تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درست تایپ نکردن حروف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض درست تایپ نکردن حروف

درود خدمت دوستان گرامی یه لپ تاپ وایو دارم که کنار 7 لپتاپم ایکس پی نصب کردم آخرین سری که دوباره ایکس پی نصیب کردم نمیدونم چرا در تمامی برنامه های حروف رو درست تایپ نمیکنه مثلا وقتی حر i رو میزنم 5 تایپ میکنه درحالیکه وقتی با 7 سیستم رو راه اندازی میکنم این مشکل رو نداره روی 7 avg رایگان و روی xp mcafee enterprise دارم و کامپیوترم ویروسی نیست

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

توی گوگل سرچ بزنید کیبورد استاندارد ...

این هم دو توضیحات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اگر اعداد در حین تایپ پارسی به صورت انگلیسی تایپ می‌شوند، اگر نیاز به جدا کردن اجزای یک کلمهٔ چندبخشی بدون ایجاد فاصله دارید (همان ترکیب ⇧ Shift و Space)، اگر می‌خواهید دو نقطه زیر حرف «ي» حذف شود و «ی» فارسی بنویسید و... در یک کلام چینش صفحه‌کلید خود را مطابق با استاندارد ملی مطابق کنید؛ یکی از مراحل زیر (ترجیجاً مرحلهٔ تنظیم خودکار) را دنبال کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تنظیمات صفحه‌کلید استاندارد ملی فارسی در ویندوز ۷ پس از نصب

صفحه‌کلید استاندارد فارسی را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دریافت کنید و «زیپش» را باز کنید و محتویاتش را جایی ذخیره کنید. به محل ذخیره بروید و روی setup.exe دوکلیک کنید و مراحل نصب را انجام دهید.
    نکته: صفحه‌کلید قدیمی «Persian» و صفحه‌کلید جدید نامش «Persian Experimental Standard» است. همان طور که در شکل مقابل مشاهده می‌کنید صفحه‌کلید قدیمی حذف شده و صفحه کلید جدید جایگزین آن گشته است. (به شما نیز توصیه می‌شود از صفحه‌کلید غیراستاندارد قبلی (استاندارد مایکروسافت) استفاده نکنید و آن را حذف نمایید.)
    منبع:
    کد:
    لینک دانلود:

کد:
    Last edited by tajrobenik; 04-09-2011 at 22:36.

3. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی یک چی دیگه ........................ گویا این نرم افزار باگ داره .............. یا شایدم از تنظیماتش هست ............... در هر صورت .....................::::: برای تغییر فارسی به اینگلیسی باید از کلد های شیفت و آلت که سمت چپ کیبورد هستن استفاده کنید ............... و با کلید های شیفت و آلت در سمت راست کیبورد زبان فارسی به انگلیسی تبدیل نمی شه .................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •