تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: کمک کمک ممشکلp8z68v-proبا نصب ویندوزxp

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9 کمک کمک ممشکلp8z68v-proبا نصب ویندوزxp

در هنگام تصب xp صفحه آبی می آید با آپدیت بایوس نیز رفغ نشد >2)کسی می دونه چه طوری می شه از ssd 18.7gigکه روی چیپ این مادربورد هست استفاده کرد جایی خونده بودم حتما باید یه ssdروسیستم باشه تا بتونی ازش استفاده کنی تو تنظیمات هم raid رو فعال کردم صفحه آبی اود

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای مورد اولتون باید ازویندوز xp sata supports استفاده کنید و برای مورد دوم هم ازهارد ssd میتونید استفاده کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

در هنگام تصب xp صفحه آبی می آید با آپدیت بایوس نیز رفغ نشد >2)کسی می دونه چه طوری می شه از ssd 18.7gigکه روی چیپ این مادربورد هست استفاده کرد جایی خونده بودم حتما باید یه ssdروسیستم باشه تا بتونی ازش استفاده کنی تو تنظیمات هم raid رو فعال کردم صفحه آبی اود
    برای نصب ویندوز xp حالت هارد رو در حالت معمولی بزارید رو ata
    برای رید کردن هم باید درایور رید رو فلاپی حتما بریزید تا پاراتیشن ها در حالت رید شناخته بشه

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9 خواهشا کمک کنین

اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید چون من از ویندوز ساتا ساپورت هم استفاده کردم و تنظیمات هم تو حالت دیفالت بود2-دوست عزیز شما هم اگه می شه واضح تر توضیح بدید یعنی چی درایو راید رو فلاپی بریز تا پارتیشن ها رو تو حالت راید بشناسه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مادربرد رو با چه قیمتی گرفتید ؟
    این مادربرد ssd اینترنال نداره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

5 کمک کمک کمکککککککککککککککککککک

290خریدم 2ماه پیش مگه تو تبلغاتش ننوشته رو چیپz68یهssd 20gigهستش تو رو خدا اساتید جواب بدید.برا نصبxpصفحه آبی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

5 کسی نیست به ما کمک کنه کمکککککککککککک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا یه راهنمایی چیزی کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه آقا ssd سر خود نداره!!!میتونه از کش ssd استفاده کنه و سرعت بازخوانی اطلاعات hdd رو بیشتر کنه!من همین مین رو دارم.مین خوبیه.ویندوز هفت روشه! رم هاتو جاشونو عوض کن و حتی المقدور با رم های دیگه جابجا کن ببین مشکلت برطرف میشه؟بایوسی که آپدیت کردی الان باید ورژنش 0606 باشه!درسته؟

11. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9 کمککککککککککککککککککککککک کک

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که لا اقل تو جواب ما رو دادی آره بایوس 06060هست رم ها رو هم جا بجا کردم راستش موقعیxpنصب می کنم موقغی که باید هارد رو برای نصب برنامه هاش شناسایی کنه مشکل پیدا می کنه و صفحه آبی میاد در واقع هارد رو شناسایی نمی کنه مشخصات سیستم من:min:asus p8z68v-pro cpu:intell 2500k ram:2*2 1600cl8 crucial balistix hdd:western caviar blu 64m 1tra power:thermaltak 600w

13. این کاربر از ratban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما تو بایوس مین گزینه های ساتا رو فعال کردین؟ضمنا ً پورت ساتا رو به سوکت های آبی آسمانی وصل کنید!اگه درست خاطرم باشه درگاه 3 و 4 بودن!اگه به اون آبی پر رنگه وصل کنید نمیشناستش!!!منم مبتدی ام!با استفاده از اهنمایی های برو بکس همینجا سیستممو جمع کردم و مشکلاتشو برطرف کردم،منتهی اینا تجربه هاییه که تو همین مدت از سیس خودم بدست آوردم!اگه همه این موارد میزونه،پیشنهاد میکنم یه ویندوز 7 هم نصب کن ببین نتیجه اون چی میشه،اینکه موقع نصب ایکس پی هارد رو نمیشناسه رو من در نصب ایکس پی بروی لپتاپ تجربه کرده بودم که با گرفتن یه ایکس پی ساتا ساپورت مشکل حل شد،ولی گویا شما ایکس پیتون ساتا ساپورت هست!!!سیستم منم مثل سیستم خودتونه.بایوس رو حتما ً چک کنید تا پورتای ساتا فعال باشه!

15. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •