من اين قطعات رو خريدم و كلي هم زير بار بدهي رفتم!
CPU Intel Corei7-2600K=415
Main Asus P8Z68 V PRO=303
RAM Corsair 1600 2*4GB=160
مادر بوردش خيلي جالبه هر قطعه اي LED خاصي داره كه موقع بالا اومدن سيستم روشن ميشه و اگر عيبي نداشته باشه دوباره خاموش ميشه اما اگر مشكل باقي باشه همچنان روشن ميمونه تا مشكلشو حل كنن.
همهي اينا به اضافه گرافيك EVGA GTX 560 Ti Superclocked ، پاور گرين GP535A و HDD SATA3 Western Digital 1TB 64Mb هم خريداري كردم.
جايي كه اين قطعات رو بهش سفارش داده بودم سرخود (البته من بهشون نگفته بودم كه اسمبلش نكنن) اسمبلش كرد و من هم كيس Green X3 خريده بودم و ميخواستم كابلهاي پاور پشت كيس پنهان بشه ولي اسمبل كننده رعايت نكرده بود و به همين دليل وقتي كيس رو بردم خونه كلاً كابلهاي برق رو پشتش پنهان كردم و كار خيلي تر و تميزي شد.
حالا بعد از همه اين ماجرا اومدم كيس رو روشن كنم كه ديدم سيستم بالا نمياد! و LED مربوط به CPU روشن ميموند. با كلي بررسي ديدم LED مربوط به EPU روشنه (يعني EPU فعاله) كه فكر ميكنم طي فرآيند انتقال كابل هاي برق به پشت كيس اين دكمه اتفاقي زده شد من EPU رو غيرفعال كردم و اينبار سيستم موقع بالا اومدن به ترتيب رم ، گرافيك و CPU رو چك كرد دو بار چك كرد و وقتي براي بار سوم CPUرو چك ميكرد كل مادر بورد خاموش شد و بعد از چند ثانيه دوباره روشن شد و همين چك ها انجام شد و باز هم خاموش و ...!!!!!!!
من هم برق سيستم رو كلا قطع كردم و CPU رو در آوردم دوباره وصل كردم اينبار سيستم بالا اومد ولي موقع بالا اومدن پيغام داد "New CPU Installed Press F1 to Load default" و بعد از فشردن كليد F1 سيستم بالا اومد و الآن هم داره كار ميكنه.
كسي ميتونه دليل اين مشكلات رو شرح بده؟