تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت با دو PC

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض وصل شدن به اینترنت با دو PC

سلام دوستان
    ما تو منزلمون 2 تا کامپیوتر PC داریم که یکیشون طبقه بالای خونمونه و یکی دیگه طبقه پایینه....پایینیه با ADSL وصله ولی بالاییه به اینترنت وصل نیست.....میخوام یه کاری کنم که کامپیوتر طبقه بالا هم به اینترنت وصل بشه و گاهی هم هردوشون همزمان با اینترنت وصل باشن.....مثل کافی نت ها....سرعت دانلود اینترنتم هم 830 هست تقریبا ولی آپلودم ضعیفه (310).....میخوام اینکار بدون افت سرعت تا حد امکان انجام بشه...مودمم دوتا خروجی داره یه LAN و یک USB که فکر نکنم سیمی با طول 6-7 متر پیدا بشه که این مودم رو به اون کامپیوتر هم وصل کنه....به نظر خودم اگر بشه سیمی با طول 6-7 متر پیدا کرد...(مثل کافی نت ها) و اگر اصطلاحا شبکه شون کرد (چون نمیدونم واقعا شبکه کردنه یا نه؟) که جفتشون به اینترنت وصل بشن خیلی عالی میشه....یعنی اطلاعات به اشتراک گذارده نشن...فقط دو کامپیوتر به اینترنت مستقلا وصل بشن....لطفا منو راهنمایی کنید .........
    خیلی ممنون میشم ازتون.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    ما تو منزلمون 2 تا کامپیوتر PC داریم که یکیشون طبقه بالای خونمونه و یکی دیگه طبقه پایینه....پایینیه با ADSL وصله ولی بالاییه به اینترنت وصل نیست.....میخوام یه کاری کنم که کامپیوتر طبقه بالا هم به اینترنت وصل بشه و گاهی هم هردوشون همزمان با اینترنت وصل باشن.....مثل کافی نت ها....سرعت دانلود اینترنتم هم 830 هست تقریبا ولی آپلودم ضعیفه (310).....میخوام اینکار بدون افت سرعت تا حد امکان انجام بشه...مودمم دوتا خروجی داره یه LAN و یک USB که فکر نکنم سیمی با طول 6-7 متر پیدا بشه که این مودم رو به اون کامپیوتر هم وصل کنه....به نظر خودم اگر بشه سیمی با طول 6-7 متر پیدا کرد...(مثل کافی نت ها) و اگر اصطلاحا شبکه شون کرد (چون نمیدونم واقعا شبکه کردنه یا نه؟) که جفتشون به اینترنت وصل بشن خیلی عالی میشه....یعنی اطلاعات به اشتراک گذارده نشن...فقط دو کامپیوتر به اینترنت مستقلا وصل بشن....لطفا منو راهنمایی کنید .........
    خیلی ممنون میشم ازتون.

سلام گلم
    هیچ نیازی به سیم و سیم کشی نیست.
    به جای هزینه های اضافه و خرید سیم و ... یه مودم تک آنتنه بیسیم بخر که میشه 42هزارتومن با کارت شبکه.
    بعدش می تونی به راحتی از امکانات بیسیم مودم استفاده کنی.
    در مورد اینکه گفتی نمی خوام سرعت پایین بیاد، یه همچین امری وقتی امکان داره که دو تا کامپیوتر با هم در یک زمان به اینترنت وصل نباشن.
    در صورت وصل بودن هر دو سیستم به صورت همزمان به اینترنت، سرعت بین اونها قسمت میشه و دچار افت سرعت خواهی شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این مودم ها خطر امکان جاسوسی و نشت اطلاعات رو ندارند؟؟
    در ضمن فاصلم از مرکز مخابراتی زیاده....یه مودم خوب و با سرعت میخوام که بتونه با قدرت سیگنال ها رو دریافت کنه و چیپست broadcom داشته باشه.....شما میتونید معرفی کنید چندتا مودم خوبو اصل و با ضمانت؟
    خیلی خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

این مودم ها خطر امکان جاسوسی و نشت اطلاعات رو ندارند؟؟
    در ضمن فاصلم از مرکز مخابراتی زیاده....یه مودم خوب و با سرعت میخوام که بتونه با قدرت سیگنال ها رو دریافت کنه و چیپست broadcom داشته باشه.....شما میتونید معرفی کنید چندتا مودم خوبو اصل و با ضمانت؟
    خیلی خیلی ممنون.

اگه براش کد امنیتی تعریف کنی. به هیچ وجه.
    TP-LINK TD-8101G...40.000T
    TP-LINK TD-8961ND...70.000T
    Linksys Wireless-N WAG120N...80.000T
    همه مدلها دارای 2 یا 3 سال گارانتی هستن.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

راستی یادم رفت بپرسم:
    کامپوترهای شما کارت شبکه دارن؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MR. Garcia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    یه کشور عقب مونده

10 !!!

سلام دوستان
    خیلی ممنون میشم ازتون.
    من خودم یه زمان مودمم رو با USB به کامپیوترم وصل میکردم و کامپیوترم رو با LAN به لپ تاپ برادرم ...
    با 2 تاش همزمان وصل میشدیم !!!
    شمام میتونید برید LAN بگیرید 100 متر !!! موجوده !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من خودم یه زمان مودمم رو با USB به کامپیوترم وصل میکردم و کامپیوترم رو با LAN به لپ تاپ برادرم ...
    با 2 تاش همزمان وصل میشدیم !!!
    شمام میتونید برید LAN بگیرید 100 متر !!! موجوده !!!

درسته. موجوده.
    ولی باید کاور دیواری و کلی ریز و دشت دیگه بگیره.
    در ضمن باید کل خانه رو سیم کشی کنه.
    که اینها از هیچ نظری قابل قبول نیست.

8. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •