سلام من می خوام یه لپ تاپ ایسر 5742 بگیرم هرچی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم مثل اینکه یه شرکت به تعداد محدود وارد کرده من دارم از یه فروشگاه به صورت قسطی می خرم و این مدل را هیچ جا پیدا نکردم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه
سلام من می خوام یه لپ تاپ ایسر 5742 بگیرم هرچی تو اینترنت گشتم چیزی پیدا نکردم مثل اینکه یه شرکت به تعداد محدود وارد کرده من دارم از یه فروشگاه به صورت قسطی می خرم و این مدل را هیچ جا پیدا نکردم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه
سلام
اولا اینکه 5742 تراول میت (trsvel mate) نیست بلکه Aspire هست .
دوما تو بازار این مدل ریخته . یعنی چی یه شرکتی به تعداد محدودی وارد کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوما شما بود جتو بگو بر اساس اون بگیم ؟
چهارما کاربردتم بگو ؟
پنجما از کدوم فروشگاه میخوایی بخری ؟
ششما سود چند درصد ؟
هفتما ...
.
.
.
با تشکر از شما میشه خواهشا درباره این اصلاحاتی گفتید توضیح بدید با سپاس
travel mate 5742 هم وجود دارد ولی دیگر از رده خارجه و از نسل قدیم محسوب میشود پس بهتره مدل جدیدتری انتخاب کنی.
خلاصش این میشه که Travel Mate برای کارهای تجاری هست .
ولی Aspire برای کارهای خونگی هست .
لینک Travel :
لینک Aspire :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته من نمیدونستم .
پس احتمالا رفقیمون همون travel mate رو میخواد که بیشتر شرکت ها و فرشگاه ها تموم کردن .
باز اگه لینکشو بده خیلی بهتره
؟
قیمت aspire و travel mate 5742 تقریبا مساویه ولی من چون کارم جوریه که ممکنه بهش آسیب برسه تراول میت رو انتخاب کردم اولا سطح روی در تراول میت صافه و میشه برپسب محافظ چسبوند بعدشم قیافشو که دیدم بنظرم رسید از مدل های aspire مستحکم تره در ضمن این فروشگاه هر دو مدل رو داره و یه نکته ی دیگه هم اینکه همراه مدل تراول میت یه باطری اضافه هم اون شرکت می ده و راجع به سوال اون دوست عزیز کلا 10 هزار تومن سود روش میاد و از دم قسطه البته تحت یه سری شرایط که من دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)