تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل بسیار با فلش مموری ها

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض مشکل بسیار با فلش مموری ها

سلام . به یک مشکل خیلی عجیب برخوردم .
    تو اینترنت هم که سرچ کردم چند نفری بیشتر این مشکل رو نداشتن و کسی هم راه حلی واسش نداشت . گفتم حالا اینجا بگم .

چند وقتیه که وقتی یک فلش جدید که سیستم برای بار اول میشناسدش به usb که میزنم و میخوام چیزی توی فلش کپی کنم خیلی سیستم قاط میزنه .
    مثلا نوار کپی اصلا پر نمیشه و هنگ میکنه و فقط قسمتی از فایل رو میریزه تو فلش .
    یا اینکه اصلا همون اول هر چی paste میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچی کپی نمیشه .
    فلش رو هم که فرمت میکنم تمام فایلهاش ظاهرا پاک میشه و اون حجمی که نیمه کاره کپی شده هنوز هست .
    در واقع اصلا نمیشه اونا رو پاک کرد . hidden هم نیست .
    واسه فایلهای کوچیک هم بین کپی شدن سریع پیغام میده که drive قطع شده . انگار که فلش رو کندیم .

واسه فلش خودم درست کار میکنه که دو سه ساله دارمش ولی فلش جدیدا رو مشکل داره و حتی یه عکس هم نمیشه توشون ریخت .
    انتی ویروس هم اپدیته و فکر نکنم ویروسی در کار باشه . usb disk security هم دارم . انتی ویروس رو که غیر فعال میکنم فرقی نمیکنه .

تو رو به خدا کمک کنید . واسه کسی باید چیزی بریزم ببرم که واجبه . باید رو فلش هم باشه .

ادیت : چرا نصف اسم تاپیک عوض شد . "مشکل بسیار عجیب با فلش مموری ها"

در ضمن فلش خودم رو به نام usb flash drive میشناسه ولی بقیه رو با نام usb
    Last edited by Gregar; 01-09-2011 at 10:54.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام . به یک مشکل خیلی عجیب برخوردم .
    تو اینترنت هم که سرچ کردم چند نفری بیشتر این مشکل رو نداشتن و کسی هم راه حلی واسش نداشت . گفتم حالا اینجا بگم .

چند وقتیه که وقتی یک فلش جدید که سیستم برای بار اول میشناسدش به usb که میزنم و میخوام چیزی توی فلش کپی کنم خیلی سیستم قاط میزنه .
    مثلا نوار کپی اصلا پر نمیشه و هنگ میکنه و فقط قسمتی از فایل رو میریزه تو فلش .
    یا اینکه اصلا همون اول هر چی paste میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچی کپی نمیشه .
    فلش رو هم که فرمت میکنم تمام فایلهاش ظاهرا پاک میشه و اون حجمی که نیمه کاره کپی شده هنوز هست .
    در واقع اصلا نمیشه اونا رو پاک کرد . hidden هم نیست .
    واسه فایلهای کوچیک هم بین کپی شدن سریع پیغام میده که drive قطع شده . انگار که فلش رو کندیم .

واسه فلش خودم درست کار میکنه که دو سه ساله دارمش ولی فلش جدیدا رو مشکل داره و حتی یه عکس هم نمیشه توشون ریخت .
    انتی ویروس هم اپدیته و فکر نکنم ویروسی در کار باشه . usb disk security هم دارم . انتی ویروس رو که غیر فعال میکنم فرقی نمیکنه .

تو رو به خدا کمک کنید . واسه کسی باید چیزی بریزم ببرم که واجبه . باید رو فلش هم باشه .

ادیت : چرا نصف اسم تاپیک عوض شد . "مشکل بسیار عجیب با فلش مموری ها"

در ضمن فلش خودم رو به نام usb flash drive میشناسه ولی بقیه رو با نام usb
    %100 مشکل از فِلَشه . با یه فِلَش با پدر و مادر تست کُن اینجوری نخواهد شد !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

%100 مشکل از فِلَشه . با یه فِلَش با پدر و مادر تست کُن اینجوری نخواهد شد !
    بابا دارم میگم توی فلش هایی که تازگی ها میزنم همشون همینجورین . یه دونه فلش خاص که نیست .
    نمیدونم چرا ویندوز فلش خودم رو به عنوان usb flash drive میشناسه ولی تمام فلشهایی که جدیدا میزنم رو به عنوان usb میشناسه .

اینم عکسش . فلش خودم M&N رو درست میشناسه ولی اون یکی رو نه . هر فلشی که میزنم همینطوره . البته اولش که میزنم مثل فلش معمولیه ولی بعد از کپی کردن چیزی و بعد از یکی دو دقیقه میگه فلشی وجود نداره و کنسل میشه و ایکونش اینوطری میشه و properties اش هم اینطوریه . میگه حجم نداره

Last edited by Gregar; 02-09-2011 at 23:12.

داره خودمونی میشه Naser2959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام فلش من حجمش 16گ ولی حجم رو 1.38مگ مینویسه 5 گیگ اطلاعات هم توش دارم چه کارکنم
    Last edited by Naser2959; 02-09-2011 at 14:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 lمشکل نبودن درایور و نصب نشدن ویندوز 7 pc

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخوام ویندوز 7 نصب کنم ولی مشکلی برام ÷یش اومده ÷ارتیشن ها دیده نمیشه وقتی هم پزینه load رو میزنم با ارورر زیر مواجه میشم

load driver

No device drivers were found. Make sure that the installation contains the correct drivers , and thenclick OK.

البته تو ویندوز xp هر 4 ÷ارتیشن قابل مشاهده است فقط روی سون این خطا رو میده

دوستان خیلی ضروری هست لطفآ کمکم کنید

مادر برد هم asus هست

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز شما هادتو دوباره پاتریشن بندی کن.
    دوسته من شما هم فلشت رو فرمت کن.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسی نمیدونه من چه کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •