با سلام نرم افزاری نیاز دارم که بتونه تقویم رو از میلادی به شمسی تبدیل کنه تقویم خود ویندوز که هست میلادی میخوام دقیقا اونو شمسی کنه نه شبیه سازی چیزی .
ممنون .
با سلام نرم افزاری نیاز دارم که بتونه تقویم رو از میلادی به شمسی تبدیل کنه تقویم خود ویندوز که هست میلادی میخوام دقیقا اونو شمسی کنه نه شبیه سازی چیزی .
ممنون .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما توجه نکردی من میخوام تقویم ویندوزم شمسی بشه نه سایت تبدیلو بدین !
ممنون .
بفرمائیــد :
Calender Changer
http://www.mediafire.com/download.php?rtm4wyqtnzw
دوست عزیز من نرم افزاری میخوام که بر فرض مثال نرم افزاری که با ساعت وتاریخ میلادی میده به علت میلادی بودن تقویم ویندوز شمسی بده کلا هماهنگ باشه این نرم افزار اینطوریاست؟
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
اینم نیست که دادا !
من یه چیز میخوام نصب شه رو کامپیوتر تقویمش رو شمسی کنه
JvD Sun Calendar v4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad_es66; 03-09-2011 at 14:56.
آقا این نرم افزار تقویم خود ویندوز که از 1980 پایین تر نمیره میتونه محدودیتش رو برداره ؟
معمولا بعد از نصب ویندوز 7 ایام هفته در تقویم ویندوز( در TaskBar) به صورت عربی نشان داده میشوند برای تبدیل آنها به ایام هفته فارسی به صورت زیر عمل کنید:
ابتدا قسمت Region and Language را با تایپ کردن در جستجوگر استارت منو باز کنید.
در پایین سربرگ Formats گزینه Additional Settings را انتخاب کنید.
از کادر باز شده ، در سربرگ Date مقدار Calendar Type در پایین صفحه را به "تقویم میلادی(محلی شده)" تغییر دهید.
با Ok کردن پنجره ها کار تمام میشود حال اگر اشاره گر ماوس را روی ساعت TaskBar ویندوز قرار دهید روز هفته به فارسی نشان داده میشود
واسه ویندوز xp میخوام این برنامههه ام عمل نکرد !!!
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
همچین چیزی نه در xp هست نه در 2003!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)