دوستان عزيز من وقتي گزينه search ويندوز را مي زتم كامپيوترم بصورت نيمه هنگ در مي آيد ممنون مي شوم راهنمايي فرماييد چيكار كنم و بعد چند دقيقه كاملا ويندوزم هنگ مي كند . ويندوزم سرويس پك 3 مي باشد
دوستان عزيز من وقتي گزينه search ويندوز را مي زتم كامپيوترم بصورت نيمه هنگ در مي آيد ممنون مي شوم راهنمايي فرماييد چيكار كنم و بعد چند دقيقه كاملا ويندوزم هنگ مي كند . ويندوزم سرويس پك 3 مي باشد
گزينه اي هست توي فولدر آپشن كه اگه تيك داشته باشه واسه بعضي از سيستم ها همين مشكل شما رو ايجاد
ميكنه ، غير فعالش كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه .
تيك گزينه Launch folder windows in Separate Process رو از تب View برداريد .
حالا اگه درست شد كه خداي شكر ، اگه درست نشد اشكال از جاي ديگره ، مطرح كنيد دوستان راهنماييتون ميكنند .
مشکل از اکسپلوره هست ........................ احتمالا نرم افزاری که برای زیبایی ویندوز بکار میره نصب نکردید ............... اگر نه امکان داره ویندوزتون دست کاری شده باشه ............... و این جور ویندوز ها از این جور مشکلات دارن .............
درست نشد چيكار كنم؟
ریپیر کنید ویندوز رو ....
اگه با ریپیری که دوستمون گفتند درست نشد میتونید موقتا" از سرچ ویندوز صرف نظر کنید و بجاش از نرم فزاری که معرفی
میکنم استفاده کنید ، تا زمانی که ویندوز عوض کنید . این نرم افزار بنظرم از سرچ خود ویندوز هم بهتره .
این نرم افزار در دو نسخه پرتابل و نصبی ارائه شده . هر کدوم رو که دوست دارید دانلود کنید :
UltraFileSearch 1.0.7.11237
رایگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by FAR_FA; 09-09-2011 at 11:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)