یافته ها نشان می دهد دولت انگلیس نرم افزار FinFisher مخصوص رهگیری و شناسایی فعالان سیاسی در اینترنت محصول شرکت بریتانیایی Gamma International را به حکومت حسنی مبارک رییس جمهور مصر فروخته بود!
اسناد بدست آمده در مقر دستگاه امنیتی مصر نشان می دهد مقامهای حکومت مبارک در اواخر سال پیش از این نرم افزار برای یک دوره آزمایشی پنج ماهه استفاده کرده بودند.

با اینحال شرکت بریتانیایی گاما اینترنشنال ارائه نرم افزار فین فیشر به مصر را تکذیب می کند!
این نرم افزار کامپیوترها را آلوده به ویروسی می کرده که تماسهای صوتی و ایمیلهای کاربران را در دسترس ماموران امنیتی مصر می گذاشته است. گفته می شود بسیاری از سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی جهان از این نرم افزار برای دسترسی به رایانه های کاربران استفاده می کنند.
شرکت گاما اینترنشنال نرم افزار خود را تنها سیستم امنیتی در دنیا معرفی کرده که حتی می تواند تماسهای صوتی با اسکایپ را نیز در اینترنت شنود کند!
یک سند دیگر که بدست یک شبکه تلویزیونی آلمانی افتاده، ظاهرا هویت اولین قربانیان این نرم افزار را فاش می کند. این سند توضیح می دهد که چطور ماموران امنیتی مصر در خلال دوره آزمایشی این نرم افزار، توانستند به تماسهای اسکایپ کاربران نفوذ و آن را ضبط کنند.
این اسناد نشان می دهد که دستگاه امنیتی مصر این نرم افزار را برای نفوذ به شبکه های هات میل، یاهو و جی میل نیز کارآمد ارزیابی کرده است.

شریف منصور، از موسسه خانه آزادی آمریکا که سال پیش برای کمک به نظارت بر انتخابات پارلمانی مصر به قاهره رفته بود بعنوان قربانی شنود در اسناد دستگاه امنیتی مصر ذکر شده است. او نرم افزار فین فیشر را مقصر دانست و از دولت بریتانیا درخواست پاسخگو بودن را کرده است.
آقای منصور گفت: ما فعالان مردم سالاری و حقوق بشر همین طوری هم با مشکلات و تهدیدهای زیاد مواجه ایم. من از شرکت سازنده نرم افزار توقعی ندارم، ولی از دولت بریتانیا توقع دارم.
از صاحب شرکت گاما اینترنشنال درباره تناقض بین انکارش و مدارک دستگاه امنیتی مصر سوال شد ولی او نیز حاضر به پاسخگویی نشد.
در ماه های اخیر گزارشهای مشابهی منتشر شد که دولتهای فرانسه و آفریقای جنوبی به حکومت معمر قذافی نیز کمک هایی کرده اند تا بتواند جاسوسی مردم لیبی را بکند.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید