تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: لپ تاپ اپل و سونی تا 2 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض لپ تاپ اپل و سونی تا 2 تومن

سلام
    دوستان من میخوام یه لپ تاپ تا سقف 2 ت بخرم ولی خیلی از مدلها و مقایسشون سر در نمیارم
    چون برای کار تخصصی نمیخوام فکر میکنم مشخصات گرافیکی و رم بالا چندان مهم نباشه
    چیزایی که برام مهمه :صفحه نمایششه که بزرگ نباشه همون13 اینچ یا 15 اینچ باشه
    DVD RW اینترنال باشه ،ورنش خیلی مهمه که سبک و زیر 2kg باشه
    و البته با کیفیت هم باشه و خیلی نازک نارنجی و حساس نباشه[IMG]file:///C:/Users/Elham/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    برند اپل و یا سونی مدنظرم هست ولی واقعا نمیدونم با بودجم و مشخصات ساده ای که گفتم چه برند و مدلهایی مناسبتره
    ممنون میشم که راهنماییم کنید
    Last edited by Pami; 20-09-2011 at 16:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا کسی نیست آخه جواب یه تازه واردو بده ؟؟!!!

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

میتونی مک بوک پرو 13 اینچی یا سونی z با کانفیگ پائین بخری
    ولی من اگر جای تو بودم چند ماهی صبر میکردم تا مدلهای اولترابوک به بازار بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام یه لپ تاپ تا سقف 2 ت بخرم ولی خیلی از مدلها و مقایسشون سر در نمیارم
    و البته با کیفیت هم باشه و خیلی نازک نارنجی و حساس نباشه[IMG]file:///C:/Users/Elham/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    برند اپل و یا سونی مدنظرم هست ولی واقعا نمیدونم با بودجم و مشخصات ساده ای که گفتم چه برند و مدلهایی مناسبتره
    خسته نباشی دوست عزیز
    بعضی وقتا یه مدت طول میکشه به سوالها بخوان جواب بدن چون همه همیشه تو نت نیستن که خلاصه که ببخشید
    خب بریم سر اصل مطلب
    واسه صفحه نمایش و همچین وزنی شما انتخاب ها محدود میشه
    از سونی سری S رو میتونید انتخاب کنید حدود وزنش 2 کیلوگرم یا 1.9 هست و 13 هم هستن حدود قیمت هم 1.2 تا 1.5 میتونید پیدا کنید
    سری دیگه سونی که خیلی خوب و با کیفیت هست سری Z سونی هست که خیلی با کیفیته ولی یه جورایی میشه گفت از اپل هم گرونتر واسه آدم تموم میشه
    تا 2 میلیون فک نکنم چیزی از این سری بتونید بگیرید
    میمونه اپل
    2 حالت داره یا گارانتی بخواید یا نه
    در صورتی که گارانتی بخواید گارانتی نقش یه گارانتی خیلی خوبه و قیمتش هم یه کم بالاست
    اما بدون گارانتی قیمت تا حدود 200 تومن هم تو بعضی مدلهاش کمتر میشه خرید
    شما نمیتونید مک بوک ایر بخریئ چون رام اکسترنال داره
    پس مجبورید دنبال پرو باشید
    من نظرم روی MC700 و MC724 هست که با قیمت نقش به ترتیب 1.79 و 2.14 هست
    بدون گارانتی هم خب کمتره دیگه
    هر دو 13 اینچ هستن
    اگه دلتون خواست اپل خریداری کنید به تاپیک خرید محصولات اپل مراجعه کنید
    دوستان خیلی بهتون کمک میکنند
    آقا سعید و آقا آرش خیلی راهنمایی خوبی واستون خواهند داشت

6. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام
    .
    .
    .
    میخوای با مک کار کنی یا ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .
    .
    تا 2 میخوای بدی اگه مد نظرت مک نیست مدل 13 اینچ از سونی این خوبه (اما چون کار خاصی نداری حیفه اینقدر هزینه کنی :

Sony VPC - SA2DGX حدود 1.900 هستش.....

Sony VPC - SB18GG حدود 1.790 هستش......

اما از من میشنوی یه مدل CA از سونی که 14 اینچ هست بردار هم کیفیت صفحه نمایش خوبی داره هم وزن مناسبی داره :

Sony VPC - CA16FG
    با گارانتی 3 ساله

سری جدید Z از سونی هست اما بالا میوفته حسابی واست....

از مک هم مدل 13 اینچ :

Apple MacBook Pro 724 LL\A

از مک هم مدل 15 اینچ :

Apple MackBook Pro 721LL/A

9. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم m666 از راهنماییت،من خودم با ویندوز کار میکنم ولی فکر کنم تجربه چیزای جدید و کار کردن با مک هم بد نباشه هر چند که چیز زیادی ازش سرم نمیشه!راستش دوستان خیلی تشویق میکنند و از مک راضین
    از طرفی دوست دارم سبک باشه و دو مدل اولی که گفتی خیلی سبک و خوبن ولی اگه اشتباه نکنم سری CA تقریبا هم وزن اون دو مدل اپله؟
    مدل 700 pro هم هست که قیمتش کمتر تموم میشه ولی نمیدونم تاثیرش رو کیفیتش چقدره؟

مدل CA وزنش خیلی هم کم نیست!

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم m666 از راهنماییت،من خودم با ویندوز کار میکنم ولی فکر کنم تجربه چیزای جدید و کار کردن با مک هم بد نباشه هر چند که چیز زیادی ازش سرم نمیشه!راستش دوستان خیلی تشویق میکنند و از مک راضین
    از طرفی دوست دارم سبک باشه و دو مدل اولی که گفتی خیلی سبک و خوبن ولی اگه اشتباه نکنم سری CA تقریبا هم وزن اون دو مدل اپله؟

ببینید دوست عزیز شما اگه یوزر معمولی سیستم عامل هستید از مکینتاش ها بیشتر خوشتون میاد
    و در حین اینکه رو مک بعد از استقرار اینتل پروسسور ها دیگه نصب ویندوز هم امکان پذیر شده
    من خودم سیستم عامل مک رو خیلی دوست دارم ولی واسه یه سری کارهای تخصصی مجبورم با ویندوز کار کنم
    ولی مثلا یه نفر باشه که عاشق مک نباشه یا نخواسته باشه مثل شما چیز جدیدی تجربه کنه یا بیشتر کارش گیم هست من میگم ویندوزی انتخاب کنه
    چون قیمتش هم کمتره
    ولی خب من خودم اپل رو بیشتر از سونی دوست دارم ولی این سلیقه شخصی منه
    شما باید ببینی خودت چی دوست داری
    دست آخر هم حرف بقیه رو در حد راهنمایی بدونی و هر کدومو خودتون دوست دارید خرید کنید
    چون این وسط نفع و ضررش واسه منی که اینجا فقط حرف میزنم نیست
    واسه شماست که اینقد هزینه کردی بعدشم باید با اون لپتاپ کار کنی
    در مورد گارانتی هم 2 مسئله هست
    یکیش شانسه شاید بخرید و 1 ماه بعد مادر برد سوخت
    شایدم هیچ مشکلی اصلا و ابدا نداشت
    بعضی هم هستن بدون گارانتی میخرن مشکلی هم پیش اومد خودشون میبرن تعمیرگاه و هزینه میکنن و دردسر های خودش
    دقیق نمیدونم بتونید با یه گارانتی دیگه غیر از نقش که مدتش هم کمتر باشه مثلا 1 ساله و هزینشم کمتر باشه محصولات مک رو بخرید یا نه
    چون لپتاپ در صورت خرابی تو چند ماه اول مشخص میشه و در مدت زمان زیاد مشکل به وجود نمیاره
    یه بحث دیگه هم مثل بیمه کردن لپ تاپ ها هست که من وارد نیستم (ولی لپ تاپ هایی که بیمه میشن علاوه بر خدمات گارانتی ضربه و سوختن و باطری چند مورد دیگه رو هم دارن)
    اگه خواستید اپل بخرید حتما حتما به تاپیک اپل مراجعه بکنید

12. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

.
    .
    .
    CA یه مدل 14 اینچ هستش.....کانفیگ خوبی داره....واسه چشم و هم چشمی نری یوقت کلی پول بدیا
    .
    .
    باز میل خودته برو هرچی میدونی دوست داری بخر....من نظرم اینه که یه CA بخر باقی پول رو هم قاقالیلی بخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •