تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: رطوبت هوا و خرابی لپتاپ

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض رطوبت هوا و خرابی لپتاپ

سلام.
    من در شمال زندگی میکنم. لپتاپم به خاطر رطوبت هوا ، اسپیکرهاش از کار افتاده و همینطور از درایو C ایراد میگیره ، نه میتونم فرمت کنمش ( در مراحل نصب ویندوز) نه میتونم repair کنم.

چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یکی پرسیدم گفت ببر شستشو بدن. کسی میدونه کجا اینکارو میکنن ؟ ( تهران )

لپتاپ رو بهمن ماه خریدم. Lenovo Y550 از شرکت سازگار.
    Last edited by brain; 06-09-2011 at 13:31.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من در شمال زندگی میکنم. لپتاپم به خاطر رطوبت هوا ، اسپیکرهاش از کار افتاده و همینطور از درایو C ایراد میگیره ، نه میتونم فرمت کنمش ( در مراحل نصب ویندوز) نه میتونم repair کنم.

چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یکی پرسیدم گفت ببر شستشو بدن. کسی میدونه کجا اینکارو میکنن ؟ ( تهران )

دوست من مگه رطوبت هوا چند درصد بوده که یه همچین مشکلی ر ایجاد کنه؟

خصوصا" هارد که حالت وکیوم شده ای رو داره و غیر قابل نفوذ!!!!

این خرابی مشکوکه ضربه نخورده؟سعی کن با نرم افزارهای مخصوص هاردش رو repair کنیhard manager

3. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

سلام.

اگه با هیچ چیزی فرمت نمیشه دیگه چچاره ای نیست باید تمام هاردت رو کامل فرمت کنی ببینی درست میشه یا نه!
    چیو شستشو بدن؟ مگه لباسه؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش هاردو نمیشه شستشو داد

5. 2 کاربر از hamid.7003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه با هیچ چیزی فرمت نمیشه دیگه چچاره ای نیست باید تمام هاردت رو کامل فرمت کنی ببینی درست میشه یا نه!
    چیو شستشو بدن؟ مگه لباسه؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش هاردو نمیشه شستشو داد

تایید میشه low level format و سپس fdiskو فرمت .....نصب مجدد سیستم عامل

7. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون بچه ها. میرم کارایی که گفتید رو تست کنم.

من یه جورایی تونستم پارتیشن c رو فرمت کنم. و ویندوز رو هم نصب کردم. ولی سرعت دستگاه کلا خــــــــــــــیلی پایینه.

میشه بگید چه جوری میتونم low level format کنم ؟ یه برنامه پیدا کردم ولی اون از داخل ویندوز کار میکنه انگار.
    Last edited by brain; 14-09-2011 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ......نرم افزارهای خاص ولی نه دور از دسترسی برای ایتکار وجود داره....

HDD manager و یا maxtor Low level format و چندین نمونه دیگه که تو یلی از DVD های Tools پیدا میشه!!!!

10. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با برنامه HDD regenerator یه بار چک کردم. و 953 تا بد سکتور پیدا کرد که recover هم کردش.
    بعدش با low level format bootable خواستم فرمت کنم. میزنه no hard found خیلی عجیبه....
    لپتاپ رو خیلی با دقت نگه داشته شده. نمیدونم چرا اینجوری شده. همون رطوبته انگار....

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از اینکه نشد low level format کنم. از طریق ویندوز اکس پی (مراحل نصبش که قسمت فرمت داره) کل پارتیشن رو delete کردم و یک درایو ساختم. و ویندوز 7 رو روش نصب کردم. سرعت دستگاه به حالت اولش برگشته بود. کلی خوشحال شدم ولی صبح که دوباره روشنش کردم کلا دیگه تو ویندوز نمیرفت و سرعتش هم دوباره اومده بود پایین. با hdd regenerator هم دوباره بک سکتور پیدا کرد.
    عجیبه با برنامه خود هارد که از سایتش گرفتم هم نمیشه low level format کرد.با hdd tool هم نشناخت هاردو.

لپتاپ خیلی خوب نگه داشته شده. حتی خیلی جابه جا هم نشده. نمیدونم چرا اینجوریه. احتمالا به خاطر رطوبت باید باشه دیگه. چون خونه دقیقا بقل دریا ، تابستون هم که اوج رطوبت ، اسپیکر چپ لپتاپم هم از کار افتاده.
    IBM lenovo خریدیم که دیر خراب بشه مثلا هاردش برای شرکت western digital ....

راستی این مشکلات شامل گارانتی میشه ؟!
    Last edited by brain; 16-09-2011 at 13:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از اینکه نشد low level format کنم. از طریق ویندوز اکس پی (مراحل نصبش که قسمت فرمت داره) کل پارتیشن رو delete کردم و یک درایو ساختم. و ویندوز 7 رو روش نصب کردم. سرعت دستگاه به حالت اولش برگشته بود. کلی خوشحال شدم ولی صبح که دوباره روشنش کردم کلا دیگه تو ویندوز نمیرفت و سرعتش هم دوباره اومده بود پایین. با hdd regenerator هم دوباره بک سکتور پیدا کرد.
    عجیبه با برنامه خود هارد که از سایتش گرفتم هم نمیشه low level format کرد.با hdd tool هم نشناخت هاردو.

لپتاپ خیلی خوب نگه داشته شده. حتی خیلی جابه جا هم نشده. نمیدونم چرا اینجوریه. احتمالا به خاطر رطوبت باید باشه دیگه. چون خونه دقیقا بقل دریا ، تابستون هم که اوج رطوبت ، اسپیکر چپ لپتاپم هم از کار افتاده.
    IBM lenovo خریدیم که دیر خراب بشه مثلا هاردش برای شرکت western digital ....

راستی این مشکلات شامل گارانتی میشه ؟!
    دوست من برای low leve; format معولا" اینطوریه که نرم افزار مربوط به همون سازنده هارد و یا مشابهش رو بایستی استفاده کنی و هارد شناسائی بشه.
    شما کنار دریا که هیچی رو کشتی هم که باشی هاردت ممکنه بر اثر تکان شدید و ضربه خراب بشه که از رطوبت نمی شه.
    هارد تو محیطی کار می کنه (می تونم بگم بدون هوا)بدون کوچکترین غبار و اینکه رطوبت نفوذ کنه خیر.....

بد سکتور هم اگه سخت افزاری نباشه با low level حل میشه

14. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من برای low leve; format معولا" اینطوریه که نرم افزار مربوط به همون سازنده هارد و یا مشابهش رو بایستی استفاده کنی و هارد شناسائی بشه.
    گفتم که هاردم western هستش ، رفتم از سایتش برنامه شو گرفتم ، bootable هم بود. ولی میزدhard not found
    شاید مشخصات دقیق هارد رو در نیاوردم. تو bios که اینجوری زده : wd wdc-234o3pa-245di93 ...آخه این چیه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •