تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل صدای زیاد فن نت بوک Eee pc 1015B

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض مشکل صدای زیاد فن نت بوک Eee pc 1015B

سلام
    من یک نت بوک اسوس سری Eee pc 1015B خریدم صدای فنش خیلی زیاده کسی با این مدل آشنایی داره
    این صدا طبیعی هست یا نه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یک نت بوک اسوس سری Eee pc 1015B خریدم صدای فنش خیلی زیاده کسی با این مدل آشنایی داره
    این صدا طبیعی هست یا نه؟
    دوست من نت بوک 1015 ایسوس در حالت نرمال صدای زیادی نداره و به ندرت تو سکوت صداش رو میشنوی.....

اگر اینطور نیست و شما هم زیاد حساس نیستی اول مطمئن بشو نرم افزاری خصوصا" CPU تو حالت 100 درصد use نباشه.....

ضمنا رو فرش و موکت هم نگذار.....در غیر اینصورت صدای زیاد رو بایستی از طریق گارانتی دنبال کنید.

3. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوست من نت بوک 1015 ایسوس در حالت نرمال صدای زیادی نداره و به ندرت تو سکوت صداش رو میشنوی.....

اگر اینطور نیست و شما هم زیاد حساس نیستی اول مطمئن بشو نرم افزاری خصوصا" CPU تو حالت 100 درصد use نباشه.....

ضمنا رو فرش و موکت هم نگذار.....در غیر اینصورت صدای زیاد رو بایستی از طریق گارانتی دنبال کنید.
    1015 مدل هایی مختلفی داره با 1015px با سی پی اتم مشکلی ندارم و بی صداست مدلی که باهاش مشکل دارم 1015b با سی پی Amd کارت گرافیک ATI 6320 هست که خیلی صدا داره می خواستم ببینم کسی از دوستان از این مدل داره و همچنین مشکلی رو باهاش مواجه هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1015 مدل هایی مختلفی داره با 1015px با سی پی اتم مشکلی ندارم و بی صداست مدلی که باهاش مشکل دارم 1015b با سی پی Amd کارت گرافیک ATI 6320 هست که خیلی صدا داره می خواستم ببینم کسی از دوستان از این مدل داره و همچنین مشکلی رو باهاش مواجه هست؟
    مدل 1215 رو من برای یکی از دوستان با AMD cpu و ATI VGA گرفتم.

از ایشون برای شما سوال کردم و گفتند کمی صدای فنش نسبت به دیگر مدل ها بیشتره خصوصا تو گیم.....

احتمال میدم بخاطر VGA به نسبت قویتر و بالطبع گرمتر بودنش بایستی باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من دارم ولي صدا زياد نداره.....

امشب وقتي روشن بود و مشغول دانلود اومدم ديدم صفحه آبي معروف به (blue screen ) داده و وقتي هم كه دستي خاموش روشن كردم دو گزينه start window manually و reparing windows اومد كه هر كدومو كه ميزدم موقع بالا اومدن ويندوز بلافاصله blue screen ميومد....

راهنماييم كنيد اشكال از چيه و چيكار بايد كنم؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

وقتي باهاش كار ميكني مقدار كه از CPU استفاده ميشه رو و هم چنين رم رو بنويسيد اينجا !
    در مورد استتفاده از برنامه خاصي يا ... ديگه اي دور فن بالا ميره لطفا ذكر كنيد !
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دارم ولي صدا زياد نداره.....

امشب وقتي روشن بود و مشغول دانلود اومدم ديدم صفحه آبي معروف به (blue screen ) داده و وقتي هم كه دستي خاموش روشن كردم دو گزينه start window manually و reparing windows اومد كه هر كدومو كه ميزدم موقع بالا اومدن ويندوز بلافاصله blue screen ميومد....

راهنماييم كنيد اشكال از چيه و چيكار بايد كنم؟؟؟؟؟

دوست من با توجه به مشکل صدای فن و Blue screen احتمال مشکل نرم افزاری هست.

پیشنهاد من اینه که ویندوز رو عوض کنید و قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنید.امیدوارم مشکل حل بشه

9. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    من هم احساس می کنم بعد از پاک کردن ویندوز استارتر و نصب ویندوز 7 32بیتی صدای فن خیلی و لحظه ای کم نمی شود.
    بله..حق با شماست . cpu داره 97 تا 100 درصد استفاده میشه!!! بدن هیچ نرم افزار الان فقط فایرفاکس بازه.
    حالا باید چکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •