تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مخفی شدن عکس‌ها در اثر ویروس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض مخفی شدن عکس‌ها در اثر ویروس

من کلی عکس روی سیستمم داشتم که دادم بیرون درست شد ولی فایل عکسها به صورت هیدن مانده بود و وقتی کلیک راست می کردم کلید هیدن غیرفعال بود و دوباره ویندوز را عوض کردم در folder option ،
    show hidden را فعال کردم الان حتی فایلهای هیدن شده نیستند خیلی کلافه شدم ، نمی دونم چه ویروسی هست و چه کار باید بکنم،سیستم عامل ویندوز XP با سرویس پک 2 را دارم
    لطفآ راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

فایل زیر که پیست شده رو اجرا کنید ، صبر کنید تا کارش تموم بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و انگاری تمام فایلهایم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما اولا مطمئن شید که سیستمی که عکسها رو روی اون می‌خاید نگاه کنید ویروسی نیست. بعد my computer رو باز کنید. از منوی tools گزینه folder option رو بزنید. اگه در my computer منویی نیست با کلید Alt منو را ظاهر کنید. در پنجره folder option سربرگ view عبارت show hidden file and folder را فعال کنید. سپس تیک hide protected operating system file را بردارید. حالا برید به محلی که فایلهای مخفی شده شما در اون هست. اگر فایلها رو می‌بینید که در حالت مخفی هستند کلید ویندوز و R رو بزنید تا منوی run بیاد. توش بنویسید cmd و تایید کنید. خط فرمان ویندوز رو می‌بینید. حالا با دستورات پیمایش خط فرمان برید به محل فایلهای مخفی. از دستور زیر استفاده کنید:
    attrib filename -h -s
    شما به جای filename اسم فایل یا پوشه مخفی شده رو بنویسید. توجه کنید که لازم نیست اسم فایل رو کامل تایپ کنید. یک یا دو یا سه حرف اولش رو بنویسید و کلید Tab رو بزنید تا اسمش کامل بشه. بعد Enter کنید. فایل مخفی شما درست میشه.
    اگه نمی‌خاید با خط فرمان کار کنید برنامه Total Commander در این زمینه کمکتون میکنه. با حستجو در گوگل پیداش می‌کنید. بعد از نصب و اجرای Total commander کافیست به منوی perference/display رفته و عبارت show hidden/system file رو فعال کنید. بعد میتونید در برنامه فایلهای مخفی رو مشاهده کنید. برای تغییر خصوصیات اونها رو انتخاب کنید و از منوی file گزینه change attributes رو بزنید. در پنجره باز شده گزینه‌های hidden و system رو غیرفعال کنید. تمام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •