سلام
من چندتا فایل دان کردم به صورت rar و zip پسورد میخان!!! میخام ببینم راهی هست که پسورد شون پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از همه...
سلام
من چندتا فایل دان کردم به صورت rar و zip پسورد میخان!!! میخام ببینم راهی هست که پسورد شون پیدا کنم؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از همه...
سلام. بله چند تا نرم افزار هست که پسورد ها رو پیدا می کنه. البته اگه هیچ اطلاعی از پسورد ها نداشته باشید تقریبا غیر ممکنه. ولی اگه بدونید پسوردها چند کاراکتر هستند،حرف هستند یا عدد و ... شاید بشه یکی دو روزه پسورد رو پیدا کرد.
سلام
اگه از سایتای دانلود ایرانی دانلود کرده باشی، به احتمال زیاد پسوردش روی اسمش هست
مثلا:اگه با برنامه IDM دانلود کردی، می تونی آدرس سایتی رو که دانلود کردی رو از توش در بیاری تا بری اونجا و پسوردش رو در بیاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازبرنامه RAR Password Unlocker استفاده کنید البته همینطور که این دوستمون گفتن پیدا کردن پسورد به وسیله این برنامه یا برنامه مشابه طول میکیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا من از سایت مدیا فایر دان کردم فایل rar بعد پسورد میخاست هرچی امتحان کردم نشد 2باره رفتم دنبال پسورد بازم پیدا نکردم!!!!!
مدیا فایر نمیدونین چه طوری پسورداش؟؟؟
بازم ممنون از شما
سلام
دوست عزیز اسم کامل فایل دانلودی را بنویسید،اگر هم که میتوانید یک عکس از داخل برنامه winrar وقتی
که فایل را باز کردید بگذارید.
بای
میتونی بری توی google و جستجوی زیر رو انجام بدی:
یا یه چیزی شبیه این.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری اگه تو یه سایتی (مثلا سایتی که این فایل ها رو داده بیرون) رمز فایلها رو نوشته باشه میشه پسورد رو پیداش کرد.
--------------------------------------------------------------------------
فایلها رو با winrar بازش کن. شاید تو قسمت comment فایل، پسوردش رو نوشته باشه...
Last edited by Mr.reCoder; 17-09-2011 at 09:23.
تشکر از شما
با راهنمایی های دوستان مشکل حل شد
ممنون از همه![]()
این مشکلو من هم داشتم. بیشتر پسوردها روی اسم فایل هست. اگه نباشه قیدشو بزن چون با نرم افزار چند روزی طول میکشه که پیدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)