تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آیا پردازنده های Rampag lll ارزش خرید دارند؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض آیا پردازنده های Rampag lll ارزش خرید دارند؟!

سلام خدمت دوستان عزیز.
    من چند هفته ای هستش که قصد خرید یک سیستم مخصوص گیمینگ رو دارم.مادربردی که در نظر گرفتم Rampag lll Extreme هستش. نظرتون راجع بهش چیه؟ ایا ارزش پولی که میپردازیم رو داره؟ امکانات خاصش که باعث قیمت بالاش شده چیه؟
    ممنون از لطفتون

اشتباهی تو عنوان نوشتم پردازنده! لطفا یکی از مدیران ویرایش کنه.ممنون

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    برای Gaming معمولا مادربرد ها کمترین تقش رو دارا هستند.
    به شما توصیه میکنم از خرید مادربرد های گران قیمت مثل Asus R3E صرف نظر کنید یک مادربرد معمولی ( همراه با امکانات عالی) تهیه کنید مثلا X58A-UD3R/X58A-USB3/X58 Sabertooth/X58 Extrem3 ... بقیه هزینه باقی مانده رو روی پردازنده - کارت گرافیک یا خرید یک SSD اضافه کنید
    البته توصیه بنده این هست که از چیپست X58 و سوکت LGA1366 بگذرید و یک سیستم P67/Z68 با سوکت LGA1155 تهیه کنید.

موفق باشید.

3. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    برای Gaming معمولا مادربرد ها کمترین تقش رو دارا هستند.
    به شما توصیه میکنم از خرید مادربرد های گران قیمت مثل Asus R3E صرف نظر کنید یک مادربرد معمولی ( همراه با امکانات عالی) تهیه کنید مثلا X58A-UD3R/X58A-USB3/X58 Sabertooth/X58 Extrem3 ... بقیه هزینه باقی مانده رو روی پردازنده - کارت گرافیک یا خرید یک SSD اضافه کنید
    البته توصیه بنده این هست که از چیپست X58 و سوکت LGA1366 بگذرید و یک سیستم P67/Z68 با سوکت LGA1155 تهیه کنید.

موفق باشید.
    خیلی ممنون از لطفتون و پاسخ کاملی که دادید.
    این قضیه واقعا برای من سؤال شده! چیپست X58 با مثلا p67 فرقشون چیه؟ سوکت LGA1366 تفاوتش با LGA1155 چیه؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید.
    یک سوال دیگه: شما بین P67 و Z68 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(البته این رو بگم که گرافیک آنبرد به دردم نمیخوره،چون سیستم رو برای گیمینگ میخوام و احتمالا یه GTX590 بندازم روش)
    مرسی
    Last edited by lebron 23; 12-09-2011 at 23:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه t-38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    اینجا !!!

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون و پاسخ کاملی که دادید.
    این قضیه واقعا برای من سؤال شده! چیپست X58 با مثلا p67 فرقشون چیه؟ سوکت LGA1366 تفاوتش با LGA1155 چیه؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید.
    چیپست x58 یک پل شمالی است و با پل جنوبی ICH 10 در ارتباط است ولی در مادربورهای چیپ P67 این چیپ

یک نوع پل جنوبی است و تمام اجزای پل شمالی به داخل پردازنده منتقل و پل شمالی از روی برد حذف گردیده

رابط بین CPU و X58 در سوکت LGA 1366 سیستم QPI میباشد ولی رابط بین P67 وCPU سوکت LGA 1155

DMI میباشد همان نوع ارتباطی که پل شمالی وپل جنوبی رابه یکدیگر متصل میکند چون چیپ P67 نقش

پل جنوبی را دارا میباشد برای ارتباط با CPU از این سیستم استفاده میکند ...

6. 4 کاربر از t-38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یلی ممنون از لطفتون و پاسخ کاملی که دادید.
    یک سوال دیگه: شما بین P67 و Z68 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(البته این رو بگم که گرافیک آنبرد به دردم نمیخوره،چون سیستم رو برای گیمینگ میخوام و احتمالا یه GTX590 بندازم روش)
    مرسی
    توضیحات کامل توسط t-38 عزیز داده شد و هر کدوم از این چیپست های از G31 گرفته تا X58 ...هر کدوم معماری چیپ ها نوع سوکت و Supporting ها تفاوت کرده و خواهد کرد....

در رابطه با پیشنهاد P67/Z68 من به شخصه هنوز P67 B3 رو از لحاظ قیمت متناسب تر میدونم و در مقایسه با چیپست Z68 دارای P/P بهتری هست.

8. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •