می خواستم بدونم 6630 با چه رمی سازگارتره؟ - فقط تو جواب کل کل سر گوشی راه نندازید لطفا، جواب ها مختص 6630 باشه. ممنون
می خواستم بدونم 6630 با چه رمی سازگارتره؟ - فقط تو جواب کل کل سر گوشی راه نندازید لطفا، جواب ها مختص 6630 باشه. ممنون
با اين تهديدهايي كه شما كرديد ما مي ترسيم جواب بديم.
ولي فكر نمي كنم بتوني جواب شسته و رفته اي بدست بياري. بهتره يه رم با مارك معروف و مخصوصا گارانتي معتبر بگيري. ارزش پول دادنش هم داره. من كينگستون پيشنهاد ميدم. اگه ميخواي از اوريجينال بودنش هم مطمئن بشي ميتوني از خود سايتش چك كني به ادرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته به استفاده خودتون داره!
یه نفر رو می بینی مموری 64 براش کافیه یه نفرم می بینی که به 512 هم قانع نیست.
به هر حال 6630 با مموری های بالا مشکلی نداره و می تونی با خیال راحت یه مموری 512 براش بگیری که هر چی بریزی توش پر نمیشه!
مارک Microsim الان فکر می کنم حدود 12 تومن باشه.البته مارک های دیگه هم هست که گرون تر.
512 بيشتر نميشه
به نظره منم ميكروسيم بهترينه
همون 256 روش انداختن بسه بيشتر از سرعت كم ميكنه
طرز سوال کردن برای یک دوست عزیز و تازه وارد کمی تند بود . البته بچه های این انجمن آنقدر باحالن که همه جوره جواب ها رو پاسخ می دن . من هم تجربه کردم 512 بیشتر صلاح نیست . میکروسیم گرفتم الان هم قیمتش خیلی خوب شده .
لحن سوال به نظر من مشکلی نداشت(بعضی ها قبلا با لحن های تند تری هم سوال کردن) ضمنا من اون شکلکی رو که آخرش گذاشتم واسه این بود که بگم این حرفم کاملا دوستانست،می خواستم جواب ها طوری نباشه که بیان گوشی هارو باهم مقایسه کنن، چون به درد من نمی خوره. بازم از هرکی که بهش برخورده عذر می خوام.
به كسي بر نخورد فقط بحث اين بود كه لحن سوال كردنت تند بود
در ثاني وقتي شما سوالت درباره ي رم هستش كسي نمياد درباره ي گوشي بحث كنه
میدونید مشکل چیه؟ من از بعضی ها شنیدم 512 به خوبی جواب نمیده؟ حقیقت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)