تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: مشکل عدم شناسایی فلش مموری و گوشی همراه

داره خودمونی میشه Sajad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض مشکل عدم شناسایی فلش مموری و گوشی همراه

سلام دوستان مشکلی که برای من پیش اومده یه کم عجیبه روی رایانه من ویندوز 7 نصبه و تا چند روز پیش هیچ مشکلی از نظر اتصال فلش و گوشی نداشتم ولی چند روز پیش که گوشی نوکیا 5530 رو به رایانم وصل کردم با مشکل عدم شناسایی مواجه شدم و رایانه اصلا نتونست گوشی رو شناسایی کنه بعد از اون هر فلش مموری که وصل می کنم نمیشناسه و خطای usb device not recognized رو نشون میده سه تا فلش با مارک های مختلف رو امتحان کردم و همه همین پیام رو دادن بعد ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد با همه پرت های جلو و پشت کیس هم امتحان کردم.نکته جالب اینه که گوشی خودم رو ( n73) و پرینتر رو شناسایی می کنه همین منو گیج کرده رفتم خدمات کامپیوتر فلشمو فرمت کردم ولی بازم مشکل حل نشد. حالا موندم چیکار کنم ویندوزی که جدید نصب کردم همون نسخه قبلی بود که قبلا نصب بود به نظر شما اگه ویندوز 7 نسخه جدید بخرم و نصب کنم مشکل حل میشه؟خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان مشکلی که برای من پیش اومده یه کم عجیبه روی رایانه من ویندوز 7 نصبه و تا چند روز پیش هیچ مشکلی از نظر اتصال فلش و گوشی نداشتم ولی چند روز پیش که گوشی نوکیا 5530 رو به رایانم وصل کردم با مشکل عدم شناسایی مواجه شدم و رایانه اصلا نتونست گوشی رو شناسایی کنه بعد از اون هر فلش مموری که وصل می کنم نمیشناسه و خطای usb device not recognized رو نشون میده سه تا فلش با مارک های مختلف رو امتحان کردم و همه همین پیام رو دادن بعد ویندوز رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد با همه پرت های جلو و پشت کیس هم امتحان کردم.نکته جالب اینه که گوشی خودم رو ( n73) و پرینتر رو شناسایی می کنه همین منو گیج کرده رفتم خدمات کامپیوتر فلشمو فرمت کردم ولی بازم مشکل حل نشد. حالا موندم چیکار کنم ویندوزی که جدید نصب کردم همون نسخه قبلی بود که قبلا نصب بود به نظر شما اگه ویندوز 7 نسخه جدید بخرم و نصب کنم مشکل حل میشه؟خواهش می کنم راهنماییم کنید ممنون
    مدل مادر برد شما چیه؟
    آیا درایوهای اون از سون پشتیبانی میکنن؟
    آیا شما از پنل جلوی کیس استفاده کردین و این مشکل پیش اومد یا در پورتهای پشتی هم این مشکل حادث میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام مدل مادر بوردم گیگابایته .با هر پنج پورت موجود روی کیس امتحان کردم ولی جواب نداد.قبلا بدون مشکل شناسایی می کرد ولی از یک هفته پیش این مشکل بدون علت رخ داد.جدیدترین ویندوز 7 هم خریدم و نصب کردم ولی بازم درست نشد.پرینتر و ان73 و ایکس 3 رو شناسایی می کنه ولی نوکیا 5530 و هیچ فلش مموری رو نمی شناسه.با سه تا فلش امتحان کردم.می دونم مشکل از ویندوز نیست چون با نصب ویندوز جدید باید مشکل حل می شد که نشد.فلش هم دادم بیرون فرمت کردم ولی درست نشد.واقعا گیج شدم.اگه راه حلی می دونی بهم بگو ممنون
    Last edited by Sajad91; 18-09-2011 at 16:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام مدل مادر بوردم گیگابایته .با هر پنج پورت موجود روی کیس امتحان کردم ولی جواب نداد.قبلا بدون مشکل شناسایی می کرد ولی از یک هفته پیش این مشکل بدون علت رخ داد.جدیدترین ویندوز 7 هم خریدم و نصب کردم ولی بازم درست نشد.پرینتر و ان73 و ایکس 3 رو شناسایی می کنه ولی نوکیا 5530 و هیچ فلش مموری رو نمی شناسه.با سه تا فلش امتحان کردم.می دونم مشکل از ویندوز نیست چون با نصب ویندوز جدید باید مشکل حل می شد که نشد.فلش هم دادم بیرون فرمت کردم ولی درست نشد.واقعا گیج شدم.اگه راه حلی می دونی بهم بگو ممنون
    سجاد جان منظورت از پورتهای روی کیس، پورتهای پشته مادربرده یا جلوی پنل؟؟؟
    مدلش چیه مادربردت؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سجاد جان منظورت از پورتهای روی کیس، پورتهای پشته مادربرده یا جلوی پنل؟؟؟
    مدلش چیه مادربردت؟؟؟
    هر دو هم از پشت هم از پنل جلوی کیس مدل مادربوردم رو نمی دونم از کجا می شه فهمید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

هر دو هم از پشت هم از پنل جلوی کیس مدل مادربوردم رو نمی دونم از کجا می شه فهمید؟
    از این نرم افزار استفاده کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمز عبور فایل : www.fdl.ir

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از این نرم افزار استفاده کن:
    کد:
    رمز عبور فایل : www.fdl.ir
    از برنامه ای که معرفی کردی ممنون مدل مادربردم Gigabyte Technology co .ltd Model EP31-DS3L هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

از برنامه ای که معرفی کردی ممنون مدل مادربردم Gigabyte Technology co .ltd Model EP31-DS3L هستش
    شما بع احتمال زیاد قبل از نصب راه انداز چیپ مادربرد ابن وسایل ذو به usbمتل کردی.
    این باعث شده که سیستم دیگه نتونه بشناستش.
    از این لینک راه انداز رو دانلود و نصب کن.
    کد:
    راستی سوالت در مورد فلش چی بود؟؟؟

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

14

شما بع احتمال زیاد قبل از نصب راه انداز چیپ مادربرد ابن وسایل ذو به usbمتل کردی.
    این باعث شده که سیستم دیگه نتونه بشناستش.
    از این لینک راه انداز رو دانلود و نصب کن.
    کد:
    راستی سوالت در مورد فلش چی بود؟؟؟
    سلام برنامه رو دانلود و نصب کردم ولی بازم درست نشد چی کار کنم؟چند دقیقه پیش فرمون (steer wheel) وصل کردم خیلی راحت شناخت .نمی دونم جرا فلش مموری رو نمی شناسه؟چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام برنامه رو دانلود و نصب کردم ولی بازم درست نشد چی کار کنم؟چند دقیقه پیش فرمون (steer wheel) وصل کردم خیلی راحت شناخت .نمی دونم جرا فلش مموری رو نمی شناسه؟چی کار کنم؟

در حالت Safe Modeتست کردی؟
    به احتمال زیاد مشکل از سیستم عامل باشه.
    راستی فلشهایی که روی سیستم شما بالا نمی اد روی سیستم دیگه ای بالا میاد؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •