تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یه نفر به من کمک کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض یه نفر به من کمک کنه

سلام

چرا فقط با اکانت مدیر میتونم به اینترنت وصل بشم وبا اکانتهای دیگه هیچ Sent & Receive ندارم .

لطف کنید کمکم کنید .

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باسلام خدمت شما دوست عزیز
    برای رفع مشکل احتمالی ایتون ابتدا باید توضیحی از وضع حال اتون بدید این سوالی که فرمودید کلی گنگ و غیر قابل فهم هست شاید از دید بنده!
    یک توضیح کامل از شرایط اتون چیزی که انتظار دارید و براورده نمیشه لطفا بدید تا راهنمایی بشوید
    باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باسلام خدمت شما دوست عزیز
    برای رفع مشکل احتمالی ایتون ابتدا باید توضیحی از وضع حال اتون بدید این سوالی که فرمودید کلی گنگ و غیر قابل فهم هست شاید از دید بنده!
    یک توضیح کامل از شرایط اتون چیزی که انتظار دارید و براورده نمیشه لطفا بدید تا راهنمایی بشوید
    باتشکر
    سلام

دوست عزیز چند نفر از سیستم من استفاده میکنند وکارشان با اینترنته ،واسه همین من بعنوان مدیر سیستم
    چند اکانت برای بقیه ساخته ام تا هر کس با اکانت خودش بتونه از سیستم وشبکه استفاده کنه ،چون نمیخوام دسترسی کامل به سیستم داشته باشن اکانت انها در حد محدوده ( کاربر limit ) ،مشکل اینه که وقتی از طریق
    adsl سیستم به شبکه وصل میشه ،با حساب مدیر ارتباط اطلاعات انجام میشه ( همان sent & recive ) ومیتونم از سایت ها دیدن کنم ،
    اما کاربران دیگه وقتی با اکانت خودشان وارد میشن با اینکه سیستم انلاینه هیچ سایتی باز نمیشه هیچ sent & recive رد وبدل نمیشه هیچ برنامه ای به شبکه متصل نمیشه ( مثل انتی ویروس برای اپدیت )

مشکلم اینه امیدوارم بخوبی توضیح داده باشم .از سون و کسپر اinternet security استفاده میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •