خدمت دوستاى خوبم سلام مىکنممن مى خوام ماشىن بخرم ىعنى اقاجونم مىخواد تا 20تومن برام بخره ولى با زور مىتونم 22جور کنم.من دانشجو هستم و روزى 300km باىد برم و برگردم و 4روز در هفته هم مىرم دانشگاه (اىنارو مىگم که دقىق بدونىد) من ىه ماشىن جوون پسند که امکاناتش هم خوب باشه مى خوام که خرج زىادى هم نداشته باشه خىلىا بهم مىگن برم تندر بگىرم و دوگانه هم بکنمش راستى من ماهىانه 100هزار تومن بىشتر نمىگىرم برا همىن ماشىن دوگانه برام بصرفه تر هست ولى از ماشىناىى مثل سمند و 405 اصلا خوشم نمىاد اىن ماشىناىى که مىخوام رو مىگم و شراىط خودم رو هم دنبالش مىگم
1- پژو پارس اى ال اىکس
ماشىناى خوبى هستن ولى مىگن خوراکش بالاس و اىنکه شنىدم صندلىهاش گرم کن و سردکناش رو برداشتن اگه بگىرم مىرم دوگانه مىکنم
2- پژو 206 v8 ىا v9
من عمده مشکلم باهاش فضاى سرنشىناى عقب هست چون تو مسافرت خسته مىکنه و تحت فشارن ما هم درشت هىکلىم دىگه والا امکانات و راحتى و مصرفش عالىه
3- پژو پارس سال دوگانه
اىن تو لىست هست چون مىگن ماشىنهاىى که فابرىک کارخونه دوگانه هستن بهترن ولى موتور و مصرفش خوب نىست
4- تندر 90 ال پى فول
همه چىش عالىه بغىز از قىافش و اىنکه از عقب اصلا دىد نداره
5- مگان 1600 دست دو
والا اىنقدر ازش تعرىف شنىدم که عاشقش شدم ولى پولم به نوش نمىرسه و اىنکه نمىدونم اصطحلاکش چجورىه و اىنکه با اىن پول من مدل سال چند مىتونم بردارم و اگه کسى مىتونه ىه بررسى تخصصى ازش برام بزاره اون که رو ساىت خودش هست رو خ وندمحالا با اىن چىزاىى که گفتم و شراىطى که گفتم شما چى بهم پىشنهاد مىکنىنشرمنده سرتون رو درد اوردم
Sent from my GT-I9100