تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: عبور محصولات دیجیتال شخصی از کامپیوترها

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ELHAM3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    286

    پيش فرض عبور محصولات دیجیتال شخصی از کامپیوترها

    ازار دیجیتال- شاید هیچ پدیده‌ای به اندازه اینترنت نتوانسته چنین تحول عظیمی را در صنعت تکنولوژی ایجاد کند. در واقع اینترنت و دستگاه‌هایی که این روزها به راحتی به شبکه وب‌جهانی متصل می‌شوند، یکی از مهم‌ترین عوامل رشد در این صنعت محسوب می‌شوند. حتی آمار و تحقیقات اخیر هم نشان می‌دهند که محصولات دیجیتال با امکان اتصال به اینترنت به تدریج محبوبیتی بیش از کامپیوترهای شخصی در میان کاربران سرتاسر جهان پیدا خواهند کرد.


    جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی iSuppli در این مورد نشان می‌دهد که صادرات دستگاه‌های دیجیتال با امکان اتصال به اینترنت تا دو سال آینده از صادرات کامپیوترهای شخصی که امکان اتصال به اینترنت از روش‌های قدیمی را برای کاربران فراهم می‌آورند، بالاتر رفته و می‌گذرد.

    کارشناسان این موسسه پیش‌بینی کرده‌اند که این اتفاق برای اولین بار در سال 2013 رخ خواهد داد. به این ترتیب انتظار می‌رود صادرات دستگاه‌هایی مانند کنسول‌های بازی کامپیوتری، تلویزیون‌های اینترنتی، تبلت‌ها، موبایل‌های هوشمند و Blu-ray پلیرهاتا سال 2013 به 6/503 میلیون دستگاه برسد در حالی که این رقم در سال 2010 برابر 161 میلیون دستگاه بوده است.

    اما در مقابل پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که صادرات کامپیوترهای شخصی تا سال 2014 به 3/252 میلیون دستگاه می‌رسد، در حالی که این رقم در سال 2010 برابر 3/222 میلیون دستگاه بوده است. تا سال 2015 چیزی در حدود 781 میلیون دستگاه دیجیتال مبتنی بر اینترنت به سرتاسر جهان صادر می‌شود، اما در مقابل حجم صادرات جهانی کامپیوترهای شخصی در همین زمان به 479 میلیون دستگاه خواهد رسید.

    «جردن سلبورن» یکی از تحلیلگران موسسه iSuppli در این مورد می‌گوید: «دستگاه‌های دیجیتال شخصی با امکان اتصال به اینترنت به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از مهم‌ترین ابزارهای زندگی دیجیتالی مدرن هستند تا کاربران با استفاده از آنها محتوای اینترنتی مانند فیلم‌ها، برنامه‌های تلویزیونی، موسیقی و غیره را به خانه‌هایشان بیاورند.»

    در میان این دستگاه‌های دیجیتال شخصی با امکان اتصال به اینترنت اما تبلت‌ها بیشترین سهم رشد را به خودشان اختصاص می‌دهند که این رشد بیش از هر چیزی به دنبال تقاضا و فروش قابل توجه تبلت محبوب iPad رخ خواهد داد. بر اساس آمارها در سال 2010 برترین و پر طرفدارترین محصولات دیجیتال شخصی با قابلیت اتصال به اینترنت کنسول‌های بازی کامپیوتری بوده‌اند که صادراتی برابر 5/50 میلیون دستگاه داشته‌اند.

    بعد از این محصولات، تلویزیون‌ها با صادرات 40 میلیون دستگاهی قرار دارند. اما امسال انتظار می‌رود قرعه پر طرفدارترین محصولات دیجیتال شخصی با قابلیت اتصال به اینترنت به نام تبلت‌ها بیفتد و تا آخر سال صادراتی برابر 9/61 میلیون دستگاه را به ثبت برسانند که این رقم تا 214 درصد بیشتر از صادرات 7/19 میلیون دستگاهی این محصولات در سال میلادی گذشته خواهد بود.

    منبع:دنیای اقتصاد

  2. این کاربر از ELHAM3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •