفتم.
    جالبه که اصلاً هم تخفیف نداد. میگفت سودش 5 تومنه. می دونم خالی بندیه. دوستانی که تو کار فروش لپ تاپ هستند بگن سود فروش هر لپ تاپ چقدره؟ تا تو تخفیف گرفتن حساب کار دست خریدار باشه.
    شک داشتم تو 14 اینچ یا 15. ولی 15 ورداشتم یعنی یه n53sv با 640 هارد بدون بلوری سی پی یو سندی بریج i7 با 4 گیگ رم و 1 مگ کارت گرافیک، usb3. به یک میلیون صد و شصت هزار تومن. (توصیه ی همه اینه که سی پی یو حتماً سندی بریج باشه)
    ولی وقتی اووردم خونه سایز بزرگش (15.6) و وزن زیادش (2.7 کیلو گرم) تو ذوقم زد. تماس گرفتم برای تعویض با 14 اینچ. فروشنده بنده خدا قبول کرد. (اقا فقط کسایی که لپ تاپ جایگزین کامپیوتر رو میزی میخان برن 15 به بالا بگیرن. در غیر این صورت 14.1 ایده آله. یعنی نه کمه نه زیاد.)
    فرداش رفتم یه 14 اینچ از سری ان یعنی n43sl ورداشتم. سی پی یوی سندی بریج core i7 . با 4 گیگ رم. 640 هارد بدون بلوری. 2 مگ رم کارت گرافیک. usb3. به یک میلیون و دویست و هفتاد هزار تومن.
    دوس داشتم هارد دور بالا مثلاً 500+ وردارم که موجود نبود. به توصیه ی دوستان که بلوری ممکنه تو خوندن دی وی دی اذیت کنه بدون بلور ری گرفتم.
    علی رغم اینکه کیبورد n43sl اول تو ذوق می زنه. ولی بعداً بسیار زیبا و خوش دست می شه برات. یعنی واست جا میفته. سایز (14.1) و وزنش (2.2 کیلو) کاملاً باب دلمه و خیلی راضی هستم. نمای پشت مانیتور (نقره ای) بسیار زیباست.
    کیفیت تصویر مانیتورش باب طبعم نیست. شاید به این دلیل باشه که من تنظیم کردن رنگ هاشو بلد نیستم. وقتی از زاویه ای بجز زاویه ی 90 درجه به مانیتور نگاه می کنم کیفیتش افت می کنه.
    تصویرش برای حالت بازی، دیدن فیلم، پایین اوردن مصرف باطری، انتخاب های متفاوتی داره. کلیدهای کیبورد یه کم سفته و شاید به این دلیل باشه که اولشه. ممکنه کم کم آب بندی بشه و جا بیفته. صفحه نمایشش برا کسی که بخواد تو کامپیوتر متن انگلیسی رو بخونه و همونجا به فارسی ترجمه و تایپ کنه کوچیکه. ولی به وزن و سایز کمش می ارزه.
    در اولین نگاه کیبوردش چون کلیداش مستطیلیه و به هم چسبیده مثل کیبوردهای کلید جدای سونی خوشکل نیست. ولی بعد به چشمتون قشنگ می یاد. یه خوبی که کیبورد داره اینه که اگه آشغال بیفته کنار کلیدا وارد لپ تاپ نمی شه چون یه صفحه زیر کیبورد قرار داره. لذا با جارو برقی می تونید بیرون بیارینش.
    یه مزیت دیگش اینه که تاچ پدش یه گزینه تو کنترل پنل داره که هنگام وصل شدن موس از طریق یو اس بی غیر فعال بشه. آقا نمی دونید موقع تایپ کردن این چه نعمت بزرگیه. چون انگشت بزرگه هی به تاچ پد می گیره و محل کرسرو تو تایپ دائماً جابجا می کنه.
    تا حالا نتونستم از حداکثر سرعت سی پی یو استفاده کنم. فکر کنم سی پی یوشو بیشتر از نیازم گرفتم. در هر حال ازش راضی هستم و توصیه می کنم شما هم از سری n43 بگیرید. اگه نیازی به کار گرافیکی ندارید گرافیک 1 مگ و هارد دور بالا یعنی پلاس (+) بگیرید. به توصیه بقیه ی اساتید بدون بلو ری نگیرید. چون فقط بلو ری ریدر داره و نه رایتر و احتمالا تو خوندن دی وی دی های خش دار اذیتتون کنه.
    کیف و موس با کیفیت پایین هم همراه لپ تاپ است. ولی به کیف با کیفیت نیاز پیدا می کنید. چون احتمال ضربه خوردن لپ تاپ در صورت استفاده از کیف اوریجینال همراه بالا میره. یه پیشنهاد دیگه به دوستان دارم اینه که بدون ویندوز اوریجینال بخرید. چون با ویندوزش 70 تومن گرونتر بود.
    نمی دونم گزینه ای داره که بشه با وجود نصب بودن باطری، لپ تاپ از برق استفاده کنه و اقدام به شارژ باطری نکنه؟ اگه باشه خیلی خوبه. چون مجبور نیستی برای جلوگیری از زود خراب شدن باطری به دلیل شارژ و دِ شارژ، باطری رو از لپتاپ خارج کنی.
    یه مشکل دیگه ی این لپ تاپ اینه که در صورت وصل بودن سیم برق، بدنش برق ضعیفی داره. هرچند برقش خیلی اذیت نمی کنه.
    پیشنهاد دیگه ی من هنگام خرید اینه که حتماً یکی رو مثلا همسرتون یا دوستتون رو همراه ببرید تا در مورد کیفیت لپتاپ و بزرگی و کوچکیش بهتون نظر بده. همچنین با فروشنده شرط کنید در صورتی که به دلم ننشست تعویض می کنم.
    سوالات دوستان از بنده می تونه کمک کار دیگر خریدارا بشه. لذا خوشحال می شم به سوالاتتون پاسخ بدم.
    با تشکر از نگاهتون
    حامد
    آفرین خوشم اومد واقعا یکی با فکر جلو بره و راهنمایی بگیره و در آخر تصمیم درست بگیره
    بعضی یه چیزی میخوان بخرن 100 تا مشاوره میگیرن آخرش هم همه رو بالا پایین میکنن
    n43 یه جورایی میشه گفت زیباتر از N53 هست
    در مورد هارد 7200 هم اگه زیاد کپی اطلاعات نمیکنید و برنامه های سنگین که اطلاعات رو زیاد ذخیره میکنن ندارید فرقی نداره 5400 و 7200 اتفاقا مصرف برق 5400 کمتره و بهتره
    از cpu هم فک نکنم بتونید کامل استفاده کنید
    یعنی 99 درصد لپ تاپ داران نمیتونن استفاده کنن
    در مورد کیف و موس هم واقعا کیف و موسی که اسوس روی این سری ها میزاره بی کیفیته
    حیف که بخوای نخوای پاته وگرنه من حاظر نیستم واسه جفتشون 5 تومن بدم
    لپ تاپ ها هم اگه شارژشون بالای 95 درصد باشه مستقیم به شارژ آداپتوری وصل میشه و مشکلی نیست
    اون مشکل برق تو بدنه هم طبیعیه

حالا من یه سوال از شما بپرسم
    ما که نه همسر داریم نه دوستامون سلیقه دارن کی رو ببریم نظر بده؟

11. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آفرین خوشم اومد واقعا یکی با فکر جلو بره و راهنمایی بگیره و در آخر تصمیم درست بگیره
    بعضی یه چیزی میخوان بخرن 100 تا مشاوره میگیرن آخرش هم همه رو بالا پایین میکنن
    n43 یه جورایی میشه گفت زیباتر از N53 هست
    در مورد هارد 7200 هم اگه زیاد کپی اطلاعات نمیکنید و برنامه های سنگین که اطلاعات رو زیاد ذخیره میکنن ندارید فرقی نداره 5400 و 7200 اتفاقا مصرف برق 5400 کمتره و بهتره
    از cpu هم فک نکنم بتونید کامل استفاده کنید
    یعنی 99 درصد لپ تاپ داران نمیتونن استفاده کنن
    در مورد کیف و موس هم واقعا کیف و موسی که اسوس روی این سری ها میزاره بی کیفیته
    حیف که بخوای نخوای پاته وگرنه من حاظر نیستم واسه جفتشون 5 تومن بدم
    لپ تاپ ها هم اگه شارژشون بالای 95 درصد باشه مستقیم به شارژ آداپتوری وصل میشه و مشکلی نیست
    اون مشکل برق تو بدنه هم طبیعیه

حالا من یه سوال از شما بپرسم
    ما که نه همسر داریم نه دوستامون سلیقه دارن کی رو ببریم نظر بده؟
    میخوای بیام من

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •