دوستان یک گوشی برای یک مدیر میخوام
گوشی با پرستیژ باشه
ترجیحا htc یا motorolla باشه
ترجیحا windows phone 7 یا android داشته باشه
gps حتما داشته باشه
دوربینش هم فلاش داشته باشه فک کنم خوبه
ارزشش رو هم داشته باشه...![]()
دوستان یک گوشی برای یک مدیر میخوام
گوشی با پرستیژ باشه
ترجیحا htc یا motorolla باشه
ترجیحا windows phone 7 یا android داشته باشه
gps حتما داشته باشه
دوربینش هم فلاش داشته باشه فک کنم خوبه
ارزشش رو هم داشته باشه...![]()
یادم رفت بگم بقول این آقا اگر نکته ی highlight ی هم داره ممنون میشم بگین...
اکثر مدل های جدید htc زیبا و کاربردی هستند .
اما این یکی به نظرم خیلی عالی باشه!
HTC Sensation
گوشی موبایل اچ تی سی سن سیشن
یک گوشی فوقالعاده با پردازندهی بسیار قدرتمند دو هستهای 1.2 گیگاهرتزی، نمایشگر شگفتانگیز 4.3 اینچی و سیستمعامل کاملا حرفهای Android 2.3. به نظر میآید که در حال بررسی گوشی Samsung Galaxy S II هستیم!؟ البته که نه! ما در حال صحبت دربارهی گوشی دیگری از HTC و این بار مدل HTC Sensation میباشیم. این گوشی به راحتی رقیبان خود یعنی HTC EVO 3D و Motorola Droid X2 را پشت سر گذاشته است و اکنون نخستین گوشی 4.3 اینچی بازار با رزولوشن qHD 960 × 540 میباشد. بعلاوه این گوشی از واسط کاربری کاملا جدید و نوآورانهی Sense UI 3.0 بهره میبرد که جلوهی باورنکردنی به آن بخشیده است.
ممنون میشم اگر مدلهای دیگری هم معرفی کنین
اچ دی 7 چطوره؟
اچ دی 7 به هیچ عنوان توصیه نمیشه،خیلی گوشیه پر دردسری هست(کلا الان ویندوز فون توصیه نمیشه)...
از htc یکی همین که دوستمون بالا گفت+incredible s گوشیهای خوبی هستن...
دیزایر اچ دی هم هست که فکر کنم از incredible s پایین تر باشه...
Sensation هم که از هر دوتای اینا بهتر و قوی تره...
موتورولا Atrix
جذبه ای که داره هیچ گوشی نداره
ببخشید این سوالو میپرسم خودمم راجع به دردسرای ویندوز فون شنیدم ولی دقیقا معایبش رو نمیدونم فقط یکی میگفت بلوتوثش کار نمیکنه اگر ممکنه معایبش رو بگید؟
اندروید هم مشکلش مثل اینکه ساپورت نکردن جاواست که موبایل بانک بی موبایل بانک...!؟
Atrix رو من توصیه میکنم... گوشی خوبیه... صفحه نمایش خوبی نداره ، اما پرستیژ بالا و قدرت به شدت بالایی داره... البته بگم که قیمتش توی ایران اصلا منصفانه نیست ، پس به همون سنسیشن فکر کنین بهتره... (دوربینش 8ــه و صفحش ضعیف تر از سنسیشنه ، قدرت سخت افزاریش بالاتره ، اما قیمتش فکر کنم 640 در بیاد اونم دستی آنلاک شده :O فکتوری آنلاکشم 780-790 باید باشه)
سنسیشن هم خیلی گوشی خوبیه...
اگه دنبال زیبایی و دیزاین هستین ، به Xperia Arc هم فکر کنین ، زیباترین گوشی هست که تا به حال ساخته شده به نظر من...
من هم به شما Atrix رو توصیه میکنم.
غیر از کیفیت تصویرش همه چیزش از سنسیشن بهتره.
یکم قیمتش بالاست.اگه میخواید پول کمتری بدید سنسیشن رو بگیرید.
اگرم پولش براتون اصلا مهم نیست صد در صد Atrix.![]()
به نظرم این 2 تا خوبه ولی من که نباید تصمیم بگیرم واقعا ممننون از راهنماییتون ولی همینا رو پیشنهاد خواهم داد
فقط اگر ممکنه یه گوشی با مشخصات تقریبا مشابه حدود 500 تومن هم معرفی کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)