تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کمک فوری! مشکل نبود صدا با وجود نصب کارت صوتی

داره خودمونی میشه ترانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض کمک فوری! مشکل نبود صدا با وجود نصب کارت صوتی

سلاممی دو باره
    سیستم دوستم خفه شده باور نداری؟
    بزار تعریف کنم
    سیستم دوستم پر از ویروس بود هر کاری کردم بالا نیومد اخرش ویندوز جدید نصب کردم
    همین وییندوزو تو خونه همش نصب میکنم مشکلی پیش نمیاد
    اما تو سیستم اون با اینکه کارت صوتی رو هم نصب کردم بازم صداش در نمیاد
    حالا موندمم
    سیستم من شاهکاره!
    سیتم اون خطرناکه !
    از ویروسه !
    از نصبه !
    از سخت افزاره !؟ دی:

راستی سیستم من با سیستم اون متفاوته ! من کارت صوتی خودمو نصب کردم رو سیستم اون ممکنه از این باشه؟یا فرقی نداره؟

سوکت ها و اینا بررسی شده
    دیگه چی بگمم؟
    راهنمایی........... دبیرستان دانشگاه ؟؟!

همون راهنمایی پلیس نه ببخشید راهنمایی پلیزززززززز!

مرسی تنکسسسس

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بیا بالا
    شاید رهگذری به اینجا هم نظر کنه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یک دور بایوس مادربورد دوستتون ازطریق گذاشتن جامپرکنارباطری دیفالت کنید یا ازداخل ستاپ دیدین بازم مورد داره با هارد خودتونم بطور موقت روی سیستم ایشون تست بزنید یعنی هارد خودتون که به سیستم دوستتون اتصال دادین بعدش روش ویندوز نصب کنید درایور صدا و چیپستم حتما آپدیت بشه

4. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی چی کارت صدای خودت رو واسه دوستت نصب کردی ؟
    منظورت اینه که کارت صدای غیرانبورد واسه دوستت نصب کردی ؟ در این صورت باید کارت صدای انبورد رو تو تنظیمات بایوس غیر فعال کنی !

اگه منظورت اینه که فقط درایور سیستم خودت رو واسه دوستت نصب کردی که باید بگم کار بدی کردی ! : )
    ولی از شوخی گذشته ببین در Device Manager کارت صدا کامل نصب شده یا یه مشکلی داره که با علامت مشخصه ! اگه دیدی کارت صدا در اون قسمت مشکلی داره کارت صدا رو پاک کن البته اگه تونستی و درایور اصلی رو نصب کن از سایت شرکت سازنده مادربرد . البته شاید نصب مجدد ویندوز لازم بشه !
    راستی حالا مطمئنی صدا Mute نیست . یه اهنگ با مدیاپلیر پخش کن ببین پخش میشه یا خطا میده .

6. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک دور بایوس مادربورد دوستتون ازطریق گذاشتن جامپرکنارباطری دیفالت کنید یا ازداخل ستاپ دیدین بازم مورد داره با هارد خودتونم بطور موقت روی سیستم ایشون تست بزنید یعنی هارد خودتون که به سیستم دوستتون اتصال دادین بعدش روش ویندوز نصب کنید درایور صدا و چیپستم حتما آپدیت بشه
    دوست عزیز ارومتر
    من صفر کیلومترما تو کامپیوتر

همسایه نیستیم راهمون دوره نمیتونم سیستم ها رو پیش هم بزارم

جامپر چی چی بود؟
    Last edited by ترانه; 07-09-2011 at 00:05.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من که نگفتم سیستم خودتون پیش ایشون بزارین منظورم این بود که واسه تست هارد خودتون روی سیستم ایشون بزارین بعدش ویندوزم نصب کنید کلیه درایورهای مین آپدیت کنید بعدش ببینید صدا سیستم جواب میده یا که نه منظورازگذاشتن جامپر روی مین دو تا میله حالت سوزنی شکل ایستاده کنار باطری هست که روی اون قسمت جامپر که یک قطع رنگی کوچیک هست قرار بدین باطری مین خالی میشه درضمن شما قبلش ازداخل ستاپ سیستم دیفالت کنید بعدش سیو کنید بیان بیرون.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یعنی چی کارت صدای خودت رو واسه دوستت نصب کردی ؟
    منظورت اینه که کارت صدای غیرانبورد واسه دوستت نصب کردی ؟ در این صورت باید کارت صدای انبورد رو تو تنظیمات بایوس غیر فعال کنی !

