سلام دوستان ........
اگر مدل چیزی خواستید بگید در خدمتم(با همکاری خودتون)
چند نکته رو لطفا چه در درخواست و چه در پاسخ به درخواست مدنظر بگیرید :
*لینک ها مستقیم و ترجیحا" آپلود شوند .
*فایل ها را سعی کنید با Winrar با کم حجم ترین حالت و با فرمت RAR یا Zip قرار دهید .
*هر چه درخواستتان عمومی تر باشد دوستان و خودم سریع تر رسیدگی می کنیم .مثلا" یه مدل گوشی موبایل به جای Nokia 5800 Navigation!
*این تاپیک جهت این ایجاد شده که خوب همونطور که می دونید الان به راحتی نمی شه یه مدل با کیفیت مطلوب رو رایگان پیدا کرد به ویژه در سایت های معتبر خارجی می بینید که ضعیف ترین مدل ها قیمتی حدود 50هزار تومن دارن اونم اگه حساب خارجی داشته باشید می تونید سفارش بدید ..... در نتیجه من و دوستان سعی می کنیم با مدل های خودمون و آرشیوهایی داریم مورد شما رو با لینک مستقیم تحویل بدیم .........
نکته مهم: برخی از فایل ها ممکن است با پلاگین Vray متریال دهی شده باشند که شما باید این پلاگین رو با توجه به نسخه نرم افزار و سیستم عاملتون نصب کنید .... مثلا 2011 32bit یا ...
ضمنا" برخی از فایل ها نیز ممکن است برای جلوه های ویژه و تزیین شدن امکاناتی من جمله نور پردازی و متریال های سنگین را همراه داشته باشد که شما اگر سیستم ضعیفی دارید می توانید به راحتی همه ی آنها را حذف کرده و مدل فابریک را استفاده کنید ... فعلا"!