البته در مورد مطلب فوق در این سایت فارسی باید بگویم که مطالب مشابه (یعنی Copy و paste نبوده) این را در چند سایت دیگر فارسی خواندم که گفته اند مایکروسافت میخواهد چنین کند ولی تا حالا در منابع معتبر انگلیسی چیزی ندیده ام و نمیدانم منابع این سایتهای فارسی کجا بوده ضمن اینکه انجام این کار برای بازار بسیار گسترده و باز PC ها همانطورکه گفتم خیلی غیر عقلانی و تخیلی است.
این مسئله به هیچ وجه تخیلی نیست همین الان اپل همین سیاست رو داره اما اندروید سیاست باز رو در پیش گرفته!
ویندوز هم با توجه به مارکتی کردن بازار خود و از طرف دیگه بسته بودن اکوسیستمش به احتمال خیلی زیاد به این سمت خواهد رفت!
این هم دو تا لینک البته کاملا رسمی نشده ولی من 90% می تونم بگم که همین طور خواهد بود! برنامه نویسان میهنی هم اگه می خوان قانونی کار کنن می تونن به سمت اندروید بیان البته بدلیل تحریم در خود مارکت گوگل بصورت قانونی نمی تونید کار کنید ولی یکی دو تا بازار که نداره کاملا باز و آزاد هست و حتی مارکت های ایرانی وجود داره که می شه از اونها استفاده کرد!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم اضافه کنم که برای استفاده از برنامه هایی که از مارکت نیستن البته اینطور هم نیست غیر ممکن باشه نصبشون ولی دستگاه باید جیلبریک باشه که خیلیها ترجیح میدن اینکار رو نکنن! کلا ویندوز از حال و هوای دسکتاپ رفته بسمت موبایل دیگه کاریش هم نمی شه کرد !
من فقط دوست دارم که گوگل هر چه زودتر اندروید رو بده برای دسکتاپ همونطور که مایکرو داره میره سمت موبایل که این دو تا غول به معنی واقعی کلمه توی این دو تا جبهه بزنن به تیپ هم که متاسفانه فعلا که خبری نیست و گوگل چسبیده به کرومش .gif)
فعلا