تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ویکی پدیا در حال مرگ است!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

5 ویکی پدیا در حال مرگ است!

سازمان خبری ارتباطات و فناوری اطلاعات (سیتنا) - در شرایطی که تنها 10 سال از عمر ویکی پدیا می گذرد این دانشنامه آزاد آنلاین در حال نابودی است. "جیمی ولز" در کنفرانس سالانه ویکی پدیا با ابراز نگرانی از این مساله گفته است که هیچکس حاضر نیست ویکی پدیا را به روز کند. اساس این سایت بر پایه اطلاعاتی است که هر کاربر می تواند در یک موضوع و مقوله خاص به روز کند و یا بنویسد، اما اکنون به نظر می رسد تعداد همکارانی که این به روزرسانی ها را انجام می دهند به شدت کاهش یافته است.

بنیانگذار ویکی پدیا افزوده است که ما در حال ساماندهی تعداد ویرایشگرهای خود نیستیم. به نظر من این مساله، یک بحران وخیم نیست اما بسیار مهم است. همکاران قدیمی که همیشه اطلاعات خود را برای غنی شدن ویکی پدیا ارائه می کردند تا این سایت را به یک منبع مهم اطلاعاتی روی وب تبدیل کنند پیر شده اند، ازدواج کرده اند، خانواده تشکیل داده اند و دیگر زمان خود را به کارهای دیگری اختصاص می دهند. زمانی که در سال 2001 ویکی پدیا عرضه شد خانه ای بود که به وب ایده ساخت یک منبع جدید اخبار در دسترس و کاملاً رایگان را ارائه می کرد. امروز یک دهه از تولد این دانشنامه آنلاین آزاد جهانی گذشته است و به نظر می رسد که اشتیاق اولیه در به روزرسانی اطلاعات آن از بین رفته است. یکی از علل این عدم اشتیاق، شبکه های اجتماعی هستند. به طوریکه سایتهایی چون فیس بوک و توییتر تمام انرژی نوجوانانی که زمانی با ویکی پدیا همکاری می کردند را جذب کرده اند. منبع : وب نیوز

2. 7 کاربر از Imantec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من که میتونن با یه فراخوان بزرگ کاربران رو مجاب به نوشتناطلاعات در زمینه های تخصصیشون کنن زیاد مشکل بزرگری نباید باشه براشون

4. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همکاران قدیمی که همیشه اطلاعات خود را برای غنی شدن ویکی پدیا ارائه می کردند تا این سایت را به یک منبع مهم اطلاعاتی روی وب تبدیل کنند پیر شده اند، ازدواج کرده اند، خانواده تشکیل داده اند و دیگر زمان خود را به کارهای دیگری اختصاص می دهند
    دقیقا مانند همین P30world خودمون . حتی من شنیدم چند نفر از اعضای قدیمی هم فوت کردند .

به طوریکه سایتهایی چون فیس بوک و توییتر تمام انرژی نوجوانانی که زمانی با ویکی پدیا همکاری می کردند را جذب کرده
    اند.
    اینو راست گفته . من خودم کافی نت دارم . اکثر مشتریان من کاربرای فیسبوک هستن و حتی ساعتها تو فیس پرسه میزنن .

گوگل و یاهو و ... نمیخرن سایت رو ؟ اگه واقعا می بینن نمیتونن ادامه بدن بهتره بدن دست بلد کار .

مثل سایت بزرگ وارز ProjectW.org رفتار نکنن که بعد از این همه فعالیت و تبدیل شدن به یکی از بزرگترین سایتهای دانلود وارز یهو بدلیل مشکلات مالی و مشغله ... سایت رو Down کردن !

6. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

متأسفانه ویکیپدیا روی سیاستهای خاص خودش خیلی اصرار و پافشاری میکنه و همین باعث شده نه وضع مالی خوبی داشته باشه و نه جدیداً اوضاع علمی آینده دار.مثلاً بهیچوجه آگهی نمیگیره و خیلی کفگیرش ته دیگ بخوره میاد donate یا همون کمک مالی از کسانیکه به ویکی مراجعه میکنن بصورت آنلاین جمع میکنه! این خوبه اهل تبلیغات نیست ولی دیگه نه در این حد که اینجوری ضعیف شه. محض مثال: گوگل فقط و فقط از راه تبلیغات جستجوگرش به این امپراتوری رسیده که حالا داریم میبینیم.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه میگن ویکیپدیا در حال مرگ است بیشتر به خاطر اینه که الان کمتر کسی حاضر میشه صفحات این دانشنامه رو ویرایش کنه وگرنه مشکل مالی رو خیلی راحت میتونن حل کنن.نهایتش میان میگن به اسپانسر نیاز داریم اونوقت انقدر اسپانسر سراغشون میاد که خودشون خسته میشن.

به شخصه خیلی ناراحتم از اینکه میبینم ویکیپدیا به این حال و روز افتاده!

9. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منکه خیلی از مطالبش استفاده میکنم و امیدوارم اینجوری نشه! ولی در کل هر کجا هم من ایرادی دیدم و ویرایش کردم دیدم که فردا مدیرانش باز به حالت اول در آوردن!! برا همین برای کاربران عادی مثل من که علاقه مند بودن که صفحات رو اصلاح کنند یا اطلاعاتی رو لینک کنن هم اشتیاقی نمونده.

11. 4 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    نیروی دریایی ارتش(سیرجان)کد119

پيش فرض

چجوری میشه تو ویکی پدیای مثلا بیوگرافی خودمو بزارم..ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منکه خیلی از مطالبش استفاده میکنم و امیدوارم اینجوری نشه! ولی در کل هر کجا هم من ایرادی دیدم و ویرایش کردم دیدم که فردا مدیرانش باز به حالت اول در آوردن!! برا همین برای کاربران عادی مثل من که علاقه مند بودن که صفحات رو اصلاح کنند یا اطلاعاتی رو لینک کنن هم اشتیاقی نمونده.
    فکر کردم فقط خودم این مشکلو دارم!متأسفانه اونایی که صفحات فارسیش رو نظارت میکنن بسیار آدمهای ضد ایرانی-مغرض-وبیسواد تشریف دارن شما یه سر به موضوعاتی که درباره ی ایرانه یا درباره ی نهادهای انقلاب و.... هست بندازین پر توهین و افترا اونوقت منبعش کجا؟روزآنلاین! دروغگویی که خرجی نداره! روزآنلاینی که از بدو افتتاحش بطور رسمی مزدبگیرهای شناخته شده ی MI6 توش شدن مقاله نویس و تحلیلگر!! تقریباً همه ی خبرهاش برای ایران ضد ایرانی و دروغه.حالا این شده منبع نوشته های توی ویکیپدیا! حالا بری اون مطلب رو اصلاح کنی چند ساعت بعد میبینی شده عین اول بلکه بدتر! منکه با هر متخصصی درباره ی ویکیپدیا صحبت کردم میگه اونکه منبع معتبری نیست داری بهش استناد میکنی! از اونور مقاله توی یکی از موضوعات تخصصی معماری کامپیوتر که رشته ی منه رو با صرف وقت زیاد خودم تألیف کردم میذارم اون مدیر احمق و بیسوادش میزنه پاک میکنه مینویسه چرند و پرند!
    به شخصه خیلی ناراحتم از اینکه میبینم ویکیپدیا به این حال و روز افتاده!
    خود کرده را تدبیر نیست!

14. 2 کاربر از Imantec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

حرفای دوستان رو تایید میکنم . من در کلی موارد ویرایش های علمی انجام دادم ولی الان دارم میبینم که غیب شدن . پشیمون شدم واقعا از اونهمه وقتی که برای ترجمه مقاله های نظامی و علمی گذاشتم . تقریبا 24 ساعت کامل وقت برای آزمایشات هسته ای کره شمالی گذاشته بودم و برای تک تک جملاتم منابع معتبر گذاشته بودم ولی الان بخش عمده ای از اونها غیب شدن

16. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ویکی پدیا یکی از بهترین سایت های و به نظر من مفیدترین سایت اینترنته.واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم امیدوارم ویکی پدیا هیچ وقت تموم نشه.من هر مطلبی که می خوام از اینترنت دربیارم اولین مرجعم ویکی پدیا است و انصافا مطالب خیلی کاملی هم داره.کلا در مورد هرچی که به ذهنتون میرسه مطلبی در ویکی پدیا است و در مورد هرچی هم که به ذهنتون نمیرشه باز هم مطلبی تو ویکی پدیا است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •