تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: مشکلی کاملا مسخره و ضد حال

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مشکلی کاملا مسخره و ضد حال

سلام دوستان توی این هفته اینقدر حالم گرفته شد که اخرم با تجربه خودم نفهمیدم مشکل چیهو اما داستان من بنا به مخالفت دوستان و اصرار خودم این مین 790 fx gd 70 رو با msi 890 fx gd 70 عوض کردم همه چیز خوب پیش میرفت که ناگهان فهمیدم کارت ماهوارم کار نمیکنه بنا براین این کارا انجام دادم اپدیت بایاس تعویض ویندوز سون دیفالت کردن بایاس باز کردن تمام قطعات و دو بار اسمبل کردن بعدش فکر کردم شاید کارتم سوخته که با سیستم دوستم چک کردم درست بود الان که کارت نصب کردم روی سیستم خودم یکبار میشناسه و درست کار میکنه ولی به محض اینکه خاموش میکنم و روشن میکنم دو باره نمیشناسه در ضمن اسلت مین هم با کارت شبکه و مودم دایل اپ تست کردم اونم درست بود وا قعا کلافم کرده دیگه نمیدونم باید چه کار کنم

MB:MSI 890FX GD 70 Cpu:AMD 1090 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
    CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
    RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
    VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 1000 memory clock 1250*4=4800
    Monitor:LG E2250T
    --- sky star 2
    PSU:GP 885 Case: Green X3
    HARD:Seagate *3 raid 5

2. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

علی جان یعنی تو اون اسلات pci کارت شبکه و مودم رو میزاری درسته و مشکلی نداره و کارت --- میزاری فقط مشکل داره؟
    بعد کارت --- هم تست کردی رو سیستم دیگه درست بوده ؟
    یک پاور دیگه بزار رو سیستمت و با اون چک کن
    بیرون از کیس به صورت open air هم چک کردی ؟

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام برادر

آقا چه جالب...به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم..من هم حدود هشت ماه پیش سر همین قضیه با یک سیستم که مینش giga 880gp بود و به خاطر این مساله عوضش کردم که به اصطلاح درست بشه و به جاش یه مین giga 890gpa-ud3h گرفتم کلی گرفتار شدم و دقیقا همین مشکل رو داشتم..کارت دی وی بی ای که من استفاده کردم برای این سیستم اسکای استار 2.8 است و نمیدونم چرا از لحاظ شناسایی دیوایس دی وی بی مشکل داره.یه دفعه میبینی 10 بار که سیسیتم روشن و خاموش میشه اصلا نمیشناسه و یه بار میشناسه و ممکنه تا یه هفته خوب کار کنه و دوباره بدبختی پشت بدبختی....حالا این مشکل یه سری مساله ی دیگه هم به وجود آورده من با دی وی بی یه مودم هم برای سیستم گرفته بودم که مثلا هر وقت دیوایس دی وی بی شناسایی نمیشه مودم هم دیوایسش میپره و کار نمیکنه و حتما باید سیستم ریست بشه و دی وی بی شناسایی بشه تا دوباره مودم کار کنه.....به نظر من کلا این چیپست سری 8 ای ام دی مشکل داره و پر از نقص هست این از دیوایسش و هم اینکه پهنای باند اف اس بی این مین بردا بیشتر از فرکانس 1333 رو ساپورت نمیکنه.....العان سیستم رو با کلی ضرر بر پایه ی اینتل 1155 بستم و مشکل اسلات ها و دیوایس دی وی بی حل شد...نمیشه هم بگی مشکل از اون مین هست چون من با چند تا از سریه 8 ای ام دی تست کردم و این مشکل رو داشت.

6. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی جان یعنی تو اون اسلات pci کارت شبکه و مودم رو میزاری درسته و مشکلی نداره و کارت --- میزاری فقط مشکل داره؟
    اره فقط مثل اینکه با کارت من مشکل داره حتی کارت sky star hd 2 دوستمم قرض گرفتم با اون روی مین خودم تست کردم قشنگ کار میکرد و بار 10 هم خاموش و روشن کردم مشکلی نداشت حتی در مین قبلیم هم چنین مشکلی اصلا نبود این لعنتی اعصابمو خورد کرده بدتر اینکه اصلا حساب کتاب نداره مثلا وقتی کارت میشناسه بدون هیچ مشکلی کار میکنه من حتی برای اطمینان بیشتر سویچ رو هم حذف کردم و فقط به یک جهت زدم افاقه نکرد بایاس رو هم به حالت2 ماه قبل یر گردوندم گفتم شاید بایاس جدید مشکل داره بازم همون اشه همون کاسه وبد شانسی من اینکه این مین فقط یک اسلت خالیداره الان که دارم این تایپیکو میزنم کارتداره فعلا کار میکنه فقط یک چیزی که فهمیدم اون قسمتی هست که قبل ویندوز یک سری IRQ در بایاس اول مثل مشخصات هر قطعه نوشته اونجا اگه جلوی اسم مسیر PCI SLOT 1 UNKNOWN بزنه اگر بری تو ویندوز دیوایس مسنجر علامت تعجب زرد رنگ روی کارت میزنه ومیگه خطای کانفیلیک واگه همون قسمت بجای UNKNOWN بزنه MULTI MADIA کارت راحت کار میکنه داخل ویندوز حالا من موندم چیکار کنم اخه اگه ببرم گارانتی موندم چی بگم شما بگید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تو دیوایس مینیجر زرد رنگ میشه نمیشه از همونجا سرچش کنی تاویندوز بشناسه
    Last edited by mehrdad mm; 24-09-2011 at 18:54.

