تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: علت گارانتی داشتن سی پی یو Amd

داره خودمونی میشه satdw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    توی شرجی وزیر آفتاب گرم خوزستان

12 علت گارانتی داشتن سی پی یو Amd

با سلام حضور بر وبچه های سایت. یه سوال داشتم .از یکی از دوستام که خدمات کامپیوتری داره شنیدم که میگفت علت اینکه سی پی یو AMD دارای گارانتی 3 ساله آوازنگ میباشد ولی سی پی یو های INTEL گارانتی ندارند سوخت وسوز بیش از حد AMD است خواستم بدانم این مساله تا چه حد صحت داره ؟ وضمنا یه سوال دیگه اینکه کلا برای بازی وکارهای گرافیکی AMD بهتره یا INTEL؟ با ذکر دلیل...ببخشید که سوالم به درازا کشیده شد...خدا نگهدار همه شما سروران عزیزم...............................

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط satdw
    با سلام حضور بر وبچه های سایت. یه سوال داشتم .از یکی از دوستام که خدمات کامپیوتری داره شنیدم که میگفت علت اینکه سی پی یو AMD دارای گارانتی 3 ساله آوازنگ میباشد ولی سی پی یو های INTEL گارانتی ندارند سوخت وسوز بیش از حد AMD است خواستم بدانم این مساله تا چه حد صحت داره ؟ وضمنا یه سوال دیگه اینکه کلا برای بازی وکارهای گرافیکی AMD بهتره یا INTEL؟ با ذکر دلیل...ببخشید که سوالم به درازا کشیده شد...خدا نگهدار همه شما سروران عزیزم...............................
    سلام،
    يه سؤال احيانن اين دوستت خودش CPU های INTEL نميفروشه ؟
    دوست من شما برو به دوستت بگو داداش گذشت دوره سوخت و سوز CPU های AMD .
    اين قزيه سوخت CPU های بر ميگرده به سری های Duron و کمو بيش Athlon XP .
    اما سری های جديد CPU های AMD فوقلاده خنک هستن...همين سری های 64 بيتی.
    و اگه خفشون کنی به 40 درجه نميرسن....

اما CPU های جديد Intel - LGA....هنوز سيستم کار نکرده دماشون رو 60 هست...و هرچی هم دما
    بيشتر ميشه کاريی مياد پايين تر!

بعدشم واسه کارهای گرافيکی و بازی هيچی AMD نميشه....دليل من هم تجربه ام هست...چيزی که به چشم
    خودم ديدم ....
    حالا دوستان اساتيد ميان بهتر توجيحت ميکنن....

موفق باشی !

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

منم با sub-zero موافقم.
    دماي اينتل فوق العاده بالاست و مي توني تو زمستون ازش به عنوان
    بخاري استفاده كني.
    سرعت AMD هم كه خداست.عمرا سرعت اينتل مثل AMD نشه.
    AMD الان ديگه اينتل رو سوسك ميكنه.
    من AMD رو به همه پيشنهاد ميكنم چون سريعتره خنكتره گارانتي داره كلا خداست.
    با اينتل بايد اين كارو كرد.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

مشکل Cpu های Amd پا برجاست ولی نه درحالت عادی ولی وقتی اور میشن داداش بخاری برقیت به قول پانیشر میشه Amd چون Cpu های Amd از نظر معماریه ساخت اتصالات مداریش خیلی به هم نزدیکه که تو اورکلاک شدن باعث افزایش دمای زیادی میشه ولی اینتل رو با همون فن استانداردش میتونی اور کنی
    یک سوال آیا گارانتی آواژنگ شامل مشکل در پایه های Cpu هست یا نه؟؟

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط satdw
    یه سوال دوست عزیز آخه مگه یه شرکت مرض داره بیاد یه قطعه ای را که می سوزه گارانتی 3 ساله بکنه؟؟؟؟؟
    من تا حالا فکر می کردم هر چی گارانتی بیشتر باشه کیفیت بیشتره،اگه اشتباه است بگید
    یه نکته:من با amd کار نکردم(این سیستم جدیده مجهز به AMD اما هنوز نیومده )اما با intel کار کردم همینو به شما بگم دماش زیر 50-60 نمی یاد حتی اگه کولر گازی توی کیس روشن کنی! هر چی هم دمای cpu بیشتر باشه من شنیدم کارایی می یاد پایین.برای کارهای گرافیکی AMD بهتره چون توی همه سایت های معتبر نمره بیشتری گرفته(در بسیاری از موارد که گراهای گرافیکی و بازی جزوی از اونها است)

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزيز اصلا آواژنگ اي ام دي را گارانتي نمي كنه وآواژنگ گيگا را گارانتي مي كنه اين يك .2- آلبالو بهترين گارانتي را داره .3- اگه اين حرف صحت داشت كه الان اي ام دي ورميشكست كه هر روز بخواد بسوزه و تعويض كنه و برعكس اينتل نمي تونه
    گارانتي كنه كه ور ميشكنه.3- دماي سي پي يو هاي اي ام دي در هر صورت چه اور و چه غير اور پايين تره اينتله .3- اي ام دي
    براي بازي و كارهاي گرافيكي بهتره .من خودم اينتل و اي ام دي را داشتم اينتله خيلي پايين تره تا اي ام ديه.
    شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

برای کار های گرافیکی و بازی اون چیزی که مهمه کارت گرافیک و رم هست و CPU خیلی اینکه AMD باشه و یا Intel فرقی نداره و بسته به بودجه و سلیقه شما داره
    برای اینکه ایرادی وارد نباشه دو CPU در یک رده ممکنه فقط 1 یا 2 تا 5 فریم با هم فداشته باشن ولی :
    توصیه حرفه ای ها Intel® Core™2 Extreme Conroe XE

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خيلي فرق داره ضمنا همكار عزيز تيم سخت افزار اين امضات را درست كن.( قصد تمسخر ندارم) دوستانه عرض مي كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    سي پي يو اينتل هم سه سال گارانتي داره كه در ايران اجرا نمي شه اگه دفترچه اونا ببيني مي بيني كه نوشته سه سال گارانتي.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چون اگه توي ايران اجراش كنند شركتهاي سي پي يو ور شكست مي شوند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •