تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: برای برنامه نویسی،لپ تاپی تا 2تومن،چی خوبه؟سرعتش خوب باشه.پردازنده ی قویی داشته باشه.اپل خوبه یا نه؟اگه آره چه مدلیش،اگه نه، چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض برای برنامه نویسی،لپ تاپی تا 2تومن،چی خوبه؟سرعتش خوب باشه.پردازنده ی قویی داشته باشه.اپل خوبه یا نه؟اگه آره چه مدلیش،اگه نه، چی؟

سلام به همگی.
    دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
    من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین
    ممنون

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

اگه میخوای اپل بخری روش ویندوز نصب کنی نکنی این کارو بهتره همون Dell یا Asus یا HP یا Lenovo یا Sony بخر بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه میخوای اپل بخری روش ویندوز نصب کنی نکنی این کارو بهتره همون Dell یا Asus یا HP یا Lenovo یا Sony بخر بهتره
    مرسی بابت پاسختون،ولی دوست عزیز آخه من همینارو(دقیقا همینارو!) تو تاپیک .::مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::. پرسیدم،دوستان گفتن حتی نصبم کنین بازم کیفیت و سرعت از بقیه هم قیمتیاش سرتره! و گفتن اکثر نرم افزاراشم گیر میاد!جدی گیج شدم!شما خودتون تجربه کردین که اگه ویندوز رو اپل نصب کنیم بهینه تر از این که با چیزای دیگه مثل SONY , LENOVO , HP ,ASUS یا DELL (زیر 2 ) نیست؟خودتون تجربه داشتین؟یعنی مطمئنین بهتر نیس؟
    لطفا یکم بیشتر واسم بازش کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه اپل بخري براي برنامه نويسي و نرم افزار به مشكل مي خوري.acer,asus,hp پيشنهاد ميشه
    اينجا رو هم يه نگاهي بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

مرسی بابت پاسختون،ولی دوست عزیز آخه من همینارو(دقیقا همینارو!) تو تاپیک .::مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::. پرسیدم،دوستان گفتن حتی نصبم کنین بازم کیفیت و سرعت از بقیه هم قیمتیاش سرتره! و گفتن اکثر نرم افزاراشم گیر میاد!جدی گیج شدم!شما خودتون تجربه کردین که اگه ویندوز رو اپل نصب کنیم بهینه تر از این که با چیزای دیگه مثل SONY , LENOVO , HP ,ASUS یا DELL (زیر 2 ) نیست؟خودتون تجربه داشتین؟یعنی مطمئنین بهتر نیس؟
    .
    .
    .
    .
    ببین دوست عزیز اگه بخوای یه لپ تاپ اپل تا 2 بخری گرافیک مناسبی روشن نیست...نرم افزارهاش گیر میاد درسته من تجربه ندارم اما میدونم هرکی مک میخواد کار کنه واسش مناسب هست واسه ویندوز بهتره یه سیستم عادی بخری.......اگه پول داری بده مدل Apple MC723LL/A بخر که مناسب هستش کانفیگش همه خوبه.....اگه تا 2 میخوای خرید کنی میتونی Apple MC724LL/A بخری یا یکم بیشتر کنی Apple MC721LL/A بخری....باز میل خودته

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من کار کردم ولی در یه مورد سرتره
    اونم طراحی گرافیکی هست
    در بقیه موارد مثل بقیه هست اون حرفا هم تعریف بی خوده
    ولی وقتی ویندوز بریزی رو اپل خیلی داغ میکنه خیلی بیشتر از MAC os ها
    یه چیز دیگه فک کنم شما دانشجوی کامپیوتر باشی
    فک کنم لپتاپ های ویندوزی بگیری بهتره چون اولا واسه کسی که میخواید یوزر حرفه ای باشه و بیشتر رو بحث اینترفیس ها کار کنه مک اصلا خوب نیست
    شاید حتی بعدا خاصی رو یکی از توزیع های لینوکس هم کار کنی (البته اگه دانشجوی کام باشی)
    شما هم داری زیاد خرج میکنی
    1.5 کارتو خوب راه میندازه
    اسوسی هم که میگی الان داری با dev باهاش برنامه نویسی میکنی احتمالا مال 2 سال پیشه چون سری های اونوقت یه خورده ناسازگاری به وجود میاوردن و الکی گیر میکردن و از این حرفا
    اون بحث سرعت عملکرد شهودی رو من نمیفهمم دیگه یعنی چی
    ولی واسه اونکار از چند تا تکنیک استفاده میکنن
    یه نکته دیگه اینکه تا 2 میلیون اصلا کانفیگ خوبی نمیشه با اپل خرید ولی یا بقیه برندها چرا
    شما دو راه داری
    ولی کلا باید بیشتر انتظاراتتو بگی که میخوای چجوری ها باشه
    از لنوو مدل قدیمی ولی در ایران جدید Y570 هست
    از hp سری dv6 6100 سری جدیدیه
    از سونی سری F22 جدیده
    میتونی صبر کنی واسه سری جدید N اسوس
    انتخاب های دیگه هم هست دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سپاس بابت پاسخ دوستان
    (فک کنم چون تازه عضو شدم گذینه تشکر ندارم!واس همسن اینجا گفتم!)

: "zilevens"

بله،ولی قراره دانجوی کامپیوتر(نرم افزار) بشم،فعلا دبیرستانیم.ببینین من زیاد گرافیکش واسم نیس،یعنی مثل یه کاربر عادی،یه کوچولو فتوشاپ کار می کنم،که نیاز به گرافیک خیلی بالا نداره.با یه نرم افزار نت نویسی،خیلیم پیشرفته نیستن،FL STUDIO , FINALE , Fine_Metronome_v3.4.2 , TUNER . Acrobate و میکس و مونتاژ فیلم(واسه خودم،پیشرفته نه).و ِ ++dev c و ++visual c فعلا اینا.بازیم فعلا وقتش نیس،ولی ممکنه بعدا حسش بیاد،پس گرافیکش نباید ضعیف باشه.ولی طراح-ی بازی احتمالا از سال بعد انجام می دم(که نمی دونم فعلا چه نرم افزارای نیاز داره).سرعتش واسم مهمه،نمیخوام وقتی چیزی بش وصل می کنم صداش در بیاد،یا واسه چند ثانیه قفل کنه یا هنگ کنه؛یا وقتی برنامه سنگین بش بدیم یکم هنگ کنه و قفل شه.و نمی خوامم زیاد سنگین باشه،چون می خوام تو کیف کولیم بزارمش،روزی یک ساعت پشت کولمه(مدت زمان که تو جابجاییمو گفتم،وقتی رسیدیم که هیچی!).داغم نکنه،چون وقتایی که تو اتاقمم زیاد پشت میز نمی شینم،میزارم رو پام،یه جا تکه می دم.اینی که دارم که هی داغ می کنه(مثه مودم ای دی اس المون میشه!).کیبوردشم خوب باشه،استاندارد باشه،راحت باش تایپ بشه کرد،و زیادم سر و صدا نکنه.
    13 ، 14 ، 15،16، 17 ،کدومشون واسه Display بهتره؟17 یکم بزرگه،از زیباییش می کاهه!!نمی خوام خوشگل نباشه!و یکمم واسه باش کار کردن حس می کنم اذیتشم(جای زیادی می خواد).من خودم سایز 13 رو دوست دارم،ولی خب میگن کوچیکه،واسه چشما خوب نیستو واسه زیاد باش کار کردن راحت نیس.حالا نظر شما چیه؟چه سایز بهتره؟

منم به اینش فک کرده بوده،اپل بالای 3 باید داشت تا بشه چیز خوبی گرفت،از اونجایی که پولش از خودمه فعلا بیشتر 2 نمی تونم واسش در نظر بگیرم.پس با این تفاسیر،اپل نه

