سلام
چند روزیه که اتوران و یو اس بی در ویندوز XP از کار افتادن در حالیکه در ویندوز سون هر دو سالم کار میکنن
یو اس بی رو که اصلا نشون نمیده
اتوران هم اجرا نمیشه و باید دستی بازش کنم
چک هم کردم و ویروس اتوران نداشت
مشکل چیه؟
سلام
چند روزیه که اتوران و یو اس بی در ویندوز XP از کار افتادن در حالیکه در ویندوز سون هر دو سالم کار میکنن
یو اس بی رو که اصلا نشون نمیده
اتوران هم اجرا نمیشه و باید دستی بازش کنم
چک هم کردم و ویروس اتوران نداشت
مشکل چیه؟
اگه درايور Usb رو داريد دوباره نصب كنيد . اين درايور معمولا" داخل cd مادربورد هست .
ببینید ویندوز تشخصی میده درایور وصل شده اما ... مدلش رو تشخیص نمیده و علامت سوال هست واسش .... یا نه اصلا نمیفهمه که وصل شده !
یو اس بی رو ویندوز تشخصیش میده ولی علامت تعجب زرد رنگ کنارش زده!
Update Driver رو هم زدم و گذاشتم که سی دی مادربورد رو سرچ کنه تا شاید درست بشه ولی درست نشد!
+
راه حلی هم واسه اتوران ارائه بدین بیزحمت
AutoRun اِ ، سـی دی رام ؟
چـک کـن اینجـا رو :
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\CDRom
ببـین فعـاله ؟
Autorun value = 1
بـرای Usb هـم ، ممکنـه این سـایت کمـک کنـه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا درایور ه همه ی فلش ها رو خوده ویندوز می شناسه ...
لازم نیست که سی دی مادر برد رو بزارید ...
گزینه سوم که نوشته دونت سرچ و در ادامش نوشته که توی خوده ویندوز سرچ می کنه رو بزنید ...
ویندوز من USB Mass Storage Device رو دیگه نمیشناسه و جلوش علامت زرد رنگ زده
هر کاری هم کردم درست نشد
شما روی همون گزینه ای که آیکون زرد داره ، توی Device Manager ، یه بار کلیک کنید تا های لایت بشه ،
سپس از آیکونهای بالا ، آیکن Uninstall رو بزنید . کمی صبر کنید تا از لیست حذف بشه . بعد از اینکه حذف شد از
همون آیکون های بالا آیکون اسکن رو بزنید . بعد از این عمل کامپیوتر رو ری استارت کنید و فلش رو تست کنید .
این روش سایت پایینم ازطریق تایپ فرمان gpedit.msc داخل منوی run برین احتمال اینکه فعال بشه هست بصورت شکل تو ضیح داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)