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو دیوایس مینیجر زرد رنگ میشه نمیشه از همونجا سرچش کنی تاویندوز بشناسه
    نه مهرداد عزیز علامت سوال زرد رنگ که نمیاد یک علامت تعجب زردرنگ میاد و کارت هم شناخته میشه ولی با یک علامت تعجب زرد رنگ و میگه code 28 یعنی خطای کانفیگ البته در صورتی که کارت داخل بایاس درست شناخته بشه اون علامت زرد رنگ میره بد بختیم اینه که من الان 4 جهت رو با کارت نگاه میکنم واین واقعا ضد حاله

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عذر میخوام من تا حالا با این مسئله روبه رو نشدم

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا نظر شما چیه باید ببرم گارانتی اخه موندم خودم با سه قطعه دیگه روی همین اسلت تست کردم موردی نداشت اون بخش فنی گارانتی هم که همه میدونن چه ببوهایند قطهع خرابو میگن سالمه وای به حال مورد اینجوری

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

به هیچ عنوان امکان نداره دیوایس مجدادا از ویندوز شناسایی بشه... دقیقا مساله ی من هم همین بود.موقعی که دیوایس ارور میده هر چقدر هم سعی کنی نمیشه دیوایس رو شناسوند و UNKNOWN میزنه انگار اصلا همچین دیوایسی رو سیستم از قبل وجود نداشته.من هم به صورت دستی تک تک فایل های dll در سی دی ی دی وی بی رو شناسوندم و تست کردم و هم اتوماتیک.آپدیتش کردم.رو ویندوز های مختلف تست کردم.از طریق بایاس اقدام کردم.....هر راهی اعم از نرم افزاری و سخت افزاری که شما فکرش رو بکنی رفتم.حتی کارم به تعویض و تست ال ان بی و کابل ماهواره و حتی تک تک قطعات هم کشید.

راستی یادم رفت بگم که وقتی دی وی بی شناسایی میشد و بعد از چند ساعت سیستم رو در حالت استند بای میگذاشتم و دوباره لاگ آن میکردم دیوایس میپرید و در مواقع نادر سیستم ریست هم میشد.

گارانتی بردن هم هیچ فایده ای نداره چون پایه و بیس مین سالمه و با مودم یا هر دیوایس دیگه ای خوب کار میکنه و فقط با دی وی بی سیستم به مشکل میخوره و تا اون انسان های اولیه بخوان بفهمن چی به چیه سال 2012 میلادی هم تموم شده.

مشکل اصلی اینکه یک سری از دی وی بی ها از cpu ی سیستم شیر میکنند تا راه اندازی بشن و دسته ی دیگه مثلsky star hd2 از پردازنده ی خود برای رندر استفاده میکنند که در این صورت محتاج پردازنده ی سیستم نیستند و مشکلی پیش نمیآید و ارتباطی با چیپست پردازنده نداره.ولی دی وی بی های ارزان قیمت که از پردازنده ی سیستم استفاده میکنند همیشه دچار مشکل کانفلیک هستند.....حالا اگه این چیپست مادربرد با گرافیک آنبرد مجتمع باشه که دیگه مشکل پشت مشکله و مثل من بدبختی پشت بدبختی میاره...

15. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حالا نظر شما چیه باید ببرم گارانتی اخه موندم خودم با سه قطعه دیگه روی همین اسلت تست کردم موردی نداشت اون بخش فنی گارانتی هم که همه میدونن چه ببوهایند قطهع خرابو میگن سالمه وای به حال مورد اینجوری
    شما گفتید که روی یه سیستم دیگه سالم بوده و مشکلی نداشته پس سالمه
    کارت های دیگه هم رو مین چک کردین و سالم بوده فکر نکنم گارانتی قبول کنه
    البته من یه همچین مشکلی یک بار برام پیش اومد خودش درست شد کد 28 بود

17. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •