تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نحوه حذف سطر از دو جدول ادغام شده؟؟؟

در آغاز فعالیت comput1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

14 نحوه حذف سطر از دو جدول ادغام شده؟؟؟

با سلام

من فرمی طراحی کردم که دو فیلدش توسط جدول یک و چند فیلد دیگر درون جدول دو می باشند.و اطلاعت پر شده فرم را در نهایت در یک دیتا گرید ویو نمایش میدم.زیاد با مبحث جوین جدوال آشنا نستم و تازه کارم.ممنون میشم بگین
    چطور میشه اگه فیلدی که در جدول یک حذف کردم تمام سطرهایی که با اون فیلد جدول یک مرتبط هستن هم در دیتا گرید ویو نمایش داده شود.

چون وقتی عمل حذف انجام میدم تنها جدا جدا از جداول حذف میشود.میخوام سطر متانظر و مرتبط در دو جدول حذف شود.

با اس کیو ال سرور2008

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض اگه کس بلده من می خوام اطلاعات از دو جدول جوین کنم و بایند کنم تو گرید ویو چه کویری از لینک و تنظیماتی از گرید ویو می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

من فرمی طراحی کردم که دو فیلدش توسط جدول یک و چند فیلد دیگر درون جدول دو می باشند.و اطلاعت پر شده فرم را در نهایت در یک دیتا گرید ویو نمایش میدم.زیاد با مبحث جوین جدوال آشنا نستم و تازه کارم.ممنون میشم بگین
    چطور میشه اگه فیلدی که در جدول یک حذف کردم تمام سطرهایی که با اون فیلد جدول یک مرتبط هستن هم در دیتا گرید ویو نمایش داده شود.

چون وقتی عمل حذف انجام میدم تنها جدا جدا از جداول حذف میشود.میخوام سطر متانظر و مرتبط در دو جدول حذف شود.

با اس کیو ال سرور2008
    کلکم کندس کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •