سلام به همگي
در دو سه باري كه ويندوز 7 رو نصب كردم با مشكلي نظير اين مواجه ميشدم. و البته اينم اضافه كنم كه ويندوزهايي كه من نصب مي كردم از دو دي وي دي مختلف بودن كه يكي از اونها هم اتفاقا ورژن جديد ويندوز 7 بود.
و بدون شك ويندوزي كه چنين مشكلي داشته باشه، از هر نوعي كه باشه و هر چقدر هم كه پيشرفته باشه نمي تونه ويندوز قابل قبول واقع بشه.سلام به همگي
اين سوال رو قبلا در تاپيك """ بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها """ عنوان كرده بودم كه پستم حذف شد.
هر نرم افزاري بر روي ويندوز 7 نصب مي كنم بعد از چند روز و يا با شروع مجدد ويندوز، در اجرا اون نرم افزار با مشكل مواجه مي شوم و چنين چيزي ظاهر مي شود:
(ويندوز 7 سرويس پك 1 هست و 32 بيتي)
![]()
قصد دارم يك ويندوز ويستا جايگذين اين ويندوز 7 لعنتي! بكنم.
مي خواستم از دوستاني كه مدتي از ويندوز ويستا استفاده كردن بپرسم آيا مشكلي نظير ايني كه من در ويندوز 7 با اون مواجهم شدم، داشتن يا خير؟
و سوال دومم اينكه (با توجه به اينكه نصب ويندوز 7 تغييري در خط فرمان ويندوزها و... اعمال مي كند) براي نصب ويندوز ويستا، اگه درايو مورد نظر رو همون درايوي كه ويندوز 7 در اون هست رو انتخاب كنيم. آيا مشكل خاصي بوجود مياد يا خير؟! آيا مشكلي براي ويندوز XP كه در كنار ويندوز 7 نصب بوده ايجاد مي كنه يا خير؟
موفق باشيد...ممنون![]()