اگه منظورت اینه که فقط درایور سیستم خودت رو واسه دوستت نصب کردی که باید بگم کار بدی کردی ! : )
    ولی از شوخی گذشته ببین در Device Manager کارت صدا کامل نصب شده یا یه مشکلی داره که با علامت مشخصه ! اگه دیدی کارت صدا در اون قسمت مشکلی داره کارت صدا رو پاک کن البته اگه تونستی و درایور اصلی رو نصب کن از سایت شرکت سازنده مادربرد . البته شاید نصب مجدد ویندوز لازم بشه !
    راستی حالا مطمئنی صدا Mute نیست . یه اهنگ با مدیاپلیر پخش کن ببین پخش میشه یا خطا میده .
    اره کارت صدای سیستم خودم رو نصب کردم به سیستم اون !
    انبود چی چی هست انبردسته؟
    اینا رو یکم بیشتر توضیحح میدی چطوری از کجا ؟
    درایور معمولا نصب نمیکنم همین که کارت صوتی نصب کنم حل بود تو سیستم خودمم ولی سیتم اون صداش در نمیاد!

صداش مات نیست چک کردم
    اهنگ هم گذاشتم پخش نشد ارور داد!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که نگفتم سیستم خودتون پیش ایشون بزارین منظورم این بود که واسه تست هارد خودتون روی سیستم ایشون بزارین بعدش ویندوزم نصب کنید کلیه درایورهای مین آپدیت کنید بعدش ببینید صدا سیستم جواب میده یا که نه
    منظورازگذاشتن جامپر روی مین دو تا میله حالت سوزنی شکل ایستاده کنار باطری هست که روی اون قسمت جامپر که یک قطع رنگی کوچیک هست قرار بدین باطری مین خالی میشه
    درضمن شما قبلش ازداخل ستاپ سیستم دیفالت کنید بعدش سیو کنید بیان بیرون.
    قسمت های بولد رو متوجه نشدم دقیق
    ستون دوم رو هم باید صبح نگاه کنم بیابمم
    بازم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

ببین در Device Manager کارت صدا کامل نصب شده یا یه مشکلی داره که با علامت مشخصه ! اگه دیدی کارت صدا در اون قسمت مشکلی داره کارت صدا رو پاک کن البته اگه تونستی و درایور اصلی رو نصب کن از سایت شرکت سازنده مادربرد . البته شاید نصب مجدد ویندوز لازم بشه !
    .
    همونطور که دوستمون گفت اول از همه
    1- کارت صدای آنبورد ( Onboard ) رو تو تنظیمات بایوس غیر فعال کن
    2- دوباره یه ویندوز clean نصب کن
    3- بدون اینکه هیچکدوم از درایوهای دیگه رو حتی لمس کنی فقط سریع از روی سی دی درایور مادربرد و صدا رو نصب کن
    4- اگر همه چی مرتب باشه باید در این حالت صدا داشته باشید وگرنه یا کارت صدا مشکل داره یا درایور (یا سیستم اون بابا)
    5 - (تجربه واقعی برای چند بار !) : اگه کارت صدا حدود 2سال (و بیشتر) از جاش در نیومده باشه و سیستم هم ( چه سیستم شما چه سیستم اون طرف) در این مدت دست نخورده باشه (قطعه ای باز و بست نشده باشه ) و باصطلاح مدار همیشه و بطور یکنواخت بسته بوده ، به احتمال بسیار قوی ، یا کارت صدای شما یا پورت PCI مادربورد اون بابا یکیشون رفته مرخصی البته دائم!

13. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •