سلام دوستان. قیمت ASUS K53SV رو میخواستم بدونم. شهرستان هستم و دسترسی به بازار تهران ندارم. اگه میشه قیمت بازار تهران رو بهم بگید. ممنون ( امروز 17 شهریور 90 )
سلام دوستان. قیمت ASUS K53SV رو میخواستم بدونم. شهرستان هستم و دسترسی به بازار تهران ندارم. اگه میشه قیمت بازار تهران رو بهم بگید. ممنون ( امروز 17 شهریور 90 )
مدل Core i5 تا 1.000.000 هستش و مدل Corei7 حدود 1.100.000 میتونی بخری
سلام
کانفیگ دقیقشو بگو ؟
به اندازه موهای سرت کانفیگ داره .
سلام.من تو بازار رضا با گرانتی امرتات با کانفیگ :VGA 2Gb/ i5/640 Gb Hdd ram 4 ddr3/ حدود 1120 بود ( تاریخ 24 شهریور )
سلام
عضوییتتون رو تو p30 تبریک میگم .
خب . . .
قیمتتون بالاس . مگر اینکه با بلوری خریده باشی .
.
.
.
بالا خریدی یکما!!!!!!!!!!!! میدادی یه Asus N53SV برمیداشتی یهو
ما شنیدیم asos ها مخصوصا این مدل داغ میکنن راسته؟کلا واسه کارهای مهندسی خوبه؟
لپ تاپی که کانفیگ بالایی داشته باشه به مراتب گرمای بیشتری تولید میکنه . ولی در کارهای عادی و معمولی خنک هست . مگر باهاش بازی کنی که دیگه همه لپ تاپ ها تو بازی داغ میکنن . (رفیق خودم داره و اصلا تو حالت معمولی داغ نمیکنه )ما شنیدیم asos ها مخصوصا این مدل داغ میکنن راسته؟
واسه کارهای مهندسی بهتره از لپ تاپ هایی که رزولیشن بالایی دارن استفاده بشه ، چون محیط کاری بازتری در اختیارتون قرار میده .کلا واسه کارهای مهندسی خوبه؟
ولی کانفیگ این لپ تاپ خوبه و کارهای مهندسی رو راحت جواب میده .
.
.
.
شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
آره بشینی باهاش 2 ساعت بکب بازی کنی و کار سنگین کنی ازش داغ میکنه دیگه خصوصا اگه CPU Core i7 روش باشه...مگه فضای داخلی لپ تاپ چقدر هست که بخواد داغم نکنه....داغ نکنه که لپ تاپ نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)