سلام با زحمت دوستان همه جور مشاوره براي خريد لب تاپ توي رنج هاي قيمتي مختلف هست اما به اين نكته اشاره نشده كه
هنگام تحويل لب تاپ به چه نكاتي بايد توجه كرد كه جنس نا مرغوب تحويل مشتري داده نشه؟؟؟
سلام با زحمت دوستان همه جور مشاوره براي خريد لب تاپ توي رنج هاي قيمتي مختلف هست اما به اين نكته اشاره نشده كه
هنگام تحويل لب تاپ به چه نكاتي بايد توجه كرد كه جنس نا مرغوب تحويل مشتري داده نشه؟؟؟
Last edited by G.O.Batistuta; 11-09-2011 at 02:30.
1- بهتره پلمپ کارتون بررسی بشه
2 - بررسی کن که رو جعبه جای بر چسب کنده شدن نباشه (دستگاهی که از کارخونه ریفر میشن یه سری هاشون یه بر چسب ریفر روش میچسبونن که بعضی ها میکنن تا مشخص نشه)
3 - هنگام در آوردن از کارتون توجه کن جای اثر انگشت روش نباشه و کاور صفحه نمایش کنده نباشه و بوی نو بودن بده
4 - هنگام روشن کردن دستگاه یه سری تنظیمات میخواد (اگه روش ویندوز باشه ) مستقیم بالا نمیاد بیاد رو ویندوز.....بعضی لپ تاپ ها در حین روشن شدن که دارن بالا میان اجاز میخوان یه بکاپ بگیری از ویندوز و این کارو یه بار اول که روشن کنی ازت میخوان تو بعضی ها اینجوری هستش نه همه مدل ها
5 - پیکسل صفحه نمایش رو چک کن وقتی روشن شد....(سوخته نداشته باشه از حد مجاز بیشتر)
6 - مدل CPU و کارت گرافیک رو روصفحه چک کن
7 - سریال نامبر دستگاه رو توی سایت شرکت سازنده و در بخش Setup دستگاه چک کن یکی باشه
8 - با فروشنده طی کن در صورت ریفر بودن برش نمیداری (از اول بگو بهش )
9 - بلوتوث و وایرلس دستگاه و درایور رو چک کن
10 - پشت دستگاه رو چک کن که سریال نامبر با روی کارتون و داخل دستگاه یکی باشه
11 - بگو واست DVD Recovery بزنه نزنی ویندوز بپره بره..........اگه CD یا DVD درایور نداره ازش درخواست کن برات بزنه بهت بده بعدا لنگ نمونی
12 - کیفیت صدا دستگاه رو چک کن
13 - لولای درب رو چک کن که لقی نداشته باشه
14 - وب کم رو چک کن
15 - کلیدهای کیبورد رو چک کن که همشون سالم باشن و فرورفتگی یا لقی نداشته باشن
16 - دستگاه رو چک کن ببین صدای خرخر نداشته باشه (مشکل هارد نداشته باشه)
17 - خلاصه هرچی که به ذهنت میرسه چک کن (یه هارد اکسترنال ببر دوست داشتی پورتهای USB رو چک کن)
18 - در صورت داشتن Baklit Keyboard چکش کن
19 - از نمایندگی معتبر که همه میگن خوبه و تایید میکنن بخر
**** به پلمپ دستگاه و چک کردن سریال و شمار دستگاه و اینا بیشتر ازهمه دقت کن و توجه کن ریفر نبودن خیلی خیلی از همه چی مهمتره
و
.
.
.
Last edited by mehdi666lp; 11-09-2011 at 09:04.
سلام
پلمپ فقط یکی داشته باشه و اون یکی هم جلو شما باز بشه
گارانتی معتبر داشته باشه
مدل لب تاپت چي هست
توي اين رنج قيمت مدل لب تاپ Dell Inspiron 5110-Aاانتخاب كردم
ايا خريد اين لب تاپ مقدور به صرفه هست ؟
اين baklit keyboard چيه؟
در مورد ريفر هم يه توضيح بدين كه چي هست كلا ؟![]()
Last edited by G.O.Batistuta; 12-09-2011 at 00:23.
.
.
.
.
خوبه اما یکم از آمار خرابش شاکی هستن بچه هایی که تو فروم دارن این مدل رو گرافیکش هم ضعیفه یکم
.
.
نسبت به قیمتش آره
.
.
نه نداره
.
.
دستگاهایی که وارد بازار میشن و مشکل دارن به شرکت برمیگردن پس از رفع نقص دوباره به بازار میان اما با قیمت پایینتر به این دستگاه ریفر گفته میشه... مرجوعی هستن
سلام
چند وقته این لپ تاپو خریدی ؟ یه ماه بیشتره ؟
با چه گارانتی خریدی ؟
دمای لپ تاپت تو بازی درت 3 به چند میرسه ؟
.
.
.
ماشالا هر جا رسیدی گفتی 5110 داریا .....خوب هرکسی با لپ تاپش اونجور که دوست داره رفتار میکنه و واسه یکی زود خراب میشه واسه یکی بد.....منم همکارم 5010 داره (نمیخواستم بگم) اما بزنم به تخته کیبوردش داره میره تو دیگه از بس شل و زیر کیبورد داغ میکنه همش داره فحش میده چرا این مدل رو خریده
سلام
من امروز يك سوني F23BTO خريدم ولي فروشنده گفت برم و از دفترشون در يك مكان ديگه بگيرم. وقتي رسيدم اونجا ديدم طرف شروع كرده و داره ويندوزش را بالا مياره. دستگاه هم پر اثر انگشت بود وقتي بهش گفتم گفت الان كه در اوردم اينجور شد. دستگاه را گرفتم ولي دل چركين بودم. تو مسير رفتم سراغ فروشنده ولي با زبون قانعم كرد كه خيالت راحت باشه و مشكلي نداره. وقتي رسيدم خونه و با دقت نگاه كردم ديدم روش خط و خش هم داره. البته من عينكم را نبرده بودم و به همين علت اونجا متوجه نشوم. در ضمن روي LCD هم تلق نداشت. به هر حال دستگاه رو پس بردم و فروشنده با اخم و تخم قول داده فردا يه دستگاه ديگه برام بياره. برام باوركردني نيست 1650 پول بدي آخرشم جنس اينجوري تحويل بگيري. دوستان نظري راهنمايي اگه داريد لطفا زودتر بيان كنيد. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)