Hp یکی دو تا از دوستان گفته بودن صفحه نمایشش اذیت می کنه و از نظر سخت افزاری یکم دستگاه ضعیفیه.سونیم یه فروشنده با اینکه خودشم سونی کار می کرد ولی گفت قبلا خوب بودن سونیا،الان دیگه ضعیف شدن و قطعات خوبی روشون نیست کیفیتشون اومده پایین. ""لنوو مدل قدیمی ولی در ایران جدید Y570 هست"" اینو چیزی دربارش نشنیدم،قدمیه؟کیفیتش چطوره؟با توجه به اون بالاییا،فک میکنین واسم مناسبه؟
    دل هم میگن کیفیتشون خیلی اومده پایین.البته این میگنا واسه همه چی هستن!!
    منظورت از صبر کردن چقده؟حدودن چقده دیگه سری جدید N میاد؟ اونا از این چیزایی که پیشنهاد دادین بهتره؟

ی سوال،N53SN ،میگن کیبردش خوب نیس،چیش خوب نیس؟یعنی چه مشکلی داره؟استادندارد نیس یا خوش دست نیستو گیر می کنه؟یکم سنگین نیس؟کیفیتش چطوره؟داغ نمی کنه؟فروشندهه خیلی تعریف می کرد!ولی زیاد چنگی به دلم نزد!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سپاس بابت پاسخ دوستان

بله،ولی قراره دانجوی کامپیوتر(نرم افزار) بشم،فعلا دبیرستانیم.ببینین من زیاد گرافیکش واسم نیس،یعنی مثل یه کاربر عادی،یه کوچولو فتوشاپ کار می کنم،که نیاز به گرافیک خیلی بالا نداره.با یه نرم افزار نت نویسی،خیلیم پیشرفته نیستن،FL STUDIO , FINALE , Fine_Metronome_v3.4.2 , TUNER . Acrobate و میکس و مونتاژ فیلم(واسه خودم،پیشرفته نه).و ِ ++dev c و ++visual c فعلا اینا.بازیم فعلا وقتش نیس،ولی ممکنه بعدا حسش بیاد،پس گرافیکش نباید ضعیف باشه.ولی طراح-ی بازی احتمالا از سال بعد انجام می دم(که نمی دونم فعلا چه نرم افزارای نیاز داره).سرعتش واسم مهمه،نمیخوام وقتی چیزی بش وصل می کنم صداش در بیاد،یا واسه چند ثانیه قفل کنه یا هنگ کنه؛یا وقتی برنامه سنگین بش بدیم یکم هنگ کنه و قفل شه.و نمی خوامم زیاد سنگین باشه،چون می خوام تو کیف کولیم بزارمش،روزی یک ساعت پشت کولمه(مدت زمان که تو جابجاییمو گفتم،وقتی رسیدیم که هیچی!).داغم نکنه،چون وقتایی که تو اتاقمم زیاد پشت میز نمی شینم،میزارم رو پام،یه جا تکه می دم.اینی که دارم که هی داغ می کنه(مثه مودم ای دی اس المون میشه!).کیبوردشم خوب باشه،استاندارد باشه،راحت باش تایپ بشه کرد،و زیادم سر و صدا نکنه.
    13 ، 14 ، 15،16، 17 ،کدومشون واسه Display بهتره؟17 یکم بزرگه،از زیباییش می کاهه!!نمی خوام خوشگل نباشه!و یکمم واسه باش کار کردن حس می کنم اذیتشم(جای زیادی می خواد).من خودم سایز 13 رو دوست دارم،ولی خب میگن کوچیکه،واسه چشما خوب نیستو واسه زیاد باش کار کردن راحت نیس.حالا نظر شما چیه؟چه سایز بهتره؟

منم به اینش فک کرده بوده،اپل بالای 3 باید داشت تا بشه چیز خوبی گرفت،از اونجایی که پولش از خودمه فعلا بیشتر 2 نمی تونم واسش در نظر بگیرم.پس با این تفاسیر،اپل نه

