اینترنت در حد هیولا و شبانه روزی
گرافیک در حد فتوشاپ CS5 اتوکد
و یه وقتایی هم روم به دیوار Matlab .....
Last edited by smith206; 10-09-2011 at 20:32.
به نظر من از هر یک از این برندها مناسبترین گزینه اینهاست با cpu core i7
asus n53sv
acer5755
lenovo g570
hp dv6 6070
راستش با سرچ های چند روزه ای که بنده و منزل انجام دادیم بین چند مدل از چند برند گیر کردیم اگه میشه مارو از گیر در بیارین ممنون میشم.
پولمون در حد 1200 هستش آخرش 1300 بالا تر نرین که اصلا نه پولشو دارم و نه میخوام اینقده خرج کنم... جون من اصرار نکنین که اصلا راه نداره.
استفاده ما هم در حد خونگی
اما مدلایی که نوش گیر کردیم به ترتیب علاقه مندی.
HP:6050-6070-6080
Asus: N53sv , K53sv
Acer: 5750
Lenova: Y560
اگه میشه منو راهنماییم کنین
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
مرسی JJman
من Vaio EB4FFX رو پیشنهاد میکنم
چون خودم دارمش و همه این بلاهایی رو که گفتی رو بسرش آوردم در حد تیم ملی!
آخ نگفته!
این مشخصاتشه:
cpu: i5 M480 2.67GHZ
ram: 4GB
vga: ATI HD 5650
display: 1366*768 - 15.6 inch
من 6 ماه پیش با قیمت حدودا 1260هزار تومن خریدم
الانم تقریبا همین قیمته
راستی ویندوز 7 اوریجینال هم داره
آقا همه این مدل هایی که گفتی خوب هستن ولی ایسر رو بزار کنار داری بالای 1 تومن پول میدی بقیه گزینه ها موارد بهتری هستن
یه ذره ریزتر بشی ها بهتر میشه هم فکری کرد
یه چند مورد دیگه N53 کیبوردش عامه پسند نیست و اذیت میکنه
K53 مهمتر از همه USB 3 نداره
6050 هم دو هسته ای هست خیلی خوبه ولی به شرطی که اتوکد و فتوشاپ حرفه ای کار نکنی
یه 6070 بتونی پیدا کنی خیلی عالیه
سری 6100 هم هست ولی پول الکی دادنه بابتشون
چون خیلی علاوه بر این مدل نیست
لنوو هم که لنوو هست
فقط کانفیگی بگیر که سی پی یوش سندی بریج باشه ولا غیر
برو اینجا:امیدوارم چیزی دستگیرت بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به گفته های دیگران hp خیلی داغ میکنه و برای روشن موندن زیاد توصیه نمیشه.
ایسوس یکی از لپ تاپ هاییه که کمترین خرابی رو داره.اما کیفیت تصویرش خوب نیست.
ایسر هم نمیدونم
lenovoهم یکی از 3 برند برتر هست اما من خودم y570روانتخاب کردم برای لنوو به سایت سازگار برو.
سلامHP:6050-6070-6080
این سری خیلی خوبه و گرافیک قدرتمندی داره . اگر بتونی با گارانتی های معتبر بگیری خیلی بهتره .
عکساش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل K53 sv رو من برای رفیقم خریدم و به جرات میتونم بگم نقصی نداره و فقط تنها ایرادش نداشتن usb 3 هست که به نظر من این هم نقص محسوب نمیشه .Asus: N53sv , K53sv
عکساش :
مدل N53 SV از سری مولتی مدیای ایسوس هست که همه چیزش فوق العادس فقط کیبورد بدی داره ( انعطاف پذیره ، فاصله ی کافی بین کلید ها نیست و ممکنه چند تا کلید رو با هم به اشتباه بزنی و . . . )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکساش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل کانفیگ فوق العاده ای در مقابل قیمتش داره ولی کیفیت بدنه و صفحه نمایشش نسبت به برند های دیگه کمتره .Acer: 5750
دارای بدنه ضد خش هست که به تازگی مدل جدیدش به نام 5755 با بدنه براق و طراحی متفاوت وارد بازار شده .
عکساش :
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل خیلی با دوام و خوبیه ولی با اومدن مدل Y570 دیگه به این مدل نباید فکر کنی .Lenova: Y560
عکسهاش :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی به مدل Z570 از برند لنوو هم فکر کنی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لنوو معمولا تو خر کاری معروفه .
عکساش :
اگر مدل Y570 رو بتونی با این کانفیگ با گارانتی سازگار پیدا کنی فوق العادس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
core i7 /4gig ram / hard 500 / GT 550 OR 555 /
شاید این مدل قیمتش 1300 باشه . (البته اگه وجود داشته باشه )
اگه اطلاعات من به نظر شما غلط بود ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)