سلام به همگی.
دوستان من یه راهنمایی ازتون می خوام(همین الان پیشاپیش sry اگه نباید اینجا مطرح می کردم)
من برنامه نویسی ++c کار می کنم(البته فعلا زیاد وارد نیستم،تحت آموزشم!)،پس می خوام لپ تاپم یه پردازنده قوی داشته باشه و علاوه بر اون استادندارد باشه طول نده،هنگ نکنه،گیر نکنه،که بتونم سرعت عملکرد برناممو شهودیم بتونم بسنجم!بعضی نرم افزارارو ممکنه تو آینده بخوام کار کنم!فعلا که چیز خاصی نیس.فقط ممکنه چند ماهه دیگه خواستم بازی طراحی کنم،اون موقع باید دید چه نرم افزارایی نیازه،کلا فکر نکم بد باشه سیستمم از نظر گرافیکیم خوب باشه(ولی خب ضروری نیس که حتما خیلی خوب باشه!)الان Asus دارم و با برنامه ی ++dev c کار می کنم،یکم سرعتش پایینه و این اذیت میکنه.اپلا کیبوردشون استاندارده؟یکی از استادامون گفتن VAIO یا THINKPAD بگیریم چون هم یکم با اپل کار کردن سخته،و هم این که واسه برنامه نویسی باید ویندوزو روش نصب کنیم،یه دیگه گفتن چه کاریه،همونارو بگیرین که خودشون سازگرن.چون اپل به اینه که با مک باش کارکنی،نه ویندوز نصب کنیم روش،اینجوری دی/گه بهینه نیس.البته یکی دیگه از استادام هم گفتن اپل بهتر از بقیس.ولی خب میگن یکم نرم افزاراش سخت گیر میادو اورجینال باید باشه و اینکه خرجش کلی میزنه بالا اینجوری و در نهایتم یه ویندوز مس اینکه باید روش نصب کنیم واسه بعضی از برنامه ها.!نمی دونم تا چه حد درستن این حرفایی که بم زدن.یه جا که رفتم واسه خرید،بم N53SN & (DELL)XPS L502 رو پیشنهاد کردن.با توجه به اینکه می خوام قیمتش بین 1.5 تا 2 باشه،فکر میکنین اپل بگیرم بهتره یا چیز دیگه ای؟چی بگیرم خوبه؟لطفا راهنماییم کنین
ممنون