تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: عدم ورود به سایت با استفاده از ------

داره خودمونی میشه سید محمد عرفان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

9 عدم ورود به سایت با استفاده از ------

سلام به دوستان عزیز

اگه شما با وی پی ان یا ------ یا هر فیلتر شکنی بخواین وارد همین فروم پی سی بشید بهتون اجازه نمیده و باید حتما از آی پی اصلیتون وارد بشید. منم میخوام بدونم چه کدی را باید به سایتم اضافه کنم که همینجوری باشه و فقط کاربر بتونه با آی پی اصلیش وارد سایتم بشه.

جستجو کردم توی انجمن جایی در این مورد توضیح داده نشده بود اگه هست لینکشو بذارید.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_ip3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

تا اونجایی که من اطلاع دارم باید DNS تون رو عوض کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا اونجایی که من اطلاع دارم باید DNS تون رو عوض کنید
    یعنی چی؟ یعنی باید سرورم رو انتقال بدم یه جای دیگه؟ میشه بیشتر توضیح بدید!!

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

دوست عزیز کمی صبر داشته باشید.
    من همین الان بدون هیچ مشکلی از طریق v p n و بعضی از سایتهای p ro_xy آمدم در این فروم. ممکنه ip که شما استفاده میکنید در این فروم بن شده باشه و از ورود شما توسط ip ی که دارید جلوگیری بشه.

شاید کدی باشه که سایتهای p ro_xy رو تشخیص بده ولی v p n امکانش خیلی خیلی زیاد پایین هست.

5. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز کمی صبر داشته باشید.
    من همین الان بدون هیچ مشکلی از طریق v p n و بعضی از سایتهای p ro_xy آمدم در این فروم. ممکنه ip که شما استفاده میکنید در این فروم بن شده باشه و از ورود شما توسط ip ی که دارید جلوگیری بشه.

شاید کدی باشه که سایتهای p ro_xy رو تشخیص بده ولی v p n امکانش خیلی خیلی زیاد پایین هست.
    استاد سلام والا اگه صبر ایوب میخواد باشه!!
    یعنی اینطور که شما میگید اصلا نمیشه کد یا برنامه ای رو گذاشت که جلو وی پی ان یا ------ ها رو جهت ورود به سایت بگیره و کاربر فقط مجاز به استفاده از آی پی اصلیشون بشن!؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد سلام والا اگه صبر ایوب میخواد باشه!!
    یعنی اینطور که شما میگید اصلا نمیشه کد یا برنامه ای رو گذاشت که جلو وی پی ان یا ------ ها رو جهت ورود به سایت بگیره و کاربر فقط مجاز به استفاده از آی پی اصلیشون بشن!؟
    ما که تاحالا ندیدیم اگه دیدین حتما مارو هم خبر کنین

البته این کار موقعی که بخواین فقط کاربرای یه کشور رو محدود کنین میشه
    مثلا اجازه ورود به سایت رو بذارید برای رنج آیپی های ایران ، اینجوری دیگه کسی با پر-وک-سی نمیاد تو سایت

البته نمیدونم چرامیخواین این کار رو کنین چون این کار به نظر من فقط کابرارو از سایت زده میکنه حتی ممکنه باعث شه یوزر دیگه به سایت سر نزنه !!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ما که تاحالا ندیدیم اگه دیدین حتما مارو هم خبر کنین

البته این کار موقعی که بخواین فقط کاربرای یه کشور رو محدود کنین میشه
    مثلا اجازه ورود به سایت رو بذارید برای رنج آیپی های ایران ، اینجوری دیگه کسی با پر-وک-سی نمیاد تو سایت

البته نمیدونم چرامیخواین این کار رو کنین چون این کار به نظر من فقط کابرارو از سایت زده میکنه حتی ممکنه باعث شه یوزر دیگه به سایت سر نزنه !!!!
    البته من نمیخوام کسایی که از خارج از ایران وارد میشن جلوشون بسته بشه بلکه یه جورایی جلو ------ هایی را که کاربر از داخل ایران برای ورود به سایت استفاده می کنه بسته بشه. چون سایت من به لحاظ امنیتیش باید کاربران با آی پی اصلیشون وارد بشن تا در صورت بسته شدن اون به هیچ وجه نتونن وارد بشن.
    حالا میخوام ببینم این کد یا برنامه هست که جلوشونو بگیره یا نه؟!! فکر کنم باشه و به قول دوستمون باز هم منتظر میمونم...

داره خودمونی میشه moein_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگه بدونید وی پی ان چجوری کار میکنه متوجه میشدین که این کار غیر ممکنه(در مورد ------ هم خیلی بعیده ولی سیستم ------ رو فقط یه مدلشو بلدم اونم امکان فهمیدنش سادس)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز اگه بدونید وی پی ان چجوری کار میکنه متوجه میشدین که این کار غیر ممکنه(در مورد ------ هم خیلی بعیده ولی سیستم ------ رو فقط یه مدلشو بلدم اونم امکان فهمیدنش سادس)
    من فداتون بشممممممم داداش. در مورد چگونگی کار کردن وی پی ان که خوب واردم و میدونم که از طریق سرورهای موجود در کشورهای دیگر به سایتهای مورد نظر متصل میشیم و از این حرفها یعنی کلا میدونم...
    شما اگه راه حلی دارید بفرمایید هر چند به قول خودتون ساده.
    ممنون

داره خودمونی میشه moein_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من فداتون بشممممممم داداش. در مورد چگونگی کار کردن وی پی ان که خوب واردم و میدونم که از طریق سرورهای موجود در کشورهای دیگر به سایتهای مورد نظر متصل میشیم و از این حرفها یعنی کلا میدونم...
    شما اگه راه حلی دارید بفرمایید هر چند به قول خودتون ساده.
    ممنون
    دوست عزیز منظورم این نبود که بدونی باهاش چجوری کار کنی منظورم این بود که سیستم وی پی ان چجوری این امکانو بهت میده که از طریق یه سرور دیگه وصل شی
    در مورد ------ ها هم از طریق $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] میتونی متوجه شی که اونم باید بگردی پیدا کنی
    چون من الان دقیقشو یادم نمیاد

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •