این ویروس اجازه نصب آنتی ویروس رانمیده حتی در حالت سیف مد لطف میکنید راهنماییم کنید
این ویروس اجازه نصب آنتی ویروس رانمیده حتی در حالت سیف مد لطف میکنید راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتیاج به مشورت بیشتر دارم:
دوستان عزیزی که احتیاج به مشورت بیشتر دارند در بخش اورژانس سیستم های آلوده با رعایت موارد زیر تاپیک جدید ایجاد کنند:
1_ تمام موارد (ضروری) پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انجام داده باشید. و لاگ ها و نتایج را در اختیار ما قرار دهید.
2_ توضیح کامل از ایرادات ، نوع ویندوز و اقداماتی که تا بحال انجام دادید و هر نکته ای که به نظر شما کمک میکنه تا تصمیم دقیق تری گرفته بشه را توضیح دهدید.
3_ تمام کارهایی که تا الان کرده اید رو توضیح بدید ، نوع آنتی ویروس های استفاده و.... تا راهنمایی تکراری نشود.
3_ (مهم) برای ایجاد تاپیک علاوه بر نتایج و ریپورت های اسکن موارد ضروری بالا باید log فایل rkill و DDS که در پایین پیوست شده است را قرار دهید. بدون این لاگ ها نظر دادن برای پاک سازی امکان پذیر نیست.
فايل هاي ضميمه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (591.4 کيلو بايت, مشاهده : 50)
Last edited by Dr Hannibal; 01-09-2011 at 09:16.
برای پاک کردن تروجانها و فعال سازی فودلدر آپشن و نمایش فایلهای مخفی و خلاصی از شر آتوران ها و افزایش سرعت لود سیستم و پاکسازی سیستم از تمامی تروجانها و نه ویروسها
درضمن برنامه یک قسمت برای پیدا کردن کرمها داره که میتونین یک فایل کرم ( مثل NewFolder.exe ) را بهش بدین و کل درایو را براتون میگرده و اونو پیدا و به یک پوشه انتقال میده تا اشتباهی روش کلیک نکنین و دوباره سیستم آلوده نشه
میتونین از برنامه کوچک و کم حجم من استفاده کنید ولی لطفا نظر فراموش نشه تا بتونم برنامه را کامل تر کنم
آدرسش
ممنون میشم نظر بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و مشکلات برنامه را هم بگین تا کامل کنم
نظرات شما باعث دلگرمی من هستش
وگرنه برنامه را میرزیم سطل زبانه
![]()
نرم افزار newfolder killer رو نصب و اسکن کن بعد هم ویندوزت رو عوض کن
این برنامه خودش تروجان هست
نیازی به نصب ویندوز هم نیست
دیسک بوت کسپرسکای رو دانلود و روی cd رایت کنید
باهاش سیستم رو بوت کنید و اسکن کنید
مشکل حل میشه
من استفاده کردم مشکلی که نداشت
آوست نصب کنین بوت اسکن هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)