تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: استفاده از سیستم عاملهای خاص روی سیستم های معمولی

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض استفاده از سیستم عاملهای خاص روی سیستم های معمولی

سلام دوستان

من یک سوالی برام پیش اومده : استفاده از سیستم عاملی که برای سیستم خاصی طراحی شده مثلا مک که برای سیستم های اپل هست یا آندروئید که برا موبایل هست روی سیستم های معمولی بهش صدمه وارد میکنه ؟

نظر من اینکه این os ها جوری طراحی شدن که بهترین کارایی رو سخت افزار مورد نظر خودشون داشه باشند ( برا اونا در نظر گرفته شدن نه سخت افزار معمولی ) و ممکنه رو سخت افزار دیگه عملکرد رو دچار اختلال کنند و به مرور به سیستم صدمه وارد کنند . حالا این فرضیه من درسته یا اشتباه ؟

2. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام دوستان

من یک سوالی برام پیش اومده : استفاده از سیستم عاملی که برای سیستم خاصی طراحی شده مثلا مک که برای سیستم های اپل هست یا آندروئید که برا موبایل هست روی سیستم های معمولی بهش صدمه وارد میکنه ؟

نظر من اینکه این os ها جوری طراحی شدن که بهترین کارایی رو سخت افزار مورد نظر خودشون داشه باشند ( برا اونا در نظر گرفته شدن نه سخت افزار معمولی ) و ممکنه رو سخت افزار دیگه عملکرد رو دچار اختلال کنند و به مرور به سیستم صدمه وارد کنند . حالا این فرضیه من درسته یا اشتباه ؟
    سلام داش میلاد کار خوبی کردی تاپپیک زدی.این موضوع هم جای بحث داره.
    من همون طور که تو اون تاپیک گفتم سیستم عاملی که برای یه شرکت خاص استفاده میشه قطعات خاصی هم میخواد ولی این بستگی به شرکت و نوع سیستم عامل نصب شده داره.
    مثلا همین مک او اس رو اگه مثال بزنم خود سیستم عامل اصلا رو سیستم های عادی نصب نمیشه که باز آسیب برسون یا نه.این نسخه هم که نصب میشه نسخه ه.ک شده است که در این صورت شاید آسیبی به یه جایی وارد هم بشه..
    نوع دیگر سیستم عامل که نمونش هم همین اندروید یا کروم او اس هست.اگه خودت به زور با شرایط ه.ک و در کل غیر عادی نصب بشه شاید مشکلی پیش بیاد ولی به صورت رسمی بعیده مشکلی برا سیستم عامل و یا سخت افزار و یا جای دیگه پیش بیاد..
    حالا من که حرفه ای نیستم ولی دوستان پروفشنال لطف کنند در این زمینه نظر بدند..
    Last edited by hosseingrami; 13-09-2011 at 13:23.

4. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نسخه های اصلی که به صورت مستقیم نصب نمیشن و باید یک بلایی سرشون آورد همین بلا باعث میشه عملکرد معمولی سیستم عامل دچار اختلال بشه که این اختلال از نظر من ممکنه به سیستم صدمه بزنه ، حالا فرضا یک Mac به بهترین شکل ویرایش میشه برای سیستم های معمولی ولی بازم نظر من این هست که هسته این سیستم فقط با قطعات خودش ست هست و کارایی خودش رو داره وقتی ما رو سیستم عادی نصبش کنیم یعنی سخت افزار رو داریم وادار میکنیم جوری کار کنه که برای اون ساخته نشده ...

حالا باید منتظر سایر دوستان باشیم .

6. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    شما باید ببینید چه سخت افزاری روی سیستم دارید.
    گاهی معماری بعضی از سی پی یو ها طوری هست که روی فقط ویندوز XP رو قبول میکنن.
    به طور کلی یعنی اون ویندوز برای اون طرح از سی پی یو نوشته و طراحی شده.

موفق باشید.

8. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب سوال من اینجاست که مثلا ما به زور یه os نصب میکنیم ، و سیستم رو مجبور به اجراش میکنیم این مشکل ساز نمیشه ؟

یعنی شما میگید اگر os ای سازگاری نداشته باشه اجرا نمیشه و اجرا شدن دلیل بر سازگاری هست ؟ ( برداشت من این بود )

10. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من بستگی به زورمون داره.یعنی اینکه چه جوری اون کدا ویرایش شند که توسط معماری اون سی پی یو اجرا شند.
    اگه درست کد نویسی شده باشه اوکیه واگه خراب خوب خرابه دیگه

12. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

خوب سوال من اینجاست که مثلا ما به زور یه os نصب میکنیم ، و سیستم رو مجبور به اجراش میکنیم این مشکل ساز نمیشه ؟

یعنی شما میگید اگر os ای سازگاری نداشته باشه اجرا نمیشه و اجرا شدن دلیل بر سازگاری هست ؟ ( برداشت من این بود )
    با سلام
    تقریبا آره. اما نه همیشه . مثلا شما یه ویندوز 7 رو نمیتونید روی یه سی پی یو ی پنتیوم 2 نصب کنید.
    اما میتونید همون ویندوز 7 رو روی یه سی پی یو ی ضعیفه پنتیوم 4 نصب کنید اما بازدهی ویندوز میاد پایین. و مطمئنا واسه ی سخت افزار هم مشکل پیش میاد. مثه بالا رفتن حرارت بیش از حد سخت افزار که مهمترین و بزرگترین عامل خرابی قطعات کامپیوتری داغی هست میشه.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آخه حسین os از پایه برا یه چیز دیگه ساخته شده بشینیم از اول بنویسیمش

همینه ، منظورم تا حدی همین هست ، حالا بحث اصلیم رو Mac هست ، Mac قطعات خاص خودش رو میخواد ، به نظر من نصبش رو سستم معمولی باعث میشه قطعات جوری کار کنند که برای اون نوع کارکرد طراحی نشدن و بهشون آسیب وارد میشه !؟ این فکرم اشتباهه ؟

16. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

آخه حسین os از پایه برا یه چیز دیگه ساخته شده بشینیم از اول بنویسیمش

همینه ، منظورم تا حدی همین هست ، حالا بحث اصلیم رو Mac هست ، Mac قطعات خاص خودش رو میخواد ، به نظر من نصبش رو سستم معمولی باعث میشه قطعات جوری کار کنند که برای اون نوع کارکرد طراحی نشدن و بهشون آسیب وارد میشه !؟ این فکرم اشتباهه ؟
    حرفت درسته.ولی یه چیزی بت بگم.اینکه میدونی دلیل موفقیت وین سون چی بود ولی وین ویستا این موفقیت رو نداشت..
    دلیل اصلیش این نیست ولی یکی از دلایل اینه که وین سون تقریبا از روی وین ایکس پی ساخته شده یعنی ماکروسافت اومده یه ویرایش ایکس پی رو کرده یا بهتره بگم ترکیب وین ویستا و ایکس پی انجام داده......
    در کل نیومدند از اول کدنویسی کنند بلکه تو ورژن جدید همه نرم افزار ها اول میان کدای اصلیشون دستکاری میکنند و در ادامه...
    حالا بحث لینوکس بیس ها یه چیز دیگست.مک هم همینطور...

18. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب دوستان پس نتیجه چی شد؟
    به نظر من آدم یک یا چند سیستم عامل رو که لازم داره عادی نصب کنه ولی بقیه سیستم عاملا که فقط جهت تجربه و تست هست رو به صورت مجازی استفاده و یا تست کنه.نظر شما چیه؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •