سلام دوستان , من دانشجوی معماری هستم و برای کار با 3D max میخواستم , تا 2 میلیون تومان , امکان این هم هست که از دوبی یا المان برام بگیرن , شما دوستان چی پیشنهاد میکنید؟ برند های sager و avadirect مورد اطمینان هستن؟ مزسی از کمکتون.
سلام دوستان , من دانشجوی معماری هستم و برای کار با 3D max میخواستم , تا 2 میلیون تومان , امکان این هم هست که از دوبی یا المان برام بگیرن , شما دوستان چی پیشنهاد میکنید؟ برند های sager و avadirect مورد اطمینان هستن؟ مزسی از کمکتون.
سلام
البته بیش از حد دارید هزینه میکنید
برند هایی که نام بردین کاملا معتبر هستند اما در ایران اصلا روی خدمات پس از فروش و هرچیز دیگه حساب نکنید ! چون تعدادشون در ایران انگشت شمار هم نیست
Dell Latitude 6520 , من رندر های 24 ساعته دارم باهاش میگیرم اصلا ذهنتم مشغول چیزه دیگه نکن موفق باشی
Last edited by Kiumars_H; 13-09-2011 at 11:25.
.
.
..
به سلامتی مگه خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
.
.
.
.
این برند تو ایران اگه باشه خیلی خیلی کمه شما رو مدل های Dell و HP که سری Workstation دارن کار کنی بهتره
workstation خیلی زیاده
واسه کار ایشون یه asus N53SV هم کافیه
همچنان آرزوش را در سر دارم یکی از دوستان خریده پزشو میده قول دادن تا آخر سپتامبر وارد میشه
یه وایو F123 دارم یه رندر هماهنگ گرفتیم 6520 تو 1ساعت گرفت سونی 1:30 خیلی خوبه
.
.
.
خوبه حالا با یه مدل در سطح همین 6520 هم امتحان کن ببین چطوره.....
مثلا چه مدل هایی؟
انتخا ب های زیادی نیست که سی پس یو 2720 روش باشه
.
.
.
با مدل های Lenovo ThinkPad W یا Lenovo ThinkPad T یا HP EliteBook 8560w
من توی سایت خود nvidia و dell خوندم که کارتهای quadro nvs برای کارهای 2D مناسب هستن,کارت های GTX بهتر جواب نمیدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)