Hp یکی دو تا از دوستان گفته بودن صفحه نمایشش اذیت می کنه و از نظر سخت افزاری یکم دستگاه ضعیفیه.سونیم یه فروشنده با اینکه خودشم سونی کار می کرد ولی گفت قبلا خوب بودن سونیا،الان دیگه ضعیف شدن و قطعات خوبی روشون نیست کیفیتشون اومده پایین. ""لنوو مدل قدیمی ولی در ایران جدید Y570 هست"" اینو چیزی دربارش نشنیدم،قدمیه؟کیفیتش چطوره؟با توجه به اون بالاییا،فک میکنین واسم مناسبه؟
    منظورت از صبر کردن چقده؟حدودن چقده دیگه سری جدید N میاد؟ اونا از این چیزایی که پیشنهاد دادین بهتره؟

ی سوال،N53SN ،میگن کیبردش خوب نیس،چیش خوب نیس؟یعنی چه مشکلی داره؟استادندارد نیس یا خوش دست نیستو گیر می کنه؟یکم سنگین نیس؟کیفیتش چطوره؟داغ نمی کنه؟فروشندهه خیلی تعریف می کرد!ولی زیاد چنگی به دلم نزد!
    .
    .
    ..
    Lenovo Y570 مدل خوب و مناسب و کارایی هستش......این مدل جدیده کانفیگش خوبه ....صفحه نمایشش هم خوبه یکم روشنایی تصویرش کمه یخورده
    .
    .
    .
    Dell XPS L502 هم مورد مناسب هستش از شرکت دل.....یکم فقط ظاهرش جالب نیس
    .
    .
    سری جدید Asus N55SF میگن اومده من خودم کانفیگش رو تو سایت دیدم
    .
    .
    کیبورد Asus N53SN یکم کلیدهاش نزدیک بهم هستش و شیب داره و تا باهاش کار نکنی منظور منو کامل نمیگیری

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سپاس بابت پاسخ دوستان

مورد اول اینکه اگه میتونی صبر کنی فعلا خرید نکن بزار همزمان با ورود به دانشگاه خرید کن چون سال آینده میلادی قراره Ivy bridge ها به بازار بیان که باز گفته میشه 30 درصدی از sandy bridge ها قوی تر هستن
    ولی اگه نمیتونی صبر کنی واسه همه این نرم افزارهایی که نوشتی سیستم بالایی نیاز نیست جز رم که اونم قابل ارتقا هست البته بعدا خواسته باشی با game engine ها واسه بازی سازی کار کنی ته چیزی که بتونی باهاشون کار کنی یا UDK هست یا Unity که اونم در حد یه لپتاپ جوابگو هست
    از نظر وزن و سایز بهتره از 14.5 تا 16.5 هر چی شد ولی وزن مهمه که 15 اینچی ها حدودا 2.9 وزن دارن
    ولی مثلا N55 که تازه وارد شده 2.7 وزن داره که خیلی خوبه این وزن یه لپتاپ 14 هست
    14 اینچی همین سری هم هست N45 که اونم خیلی خوبه ولی فک کنم دکمه های نامبر دست راست رو نداره

صفحه نمایش یه چیز کاملا سلیقه ای هست بعضی هستن که فرق FHD با HD رو نمیفهمن
    شما هر مدلی رو انتخاب کنی باید بری از نزدیک ببینی صفحه رو تا بفهمی واسه شما خوبه یا نه
    مثلا من 2 تا از دوستانمو همزمان بردم برای خرید لپتاپ یکیشون 6080 اچ پی گرفت و اون یکی N53Sn و هر کدوم از صفحه نمایش اون یکی بدشون میومد
    من نظرم به خصوص روی Hp و سری جدید اسوس هست
    سری جدید گویا به صورت محدود وارد شده
    مشکل کیبورد n53 اینه که اسفنجی هست و دکمه های سفت سو سخت نداره

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

مک و برنامه نویسی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •