تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: در مورد استفاده از "روتر" كمي توضيح مي خواستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض در مورد استفاده از "روتر" كم

سلام
    در منزل ما 3 كامپيوتر هست . من قصد دارم براي استفاده مشترك هر سه كامپيوتر از اينترنت ، ، يك شبكه راه بندازم. اگر از هاب يا سوئيچ استفاده كنم ظاهرا بايد كامپيوتر سرور دائم روشن باشه تا امكان اتصال اينترنت به كامپيوترهاي ديگر داده بشه. شنيدم دستگاه روتر مستقيم به اينترنت وصل ميشه و تمام كلينتهاي شبكه ميتونن از طريق اون به اينترنت وصل باشن. آيا با استفاده از روتر ، من به يك سرور دائما روشن هم احتياج دارم يا اينكه خود روتر به تنهايي از پس كاراش برمياد و هر كامپيوتري به تنهايي ، به شرط وصل بودن به روتر ، قابليت اتصال به اينترنت را خواهد داشت ؟

با تشكر

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    حاجي جان من زياد از شبكه جات چيزي نميدونم ولي خوب اينارو ببين
    ببين من فكر ميكنم كه اگر با همون سييستم هاب راه اندازي كني مقرون به صرفه ترين راه باشه . چون بايد براي تموم كلاينتهاي خودت يك آدرس GATEWAY تعريف كني تا اونا بتونن بدون داشتن مودم و استفاده از مودم سرور به نت وصل بشن . تشكيلات روتر رو نميدونم چنده و چه تنظيماتي داره ولي فكر ميكنم ارزشش رو نداشته باشه .
    و فكرم نميكنم كه روتر به تنهايي بتونه به نت وصل بشه چون كار روتر مسيريابي بسته هاي ارسال و دريافت از روي يك آي پي به شبكه هست و خودش نه مودم داره نه اكانت اينترنت .
    و اصلا كار جداگانه اي داره . البته روتر ميتونه با اتصال به كامپيوتر سرور كه اون به طرق مختلف ممكنه به نت وصل باشن ديگه احتياجي به مودم نداشته باشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون ساقي جون.
    يه نوع روتر هست كه خودش در اصل هاب يا سوئيچه و روش فايروال نصب ميشه و با اتصال آن به سرور ميشه تنظيماتشو دستكاري كرد.
    خودم اينا رو فقط شنيدم اما هيچ چيز خاصي از عملكرد آن نمي دانم.
    استفاده از هاب مقرون به صرفه است اما سرور بايد دائما فعال باشد كه در يك شبكه خانگي اين مساله كمي دردسر ساز ميشه.

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

حاجی يه عزيز روتر برای ISP ها مورد استفاده هست نه 3User!! کار شما با روتر خيلی گرون ميشه و بيشتر از نياز شماست چون فقط روتر های جديد و گرون اين امکاناتی که شما ميخوای دارن شما ميتونی از Lan و هاب استفاده کنی که معقول تر هست

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون حميد جون.
    ظاهرا راهش همينه كه شما و ساقي ميگيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •