کدوم بازی رو دوست داشتید تموم کنید ولی نتو نستید؟(چرا؟)
کدوم بازی رو دوست داشتید تموم کنید ولی نتو نستید؟(چرا؟)
والا ما هر چی رو اراده کردیم تموم کردیم
راهنمای مراحل رو واسه همین جاها مینویسنولی در کل من ندیدم بازیخوری که بخواد یه بازی رو تموم کنه و نتونه ! حال بازی به این هست باهاش سر و کله بزنی راهنمای مراحل هم که گفتم بازی رو از حس و حال میندازه !
من همه ی بازی هایی رو که گرفتم رو توموم کردمبجز بعضی از بازی های قدیمی سگا جنسیس که از بس مزخرف بودن من علاقه ای به تموم کردنشون نداشتم
![]()
من خيلي دوس داشتم جي تي اي 4 يا همون gta IV رو تموم كنم اما چون هم سيستمم ضعيف بود . هم بازيش به خاطر مشكلات تبديلش بسيار مشكل داشت نتونستم![]()
من دهن خودمو سیستممو سرویس کردم (از 3 ماه پیش) هنوز نتونستم just cause 2 رو تموم کنم دلایل:
1-فک کنم حداقل 300 تا مرحله داره!!
2-اولا بازی رو دوست داشتم ولی الان دیگه حالم ازش بهم میخوره![]()
gta sa
رو نتونستم بعد فهمیدم به خاطر کرک بوده کلی حالم گرفته شد بعدشم دنبالش بود کلی طول کشید تا نسخه ی انگلیسی پیدا کنم
تو یکی از مراحل بازی amnesia the dark descent از بس که ترسناک وسخت بود گیر کرد(مرحله سیاه چالش). اخرش مجور شدم اون مرحله رو cheat کنم.
هرکی عشق بازی ترسناکه این بازی رو از دست نده از طرف دیگه اگه اهل بازی ترسناک نیستی بیخیالش شو چون احتمال زیاد وسط بازی ولش کنی مثل خیلی از دوستام.
من Uncharted 2 بهترین بازی بود که کردم ولی با همون سادگیش از 26 چپتر تا 25 رفتم دیگه گیر کردم ! کلی حالم گرفته شد![]()
من witcher 2 رو دوست داشتم اما چون ویندوزم پرید تمومش نکردم
الان هم حال نصبشو ندارم
من بیشتر بازیام رو تموم کردم به جز معدودی که ویچر 2 جز این گروه هست که خیلی میخواستم اما نتونستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)