تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بک آپ و پارتیشن بندی لپ تاپ سونیca15fg

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض بک آپ و پارتیشن بندی لپ تاپ سونیca15fg

سلام
    من لپ تاپ سوني مدل ca15fg گرفتم شنيدم خود سوني نرمافزاري براي بک آپ از ویندوز اورجینالداره لطفا روش آن را بيان کنيد و اينکه چطور بايد پارتيشن بندي کنم الان فقط يک درايو دارم (شنيدم خود سون خمچين قابليتي داره)اول بايد کدوم کار را بکنم آيا اگر روزي ويندوز بالا نيامد هم ميتوان از اين بک آپ استفاده کرد و در مورد آنتي ويروس الان روش مکافي نصبه بايد چيکارش کنم همين باشه يا ؟ میخوام طوری پارتیشن بندی و بک آپ گرفته بشه که هم بوت تیبل باشه هو اینکه بعد از ریکاوری فقط درایو سی پاک بشه و بقیه بمونه در ضمنا الان لپ تاپ فقط یک درایو داره و توش ویندوز سون است؟
    آنتي ويروس ايويرا چطوره؟ و اينکه با لپ تابي که تازه خريدم بايد چه کارهايي رو انجام بدم اگه از اول بگوييد ممنون ميشون؟ لطفا روش هاي پارتيشن و بک آپ و اينکه اول کدام را انجام دهم را بگوييد؟ متشکر از وقتي که صرف ميکنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من لپ تاپ سوني مدل ca15fg گرفتم شنيدم خود سوني نرمافزاري براي بک آپ از ویندوز اورجینالداره لطفا روش آن را بيان کنيد و اينکه چطور بايد پارتيشن بندي کنم الان فقط يک درايو دارم (شنيدم خود سون خمچين قابليتي داره)اول بايد کدوم کار را بکنم آيا اگر روزي ويندوز بالا نيامد هم ميتوان از اين بک آپ استفاده کرد و در مورد آنتي ويروس الان روش مکافي نصبه بايد چيکارش کنم همين باشه يا ؟ میخوام طوری پارتیشن بندی و بک آپ گرفته بشه که هم بوت تیبل باشه هو اینکه بعد از ریکاوری فقط درایو سی پاک بشه و بقیه بمونه در ضمنا الان لپ تاپ فقط یک درایو داره و توش ویندوز سون است؟
    آنتي ويروس ايويرا چطوره؟ و اينکه با لپ تابي که تازه خريدم بايد چه کارهايي رو انجام بدم اگه از اول بگوييد ممنون ميشون؟ لطفا روش هاي پارتيشن و بک آپ و اينکه اول کدام را انجام دهم را بگوييد؟ متشکر از وقتي که صرف ميکنيد.
    یکی کمک کنه نزارین این لپ تاپ پولم بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

سلام
    با سلام خدمت شما استاد محترم
    چند سوالی در زمینه لپ تاپ سونی از شما داشتم و البته از چندین نفر هم پرسیدم ولی احساس کردم همشون یک چیزی رو شنیدن و دارن تحویل که من مزاحم شما شدم
    من لپ تاپ سوني مدل ca15fg گرفتم الان لپ تاپ فقط يک درايو داره و توش ويندوز سون است؟ شنيدم خود سوني نرمافزاري براي بک آپ داره لطفا روش آن را بيان کنيد (البته بعضی ها نرم افزار acronis را معرفی کردند ) و اينکه چطور بايد پارتيشن بندي کنم ؟الان فقط يک درايو دارم (شنيدم خود ویندوز سون چنين قابليتي داره ولی تا 3 درایو را میتوان با اون انجام داد و من میخوام تا 6 تا داشته باشم)اول بايد کدوم کار را بکنم (پارتیشن بندی یا بک آپ)آيا اگر روزي ويندوز بالا نيامد هم ميتوان از اين بک آپ استفاده کرد (میخوام بوت تیبل باشه)و در مورد آنتي ويروس الان روش مکافي نصبه(نمیدونم نسخه آزمایشی است یا نه؟) بايد چيکارش کنم همين باشه يا ؟ ميخوام طوري پارتيشن بندي و بک آپ گرفته بشه که هم بوت تيبل باشه هم اينکه مثلا اگر روزی نیاز به ریستور ویندوز داشتم دیگه پارتیشن بندی به حالت اول برنگرده و فقط همون درایو ویندوز تغییر کنه ؟
    در کل من میخواهم حدود 6 درایو به همراه بک آپ از ویندوز سون اورجینال داشته باشم و این ویندوز بوت تیبل باشه و هر وقت که ویندوز را ریستور کردم اطلاعات بقیه درایو های من از بین نرود؟
    خیلی معذرت میخواهم از اینکه این سوال را از شما پرسیدم چون حرف در این زمینه زیاد است خواسم از کسی بشنوم که مطمعن شوم و روش را یاد بگیرم
    از وقتی که میگذارید متشکرم
    آموزش ساخت ريكاوري
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما تا n تا درايو مي تونيد درست كنيد...
    آموزش پارتيشن بندي... البته در ويندوز ويستا است كه اصلا با سون فرقي نميكنه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي پارتيشن بندي به هيچ وجه از نرم افزار هاي متفرقه استفاده نكنيد... اگر كه كاربر حرفه اي نيستيد.
    ضمنا يادتون باشه گرفتن بك آپ هم همون طور كه در اموزش ذكر شده توسط همون برنامه مربوط به خود لپتاپ گرفته بشه... كه خودش Boot هستش و هر گونه تغييراتي را ميتواند بازگرداند...
    در ادا هم بايد بگم كه گرفتن بك آپ(Recovery) در صدر تمام امور هستش اول بك آپ
    هنگام ريكاور كردن هم خودش از شما ميپرسه كه ميخواهيد پارتيشن هارا به حالت اول باز گرداني كنيد يا نه
    بعد از انجام ريكاوري و انجام پارتيشن بندي هم ميتوني به عنوان آنتي ويروس از NOD32 استفاده كني...
    در پايان بايد بگم كه اگه بعد از خواندن مطالبي كه واستون گفتم دچار مشكل شديد حتما به يه آدم وارد و اين كاره روج كنيد اگه هم كار بر حرفه اي نيستيد انجام ريكاوري را به دست يه آدم وارد بسپاريد....
    موفق باشيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •