ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست . سیستم ام رو فرمت کردم دوباره از نو نصبش کردم ولی فایل های اجرایی رو اینطوری نشون میده و وقتی روش کلیک می کنم تا اجرا بشه ارور میده . لطفا بگین ایراد از کجاست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدین .
![]()
ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست . سیستم ام رو فرمت کردم دوباره از نو نصبش کردم ولی فایل های اجرایی رو اینطوری نشون میده و وقتی روش کلیک می کنم تا اجرا بشه ارور میده . لطفا بگین ایراد از کجاست ؟ ممنون میشم سریع جواب بدین .
![]()
ببینید فایل های اجرایی دیگه ای که تو سیستم دارین ... همین مدلی هستن ...
یا مثلا فایل های اجرایی داخل سی دی ...
اگر اون ها همین مدلی نمایش داده می شن ( و قبلا درست نمایش داده می شدن ) ....
پس مشکل از ویندوز هست ...
که این مشکل میتونه از قسمت های مختلف ویندوز باشه ...
========
اما اگه فقط همین فایل های اجراییتون این طورین ...
احتمالا ویروسی بوده ویندوز قبلیتون ...
و فایل ها رو خراب کرده ...
به احتمال زیاد ویروس سالیتی یا ویروت فایل هاتونو آلوده کرده
این دو فایل رو اجرا کنید و هنگام کارشون هیچی رو اجرا نکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل روی سی دی نیست . فایل های اجرایی چند نرم افزار که روی ویندوز قبلی بودند رو اینجوری نشون میده .
دوباره از همین فروم فایرفاکس رو دانلود کردم و خوشبختانه این فایل جدید رو هم درست نشون میده و هم اینکه درست اجرا و نصب میشه
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
عجیبه که این فایلی رو که شما دادی رو هم اینجوری نشون میده ولی وقتی روش کلیک می کنم دیگه مثل فایل های خودم ارور نمیده و اجرا میشه !
![]()
به احتمال زیاد salitykiller ویروس رو کشته. ولی اگر باز هم این ویروس همچنان باقی بود شما نورتون 2012 نصب، آپدیت و اسکن کن.
نورتون ریپیر خوبی داره ، بعد که ویروس پاک شد نورتون رو پاک و آنتی ویروس مورد نظرتون رو نصب کنید.(اگر هم خواستید همین نورتون رو نگه دارین)
برای اینکه ببینین ویروس کشته شده یا نه یک برنامه نصب کنین ببینید فایل exe سالم می مونه یا نه.
Last edited by pcsoft; 16-09-2011 at 21:25.
یک مشکل دیگه من این هست که صفحات سایت ها رو که باز می کنم کاملا در یک کادر نیست . یک نفر گفت که علت اش اینه که رزولوشن مانیتورم رو 800 هست و باید روی 1024 تنظیم کنم وقتی اینکار رو می کنم همه چی روی دسکتاپ خیلی کوچیک نشون داده میشه .
چکار کنم تا این مشکل برطرف بشه ؟
ببین آیکونهاتو میتونی بزرگتر کنی که کوچیک نباشه راهشو میخوای بگم؟
لطفا بگو .
سلام آخ آخ شرمنده دیر ج میدم شهرستان بودم !
ببین این آدرسش هست
راست کلیک دسکتاپ
properties
سپس میری تب appearance و دکمه ی advanced رو میزنی و از تنها کشویی بازشوی این پنجره گزینه ی icon رو انتخاب میکنی ، میبینی که سایز پیشفرضش 32 هست و شما این رو به 35 یا 36 افزایش بده ( هر رقمی دلت میخواد ) و خودت امتحان کن دیگه هر سایزی که نیاز داری بزار
این روش اندازه ی کل آیکونهای ویندوز رو تغییر میده و متقابلا اندازه ی start menu هم بزرگ میشه به خاطر بزرگ شدن آیکونهای اونجا
سلام دوستان خسته نباشید
بعد کلی درد سر سونرفتم سراغ ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 ولی با اونم متاسفانه مشکل دارم.همه جایی سر زدم به نتیجه نرسیدم لطفا اگه میدونید کمکم کنید.خواهشا
ای دی اس الم رو نمیتونم نصبش کنم.یعنی هیچ راهی واسه نصب نمیبینم.انگاری ساپورت نمیکنه ای دی اس الم رو.مدل ای دی اس الم هست:dsl-200 خودم ی سری سایت پیدا کردم که متاسفانه -ف-ی-ل-ت-ر بود.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)