تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بلوری پلیر سامسونگ Samsung BD-D650

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض بلوری پلیر سامسونگ Samsung BD-D650

سلام
    می خوام در مورد بلوری پلیر ِD6500 سامسونگ که چند روز پیش خریدم یه مشکل رو به اطلاع دوستان برسونم. چون الان دستگاه دوروزه تو سام سرویسه و معلوم نیست کی برش گردونن
    من چند روز پیش یک پنل VT20 پانا خریدم و برای پخش فیلمهای بلوری 3D تصمیم گرفتم به جای پلیر پانا یک پلیر سامسونگ بخرم.

انتخاب اولم C6900 بود که هم خوش قیمت بود و هم یه جورایی جوابشو پس داده بود. ولی به علت اینکه که تو بازار کم شده بود به من D6500 رو پیشنهاد کردند که علاوه بر ارزون تر بودن دارای Smart Hub بود و Samsung Apps رو هم پشتیبانی می کرد. چون تلویزیون من سری ایران بود و Viera Cast توش غیر فعال بود به نظرم انتخاب منطقی اومد و خریدم.
    اول از همه بگم توی این مدت کوتاهی که دستگاه دستم بوده از نظر کیفیت صدا و تصویر و پخش 3Dو قیافه خود دستگاه مشکلی احساس نکردم.

مشکل از اونجا شروع شد که بعد از نصب دستگاه و راه اندازی شبکه متوجه شدم که هیچ گزینه ای برای فعال کردن Smart Hubو دسترسی به Samsung Apps توی منوها نیست.
    با سام سرویس تماس گرفتم اول مثل همیشه اپراتور مثل ماشین جواب داد : گفتن چون تحریمه غیر فعال کردیم واصلا بدرد ایران هم نمی خوره !!!!
    وقتی من اصرار کردم من رو به یک تکنسین وصل کرد که اونهم از اول همین رو تکرار کرد، من که عصبانی شده بودم گفتم اولا تحریم که مال این یکی دو روز نیست پس چرا شما اینقدر تبلیغ کردین و دوما اصلا من دستگاهمو می خوام ببرم خارج!!
    بعد از این قبول کرد که مشکل رو بررسی کنه، بعد از چند دقیقه من رو به یک نفر توی VIP سام سرویس معرفی کرد ایشون هم با اطمینان گفت که اگر یک دکمه رو روی کنترل فشار بدم و چند دقیقه صبر کنم مشکل حل میشه.
    من با این که مطمئن بودم مشکل حل نخواهد شد سریع رفتم خونه و امتحان کردم و ......... نشد.
    تماس دوباره گرفتم و بعد از کلی صحبت دوباره، تازه متوجه شدم دوستان سام سرویس تا حالا این دستگاه رو زیارت نکردن !!
    به من گفتن دستگاه رو بیار تا بردشو عوض کنیم، من گفتم منظورتون فریمویر دیگه ؟؟
    به هر حال روز یکشنبه دستگاه رو بردم مرکزی سام سرویس، آقایی که شما باشید قرار بود دستگاه رو همون موقع به من بدن ولی امروز بعد از ظهر که برای سومین بار تماس گرفتم این جواب رو گرفتم:
    "ما امروز رفیتم جمهوری! چند تا دستگاه مثل مال شما رو تست کردیم!! همه مشکل شما رو داشتن!!
    یه ایمیل به کره زدیم و منتظر جوابیم و چون مشابه دستگاه شما رو نداریم !!!! اگه می خواید مشکل حل بشه باید دستگاهتون اینجا بمونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به خودم گفتم این مساله رو مطرح کنیم تا دوستانی که قصد خرید دارن در جریان باشن

2. 7 کاربر از ardalan_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فقط بلد هستن پول از مردم بگیرن فکر کنم چند ماهی سر کار باشی داداش

4. این کاربر از mahmood2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز بالاخره پس از 4 روز پیگیری، گفتن بیا دستگاه رو بگیر، اونجا که تستش کردن محیط سامسونگ اپس باز شد ولی چون اینتر نت نداشتن، دیگه نشد بیشتر امتحان کنم. امشب برم خونه تستش می کنم.

قابل توجه مسولین محترم انجمن: من به اشتباه در عنوان بحث بجای D6500، مدل D650 نوشتم. اگه امکان داره اصلاحش کنید.

6. این کاربر از ardalan_o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب خوشبختانه درست شده ولی بنظر می آد که تنظیماتش مال کره باشه، چون شهر سئول شهر پیش فرض چند تا از برنامه ها بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بلوری پلیرتون همه فرمتا رو پخش میکنه؟
    مثلا mkv
    برای فیلم هایی که از یو اس بی پخش میشن با زیر نویس مشکل نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بلوری پلیرتون همه فرمتا رو پخش میکنه؟
    مثلا mkv
    برای فیلم هایی که از یو اس بی پخش میشن با زیر نویس مشکل نداره؟
    کسی نیست جواب ما رو بده؟
    از دستگاتون راضی هستین؟
    بازیر نویس فارسی مشکل نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    جهت اطلاع دوستان عرض میکنم:
    همه ی دستگاه های بلوری سامسونگ همشوم تقریبا مثل هم هستند و اختلاف قیمتشون هم بیشتر به خاطر شکل ظاهریشون هست البته یه سری تغییرات جزئی هم با هم دارن.
    بزرگترین مشکل این دستگاه ها اینه که زیرنویس فارسی رو نمیتونه درست بخونه یعنی حروف را جدا میکنه از هم و شما باید از چپ به راست بخونید. یه جورایی با نخوندنش در یک ارزه.
    اما زیرنویس های srt را راحت میخونه اما زیرنویسی که انگلیسی باشه با فارسی کلا مشکل داره.
    حالا یه چیزی بگم تعجب کنید:
    تلویزیون سامسونگ مدل 46D7770 با پورت usb راحت هم فیلم mkv رو میخونه هم زیرنویس فارسی srt با بهتریتن کیفیت. اما قبل از انتخاب زیرنویس باید از تو تنظیماتش رمزگذاری حروفش را عوض کنید.
    من رمز گذاری حروف دستگاه بلوری را هم عوض کردم اما همچنان با زیرنویس فارسی مشکل دارد.

11. این کاربر از hamidreza_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •