تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: asus دارها یا هر کار بلد دیگه خواهشا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض asus دارها یا هر کار بلد دیگه خواهشا کمک کنید

سلام !!!
    پریروز یه k53sv از مجتمع پایتخت گرفتم ، اونجا همچیو تست کردیم الا شارژرو باتری اصلا یادمون رفت !! بعد که برگشتم شهره خودمون صبش که زدم به شارژ دیدم شارژ نمیکنه !!! چراغ شارژ هی 10 15 ثانیه یه بار 3تا 3تا روشن خاموش میشه و تو نوار ابزارم مینویسه plugged in , not charging ، بعضی موقه ها اتفاقی چراغ روشن میشه برا چند لحظه که مینویسه charging !! با باتری روشن میشه و خوبم کار میکنه وقتیم شارژو میزنی مشکلی نداره اما به محضه اینکه شارژر رو قطع میکنی خاموش میشه !!! حتی موقع روشن بودن با شارژر باتریم دراری بازم روشن میمونه !!!
    کسی میدونه ایراد از کجا هست ؟؟؟ باتریم ؟؟ یا بورد دستگاه ایراد داره ؟؟؟ کجا ببرم ؟؟ ببرم همون فروشگاه یا ببرم گارانتی ؟؟؟ گارانتیشم ویستاس !!! تروخدا اگه نیازی به مراجعه به هیچ کدوم ازینا نیست کمک کنین من بچه شهرستانم خیلی سخته باز دوباره برگردم تهران تازه معلوم نیست ببرم گارانتی چقد طول بکشه !!!
    خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره در این زمینه کمک کنه یه دنیا ممنونتونم !!!!

داره خودمونی میشه nabi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    یه جایی به نام کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز ازدوستان خودت ببین این نوع شارژ رو دارند اگر داشتن با اون امتحان کن بعد مشخص میشه ایراد از کجاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام !!!

پریروز یه k53sv از مجتمع پایتخت گرفتم ، اونجا همچیو تست کردیم الا شارژرو باتری اصلا یادمون رفت !! بعد که برگشتم شهره خودمون صبش که زدم به شارژ دیدم شارژ نمیکنه !!! چراغ شارژ هی 10 15 ثانیه یه بار 3تا 3تا روشن خاموش میشه و تو نوار ابزارم مینویسه plugged in , not charging ، بعضی موقه ها اتفاقی چراغ روشن میشه برا چند لحظه که مینویسه charging !! با باتری روشن میشه و خوبم کار میکنه وقتیم شارژو میزنی مشکلی نداره اما به محضه اینکه شارژر رو قطع میکنی خاموش میشه !!! حتی موقع روشن بودن با شارژر باتریم دراری بازم روشن میمونه !!!
    کسی میدونه ایراد از کجا هست ؟؟؟ باتریم ؟؟ یا بورد دستگاه ایراد داره ؟؟؟ کجا ببرم ؟؟ ببرم همون فروشگاه یا ببرم گارانتی ؟؟؟ گارانتیشم ویستاس !!! تروخدا اگه نیازی به مراجعه به هیچ کدوم ازینا نیست کمک کنین من بچه شهرستانم خیلی سخته باز دوباره برگردم تهران تازه معلوم نیست ببرم گارانتی چقد طول بکشه !!!
    خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره در این زمینه کمک کنه یه دنیا ممنونتونم !!!!
    ولتاژ شارژر رو یکبار با اهم متر بگیر ببین هونیه که زیر شارژر زده یا نه؟ اگه اشکال داشته باشه این حالت پیش میاد و حتما ببر از همون جایی که خریدی البته اگه دیر نشده باشه و الا باید ببری گارانتی که از شانست شارژر و باطری گارانتی نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •