تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درخواست معرفی بازی های آنلاین و شبکه ای

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض درخواست معرفی بازی های آنلاین و شبکه ای

با سـلام خدمت دوستان عزیـز

تا الآن تاپیـک هایِ زیادی رو دیدیم که درخواست معرفی بازی داشتند.همچنین با وجود تمام فعالیت های دوستـانمون بازی های بسیاری هستـن که با وجود محبوبـیت و زیباییـشون تاپیکی براشـون نیست و از چشم دوستان دور هستـن..بنابراـین وجود این تاپـیک به معرفی بازی هـای بیشتری منجر میشه.از این رو بعـد از مشورت هایی که با ناظـر محترم بخش انجام شـد و اجازه ای که از ایشـون گرفته شد این تاپیک ایجاد شد و موفقیت و یا عدم موفقیت اون فقط به استقبال شما بستگی داره.

در اینجـا شمـا اگـر دنبال یک بازی آنلاین و یا شبکه ای خوب میگردید فقـط کافــ هستـش که سبک و دیگر اطلاعاتی که مد نظرتون هسـت رو بدیـد تا دوستان بخـش در صورت اطلاع از هر بازی متناسب با درخواسـتون بهتون معرفـی کنن.

همچنین اگـه قبلا بازی بوده که دوسـت داشتید امـا الآن اسمـش یادتون نیست میتونید با دادن اطـلاعاتی درباره بازی از دوستان بخواید که اگـر بازی رو میشناسن بهِتون معـرفی دوبارش کُنن.

توجـه کنید که این تاپیک برای هر سبـکی از بازی های آنلاین و شبـکه ای هست به طوری که از سبک های پرطرفـداری مثل MMORPG گرفتـه تا سبک هایـ موزیکـال رو در بر میگیره.

در آغاز فعالیت amirkabir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.من خیلی تو این انجمن فعالیت ندارم ولی این تاپیکو که دیدم تصمیم گرفتم یه چی بپرسم:
    ببخشید یه بازی اول شخص میخواستم معرفی کنید که حجمش زیر 500 مگ باشه.گرافیکشم بد نباشه.

بعدشم من یه بازی بود قدیما میزدم 2 بعدی بود یه آدمکای کم گرافیکی بودیم تفنگو اینا داشتیم.آهان سلاح اصلیمونم اره برقی بود.گرافیکش خیلی خوب نبود ولی خون ریزیش بالا بود.مر30

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام.من خیلی تو این انجمن فعالیت ندارم ولی این تاپیکو که دیدم تصمیم گرفتم یه چی بپرسم:
    ببخشید یه بازی اول شخص میخواستم معرفی کنید که حجمش زیر 500 مگ باشه.گرافیکشم بد نباشه.

بعدشم من یه بازی بود قدیما میزدم 2 بعدی بود یه آدمکای کم گرافیکی بودیم تفنگو اینا داشتیم.آهان سلاح اصلیمونم اره برقی بود.گرافیکش خیلی خوب نبود ولی خون ریزیش بالا بود.مر30
    سوال اول من خودم Crossfire و Blackout رو پیشنهاد میکنم.Crossfire جدیدا یه آپدیت داده که هـکرا خیلی خیلی کم شدن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    سوال دوم:شما Soldat بازی کردین احتمالا.اون این مشخصاتو داره.حجمشم 20 مگه فکر کنم.

در آغاز فعالیت amirkabir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عجیبه دکمه تشکر نبود خیلی خیلی ممنون!
    یه سوال دیگه:بازی 2 بعدی کم حجم در حد Soldat میخواستم.
    کلا بازی دو بعدی هر سبکی با حجم کم چی پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

قسمت بازی های آنلاین و شبکه ای تشکر نداره.
    در حد اون بازی و یا بهتر Teeworlds پیشنهاد میـشه.البته کارتونی تره و خشونت نداره اما خیلی زیبا و معتاد کنندست!فقط 6مگ.
    کد:
    2بعدی کلا زیاد پیدا نمیشه خوبش.ولی osu! که موزیکاله و همین Teeworlds پیشنهاد میشن.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •