سلام به دوستان
همین الان برنامه پارک ملت شبکه اول نظرشنجی بسیار عجیبی برای مخاطبان خود قرار داده بدین شرح:
"کدامیک خوش اخلاقترند؟ 1.علی کریمی 2.فرهاد مجیدی "
اول فکر کردم شاید من اشتباه میکنم اما در کمال تعجب دیدم نه اون چیزی که من میبینم کاملا درست است.
ایا واقعا طرح چنین سوالاتی میتواند به ورزش و جامعه ما کمک کند؟
برای من واقعا عجیب بود این سوال ایا انتخاب بین مجیدی یا کریمی اون هم از لحاظ اخلاقی چه حاصلی برای ما خواهد داشت؟
از برنامه ای که اون هم در رسانه ملی پخش میشود و احتمالا میلیون ها بیننده دارد ،انتظار خیلی بیشتر از این ها میرود.
سوال من از دست اندرکاران این برنامه این است چه نتیجه ای از این سوال خواهند برد؟
من استقلالی فرهاد مجیدی رو میپرستم مثل خیلی های دیگه اما شخصی مثل اقای کریمی احترام بسیار ویژه ای بین من و دیگر استقلالی ها دارد و مطمئن هستم همین امر در میان دوستان پرسپولیسی صدق میکند.حتی زمان هایی که اقای کریمی تو بازی احساس مصدومیت میکند من کاملا واسه ادامه کار کریمی حساسیت به خرج میدم ودعا میکنم که هر لحظه ایشون بلند بشه و به بازی خود ادامه بده واحتمالا همین عمر در مورد دوستان پرسپولیسی صدق میکند.
من که کاملا از این سوال شوکه شدم و مطمئنا هیچوقت در چنین نظر سنجی ها شرکت نخواهم کرد.
چون چنین سوالاتی جز ایجاد یه جو منفی و جدا کردن میان این دو شخص ،حاصلی نخواهد داشت.
خواهشا دوستان نظرات خودشون رو در مورد این مسئله بیان کنند .
از دوستان مدیر این انجمن هم خواهش دارم که اجازه بدن این تاپیک بصورت مجزا به روال خود ادامه بده .