سلام دوستان ما در حال جمع آوری یک گروه کوچیک برای ساخت گیم هستیم از شما عزیزان می خواهم هر کس می تونه کمکی به ما کنه از ما حمایت کنه حتی در مقیاس کم این کار را بکنه تا ما بتونیم یه بازی کوچیک بسازیم
من قراره گروه گرافیست ها را جمع کنم
سپاس
سلام دوستان ما در حال جمع آوری یک گروه کوچیک برای ساخت گیم هستیم از شما عزیزان می خواهم هر کس می تونه کمکی به ما کنه از ما حمایت کنه حتی در مقیاس کم این کار را بکنه تا ما بتونیم یه بازی کوچیک بسازیم
من قراره گروه گرافیست ها را جمع کنم
سپاس
Last edited by zarrinsaghi; 20-09-2011 at 15:34.
من که خودم کسی نیستم که بخوام کمکی کنم ولی برای اینکه دوباره دوستان نپرسن میگم :
چه سبکی میخواید بسازید ؟؟؟
موضوع بازی چیه ؟؟؟
چه چیزایی براش لازم دارید ؟؟؟ (یعنی فضا های تو بازی رو بگید ... برای نمونه اگه ورزشی هست بگید یه استادیوم نیاز داریم)
و اطلاعات دیگه ای دربارش بدید ...![]()
های.منم خیلی مشتاقم و دوست دارم که اطلاعاتی راجبه این گروهی که میخواین شکیل بدین بدونم.
خود منم یه مدت دنبال این بودم که چنین گروهی رو تشکیل بدم ولی نمیدونستم که باید از کجا شروع کنم.لطفا اینو مشخص کنین که در چه زمینه ای مثلا انیماتور وساخت کاراکترها یا صحنه سازی و یا متحرک سازی فنی همکار میخواین واینکه در چه سطحی و با چه مدرکی باشیم.ممنون
- قراره سبکش "فایر" بشهمن که خودم کسی نیستم که بخوام کمکی کنم ولی برای اینکه دوباره دوستان نپرسن میگم :
چه سبکی میخواید بسازید ؟؟؟
موضوع بازی چیه ؟؟؟
چه چیزایی براش لازم دارید ؟؟؟ (یعنی فضا های تو بازی رو بگید ... برای نمونه اگه ورزشی هست بگید یه استادیوم نیاز داریم)
و اطلاعات دیگه ای دربارش بدید ...![]()
- الان اول قرار به طراحی کارکتر های بازیه که اونم در موردش بعد میگم
- الان چون هنوز گروه کد نویس ها تکمیل نیست
اطلاعات دیگه را بعد از این که این گروه تکمیل شد میگم. سپاس
اگر ممکنه میشه شما بفرمایید تو کجا میتونید همکاری کنید. سپاسخود منم یه مدت دنبال این بودم که چنین گروهی رو تشکیل بدم ولی نمیدونستم که باید از کجا شروع کنم.لطفا اینو مشخص کنین که در چه زمینه ای مثلا انیماتور وساخت کاراکترها یا صحنه سازی و یا متحرک سازی فنی همکار میخواین واینکه در چه سطحی و با چه مدرکی باشیم.ممنون
من تو قسمت صحنه سازی و ایجاد فضا واردم.البته اینکه تو کدوم ساختارهای صحنه بتونم بیشتر بهتون کمک کنم بستگی به موضوعتون داره.
ممنون میشم اگه توضیحات بیشتری راجبه کاری که قراره شروع کنین،بدین.
سلام عزیزم من خیلی خیلی وقته به سایت رس نزدم
ما یه شرکت انیمیشن سازی سه بعدی داریم که با صدا وسیمای قزوین کار می کنیم
بچه های قدیمی سایت مارو می شناسن مثل میثم جان عزیز
در مورد کاراکتر و محیط بازی و آبجگتیو هستیم در خدمتتون
های.میشه بپرسم شما در چه سطحی کار می کنید.یعنی حرفه ای؟
ما تصمیم داشتیم توی بازیمون از مناطق باستانیه ایران استفاده کنیم
البته شما هم به عنوان یه همکار میتونی صاحب نظر باشیند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)