تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مانیتور سه بعدی ال جیd2342p

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مانیتور سه بعدی ال جیd2342p

سلام بچه ها هر کی اطلا عات واقعی در مورد این مانیتور داره بگه
    من خودم این مانیتورو از نزدیک دیدم وامتحان کردم از تکنولوژی جدید سه بعدی ال جی در اون استفاده شده
    من که خوشم اومده ومیخوام بخرمش از نمایندیگی قیمت گرفتم 430
    برو بچه ها هر کسی نظری داره رو کنه ومعایبی روکه داره بگه
    وگرنه برم سری ipsالجی رو بگیرم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما از نزدیک نگاه کردی همه تصاویر رو سه بعدی میکنه منم واقعا بین این مدل و ips226v موندم اگه کسی نظری داره بگه چون باید تا دوشنبه مانیتور تهیه کنم

کسی دیگه نظر نداره این ip2261vp واقعا کیفیت تصویرش چطوریه وقیمت دقیقش چنده تو مشهد که 330 پایین تر پیدا نکردم
    Last edited by ali2424; 09-09-2011 at 23:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا کسی نیست جواب بده ما موندیم بدون مانیتور

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا نامید شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

داش من اصلا این مانیتور رو پینهاد نمی کنم. یه دلایل زیر:
    1.پنلش tn هست!!!!
    2.با وجود این پنل response time 5 هست!
    3.روشنایی پایین هست.
    4.کلا رزلوشنشم مالی نیس!!!!

---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:45 AM ----------

به اون 16.7 میلیون رنگی هم که نوشته توجه نکن . پنل TN بخواب شبش همچین چیزی رو هم نمی بینه!(اگه لازمه بگو عزیز اثبات بذارم برات)
    کلا چرا این قدر ملت از 3d خوششون میاد؟؟؟؟؟؟!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

The good: The LG Flatron D2342P is an inexpensive way to get 3D on a PC monitor. The monitor showed little to no color tint inaccuracy and dark details can be easily seen in movies. Also, it displays 3D pictures well.
    The bad: The D2342P's 3D performance in games includes plenty of ghosting and the 3D lacks depth in movies and games. Colors in games look drab, black looks more like medium gray, and the monitor has a flimsy build quality.
    The bottom line: The LG Flatron D2342P offers inexpensive 3D, with disappointing performance.

اینم یه ریویو ار cnet . ضمنا یوزر ها نوشته بودن گیمینگش افتضاحه!!
    games in 3d is complete disaster, objects double all the time colors are very bright and each corner is in different color, having white screen shows that top of screen is pink and bottom is blue, when apply LG service center, you'll get answer - that's 3
    کلا توصیه نمیکنم!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داش من اصلا این مانیتور رو پینهاد نمی کنم. یه دلایل زیر:
    1.پنلش tn هست!!!!
    2.با وجود این پنل response time 5 هست!
    3.روشنایی پایین هست.
    4.کلا رزلوشنشم مالی نیس!!!!

---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:45 AM ----------

به اون 16.7 میلیون رنگی هم که نوشته توجه نکن . پنل TN بخواب شبش همچین چیزی رو هم نمی بینه!(اگه لازمه بگو عزیز اثبات بذارم برات)
    کلا چرا این قدر ملت از 3d خوششون میاد؟؟؟؟؟؟!!!!!
    من این مانیتور رو امروز خریدم 430 بر خلاف نظر دوستان واقعا توی زمینه سه بعدی محشره تمام بازیها رو سه بعدی می کنه در ضمن hdimi 1.4 a داره که من هنوز نتونستم بصورت سخت افزاری سه بعدی رو فعال کنم بزودی تایپیکی در رابطه با این مانیتور مزنم

8. 2 کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

مبارک باشه من نگفتم بده ولی در واقع گفتم 3d and not any more ولی حالا که شما خوشت اومده مبارکت باشه ان شاالاه یه عمر کار کنه. تاپیکم سریع برن خوش حال میشم.
    موفق باشی

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خذمت اقای علی
    مبارکا باشه راستش من این مانیتور رو همون طور که گفتم هفته پیش از نزدیک امتحان کردم تو بازار رضا واقع در خیابان ولیعصر تهران من که به شخصه خوشم اومد ولی وقت زیادی برای تستش نداشتم امیدوارم از تجربه شما نهایت استفادرو ببرم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همانطور که گفتم من این مانیتور رو 430 خریدم چند نکته
    1 در ضمینه سه بعدی واقعا محشره وبه دو صورت سه بعدی میشه بوسیله نرم افزار trideft lg وبا استفاده از پورت hdmi
    2 تقریبا میتونم بگم در مورد فیلمهای سه بعدی که اصلا در خرید این مانیتور شک نکنید
    3 در مورد تبدیل دو بعدی به سه بعدی هم در مورد فیلمها قابل قبول ودر مورد بازیها عالی البته عکسها هم تقریبا خوب سه بعدی نمایش داده میشد امروز با نرم افزارش بازی رزیدنت اویل 5 رو به صورت سه بعدی بازی میکنم
    واما معایب با وجود عالی بودن تصویر در سه بعدی این مانیتور در ضمینه تصاویر دو بهدی متاسفانه خیلی خوی عمل نکرد به جرات میتونم بگم که کنتراست تصویر دسکتاب از e2250 پایین تر بود زمان تاخیر متاسفانه 5 میلی ثانیه است و مانیتوری با همچنین قیمتی متاسفانه کابل hdmi نداشت و از همه بدتر اینکه یک نور پس زمینه سفید به نظر شخصی در مانیتور رویت میشود که به نظر بنده حقیر رنگهای طیف پایین(مایل به تیره سیاه خاکستری و..) را به شدت تحت تاثیر قرار داده وباز هم متاسفانه در منوی تنظیمات هیچ گزینه ای برای رفع این مشکل وجود نداشت
    نتیجه گیری بنده این است اگر واقعا 3d برایتان مهم است مثل من (خوره بازی 3d ) hg یک راه حل سریع و مقرون به صرفه وصد البته با کیفیت fبا d2342 p برایتان به ارمغان اورده ولی اگر در کنار کارهای 3d کارهای گرافیکی انجام میدهید به هیچ عنوان این مانیتور توصیه نمیشود البنه راه حل سومی هم هست مثل من اینکه هم با 2250 ,d2342p موقع سه بهدی این روشن موقع کارهای معمولی اون یکی بهر حال هر کسی باز هم سوال داره من در خدمتم

12. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •