تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: يه اخطار درباره XFX و سازگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

13 يه اخطار درباره XFX و سازگار

سلام خدمت دوستان - حتما تعجب مي كنيد كه اين تاپيك چي هست

راستش با تجربه ي زيادي كه داشتم به همه ي شما دوستان عزيز توصيه جدي مي كنم كه به هيچ عنوان از كارت هاي گرافيك XFX نخريد چون خيلي خرابي زياد داره! يعني آمارش رفته بالا (فكر كنم اين چيني ها سره سازگار كلاه گذاشتن) - و در مورد شركت سازگار كه اصلا خدماتش به درد نمي خوره. از مديران مي خوام كه در اين تاپيك حرف هاي من رو تاييد كنن

با تشكر از همه ي شما.

2. این کاربر از Yashar_satyr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان - حتما تعجب مي كنيد كه اين تاپيك چي هست

راستش با تجربه ي زيادي كه داشتم به همه ي شما دوستان عزيز توصيه جدي مي كنم كه به هيچ عنوان از كارت هاي گرافيك XFX نخريد چون خيلي خرابي زياد داره! يعني آمارش رفته بالا (فكر كنم اين چيني ها سره سازگار كلاه گذاشتن) - و در مورد شركت سازگار كه اصلا خدماتش به درد نمي خوره. از مديران مي خوام كه در اين تاپيك حرف هاي من رو تاييد كنن

با تشكر از همه ي شما.
    دوست عزیز شما مدرکی هم دارید که نشون بده این برند خرابی زیاد داره؟

درمورد گارانتی هم شما یه گارانتی بگو که خدماتش بدرد بخوره؟

خیلی جالبه با یه پست و بدون دلیل یه برند رو زیر سوال میبرید و انتظار تایید هم دارید!!!!!!!!!!!

4. 4 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما مدرکی هم دارید که نشون بده این برند خرابی زیاد داره؟

درمورد گارانتی هم شما یه گارانتی بگو که خدماتش بدرد بخوره؟

خیلی جالبه با یه پست و بدون دلیل یه برند رو زیر سوال میبرید و انتظار تایید هم دارید!!!!!!!!!!!
    من خودم تعمیر کار هستم - از بین گرافیک ها و برند ها XFX رو زیاد واسه تعمیر میارن - و اینکه یه اشتباه کردم که خودم واسه سیستم خودم یه XFX 6870 خریدم که مشکل داشت الان هم که گارانتی قبول نمی کنه - و بار دوم هم فرستادم گارانتی - باز هم همونه

6. این کاربر از Yashar_satyr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من خودم برند xfx 6870 گرفتم تو صدا و دما مصرف برق عالیه تو لود هم دماش از 75 بیشتر نمیشه شما چطور این برند زیرسئوال میبرین منم پست شماره 2 رو تایید میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا از این برند چنیدنو چند کارت گرافیک داشتم تا حالا مشکلی براششون پیش نیومده جالبه گرافیکی که الانم دارم 5770 از xfx هست

تازه از لحاظ گارانتی هم خیلی معتبره همین چند وقت پیش

گرافیکی که برای دوستم خریده بودم 9500 بود 2 روز مونده که گارنتیش تموم شه فنش بدون اینکه دوستم بدونه

شکسته بود و کارت گرافیک یه قطعه ایش سوخته بود بردیم گارنتی گارنتی هم قبول کرد در صورتی که فن از روی غفلت

خود صاحب گرافیک شکسته بود

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sepinood1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته من xfx کار ندارم ولی با سازگار تا به حال خیلی مشکل داشتم ..!

تا چندین قطعه رو فرستادم و برام همینجوری دست نخورده بر گردوندن و آخریش یه مادربرد الایت بود و تصمیم گرفتم دیگه با سازگار کار نکنم ...!!!

11. این کاربر از sepinood1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

13

البته من xfx کار ندارم ولی با سازگار تا به حال خیلی مشکل داشتم ..!

تا چندین قطعه رو فرستادم و برام همینجوری دست نخورده بر گردوندن و آخریش یه مادربرد الایت بود و تصمیم گرفتم دیگه با سازگار کار نکنم ...!!!
    بله دوست عزیز - واقعیت تلخی است - من که به شما گفتم ولی بعضی از دوستان نمی خوان قبول کنن؟!!؟؟!!!!!!
    Last edited by Yashar_satyr; 10-09-2011 at 19:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

داداش حرف شما متین ولی تو این فروم کسی اینطوری چیزی رو قبول نمی کنه. شما بیا ثابت کن که مثلا خارن های xfx عمر کمنری دارن. اینطوری که نمیشه که بگی کارت من خراب شده پس.....

تاريخ عضويت
    Apr 2011

13

داداش حرف شما متین ولی تو این فروم کسی اینطوری چیزی رو قبول نمی کنه. شما بیا ثابت کن که مثلا خارن های xfx عمر کمنری دارن. اینطوری که نمیشه که بگی کارت من خراب شده پس.....
    بله دوست عزیز - علاوه بر خازن ها خود چیپست هم به مشکل بر می خوره - که وقتی مشتری میاد و کارت XFX میاره اوین کار اینه که می بینم خازن های باد کرده داره یا نه و دوم انکه با قرار دادن مایع فلاکس در پشت و روی چیپست و حرارت دادن آن باعث میشه که قلع ها همه یک نواخت بشه و مشکل گرافیک حل بشه.

مشکل مهمتر XFX اینه که بعضی کارت هاش وقتی آکبند هم میگیری و هنوز کارتونش پلمپ هستش بسم الله که می خوای ازش استفاده کنی می بینی که کارت مشکل داره - بیشتر این مطرح هستش - یعنی وقتی تازه می خری خراب در میاد.
    الان گرافیکی که 1.5 ماه پیش 300 تومن خریدم تکلیفش چیه؟! به نظر شما چیکار کنم؟!!!!! تا الان فقط 30 کرایه راه گارانتی + اینکه الان قیمت کارت رسیده به 265 - به نظر شما نامردی نیست؟!!!!!
    Last edited by Yashar_satyr; 11-09-2011 at 06:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا این چه حرفیه من خودم 5 سال با کارت گرافیک xfx کار کردم آخ نمیگه خسته شدم ازش گذاشتمش کنار

گارانتی سازگار هم زیر سوال نبرید خواهشا من خودم شخصا مشکلاتی با قطعات داشتم که حل کردن برام
    هاردی که صاحبش سوزونده بود رو عوض کردن وووو

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •